Onemsenmemek:((

Hanimefendi ne munasebet siz neden esinizin hatirina yapacakmisinizki yokkk gercekten cok farkliyiz tmmm yahu bn binara katsiyim esimin hatorina bircok seye katlanan kadinlara
Bunda anlamayacak ne var ki,bazi seyler zoruma gittigi halde soylemiyorsam esimin hatri icindir ne var bunda.

Mesela borc vermek gibi,esimin hatri olmasa vermezdim

Ah canım ah o dediğin olmuyor olmuyor işte,mesela kocam eve geldi bir gün;
Annem dediki (8 yaşında kardeşi var eşimin) onu kapıdan kovmuşsun müsait değilim diye dedi,işin aslı ne dedi öyle bir şey yok dedim..aradım annesini bağır çağır kavga ne dediğinide anlamadım ne olduğunuda :)
Komşuya gitmiş arkamdan bir ton şey söylemiş,yine insan gibi konuşmaya çalıştım yok anlamıyor demedim öyle bişe,sen meleksin biz kötüyüz,benim oğlum adam değil adam olsa sen böyle olmazdın (adamlıkdan kastı ağzına bi tane çakamıyor demek :)
Gülüp geçiyorum çoğu şeye ama bazen öyle iğrenç şeyler oluyor ki üzülüyorsun,en çokda böyle insnalarla bir ömür geçireceğine,duyarsız bi insan değilim keşke olsaydım ama değilim..

Eşim tek erkek çocuk oyüzdende biraz mecburen aynı sitede oturmayı kabul ettik,kendi evimiz olduğu içinde taşınmamız biraz zor şimdilik ama inşAllah ilerde düşünüyoruz..babasıyla beraber çalışıyor eşim işyerimiz ortak,yani bu şehirden gitmemiz mümkün değil :) benim ailemde başka bir şehirde gelin geldim buraya kimsemde yok eşimden başka, ama çok şükürki eşimde herşeyin farkında elbette bazen sıçrıyor sorunlar üzülüyoruz ama genel olarak oda bende görmezden geliyoruz ,aslında benim kp iyi onla bi sorunum yok,o iyi bi insan ama ister istemez kv küsünce oda küsüyor :)

Uslubumu her zaman korumaya calistim size isinize gelince alintilayip yazinizi yaziyorsunuz laf sokmaya gelince alintilamadan bir taraftan guclu kadini oyniyorsunz diger taraftan arabesk dolu yillarinizi orneklemeler verip siz olsayfiniz doyrsunz diger taraftan kocamin hatiri deyip ama boyle olamali diyorsunuz.. Bir grup insan dedigim butada ayni konularda hem fikir oldugunuz bir kac kiside sizin her yazdiginizi begenip alkis tutuyor burasi oyle bir platform degil hanimefendi tel numaralarimizi verrsnz ordan yazisrsinz konu iptal deyin bilmemne

asıl kendi şimdiden yerini yapıyor
yuzsuz adama bakın
para çok zor kazanılan bir şey aile de olsa öyle herkese sacilmaz
benim babam da aynı en büyük diye hep koruyuculuk pesindeydi 55 yaşına geldi hala ayni değişmiyor kıymetini biliyorlar mi tabii ki hayır

Benim esimde ailenin en buyugu baba sorumlulugu yukleniyor her zaman,tek erkek varmis gibi evde digerleri hicbir sorumluluga ortak olmazlar.

Benim kv uyumlu onunla gecinebiliyoruz cok sukur ama kp omru hayatimda gormedigim tarzda bir adam,10 kayinvalideye bedel abartisiz.

Sizin durum daha da zormus ben en azindan bir hafta sonra baska sehre evime gidicem, burda yasadiklarim aklima bile gelmeyecek ama siz dip dibesiniz valla Allah yardimciniz olsun,siz de ucuncu sahislar icin esinizle araniza sogukluk koymayin biz yansitmiyoruz ve iyiyiz sukur.

Hanımefendi kusura bakmayın da kim kafaya takmayın dediyse sinirlenmiş beş beş cevap vermişsiniz anladık tamam mutlusunuz ama anlık sinirlisiniz ee napalım yani bravo o zaman

Ayy ne diyeyim ya mutusuzum diyorum laf ediyorsunuz,mutluyum diyorum laf ediyorsunuz ne yazalim suraya siz soyleyin o zaman,isim gucum yok pes pese yaziyorum iste:))

Hemfikir olup alkış tutanlardan biride benim :) canımız ne isterse yazarız,dertleniriz,hatta ağlaşırız burası aynen de öyle bir platform..size tersse cvp vermeyin niye veriyosunuz ki,evliyiz melankoliğiz varmı ötesi..sizin mikemmel hayatınızı biz anlamayız,sizde bizim gibileri anlayamazsınız..:)

Hanimefendi ne munasebet siz ne hakla yazmayin dersiniz konu sahibi arkadasiniz gibi neymis efendim konu iptal diyecekmisim bende fikirlerimi yaziyorum okuyacaksiksiniz mecbursunuz...ben buradayim ona gore her alintiladiginizda buradayim

Hanımefendi kusura bakmayın da kim kafaya takmayın dediyse sinirlenmiş beş beş cevap vermişsiniz anladık tamam mutlusunuz ama anlık sinirlisiniz ee napalım yani bravo o zaman
Neyse ki simdi bize taktilar taktiklari insan lar biraz rahat ederler. Onlarin mutluklari boyle demekki ayri fikirdeki insanlara saygilari yok sayfayi kapatmislar. Onlar yonetim tolorans taniyor demekki bunlara ben boyle bir sey gormedim birde yazmayin konu iptal deyin diyorlar bunlar ozel den de konusyorlardr. Cunku konulari hp ayni dikkat ettim maksatlari nedir? Cozemedim

Hanimefendi ne munasebet siz ne hakla yazmayin dersiniz konu sahibi arkadasiniz gibi neymis efendim konu iptal diyecekmisim bende fikirlerimi yaziyorum okuyacaksiksiniz mecbursunuz...ben buradayim ona gore her alintiladiginizda buradayim

Üzgünüm,aynı frekans da değiliz.

Çok farklı maksatlarım var benim :) gizli gizli özellerden sizi çekiştiriyoruz.çok taktık size inanın :)

Çok farklı maksatlarım var benim :) gizli gizli özellerden sizi çekiştiriyoruz.çok taktık size inanın :)
Ben zaten fikrimi yaxdim egerki ayni fikirden dusunceden kisiler yazacaksa telefon numaralarinizi verrsnz birbirinize veya ozelden yazisrsiniz siz su anda kendinizle celisyrsnz hm gidin bizbize derlesyrz agliyorz melankoligiz diyrsnz hemde laf sokucam diye ugrasiyrsnz..

Valla bunlar benim konumu trolluyorlar resmen en guzeli cevap vermemek,burda bir milyon tane kv,kp,gorumce konulari var benim konum ilgilerini cekiyor,galiba uslubumu cok sevdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…