- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
hayır nıye etmesınkı.sızın esınız kabul etmıyo dıye herkesınkımı etmıyo sanıyosunuz.nıye kaynana surat yapınca kocalar kabul edıyoda gelınler yapıncamı kabul gorulmuyo.herkes yanlısının hatasının farkına varmalı.munakasayla degıl surat yaparak yapması daha mantıklı bence.
bacım bak ben herzaman kaynanalara karşı gelinleri savunmuşumdur ama burada anormal abartmışsın. buradaki ablalar da tam gaz gidiyo bakıyorum.
şimdi durum şu, bazı eski kafalı insanlara göre bu tür şeyler sorulmaz ayıptır. aa hastalığın ayıbı mı olmuş diceksin, öle değil. kadın hastalıkları dediğin için seni rencide etmemek adına ayrıntısını sormamış olabilir. kimisi de altını deşer ne var ne yok diye sorar daha sonra senin başına kakar, bu daha mı iyi? tabiki kaynanan seni umursamadığı için de sormamış olabilir ama bu ihtimali de düşün.
canım öncelikle çok geçmiş olsun
şimdi burda ne desek boş çünkü kayınvalideni en iyi sen tanıyorsun
o yüzden nabza göre şerbet vermen lazım
ben kimseyle uğraşmıyorum gülüp geçiyorum artık
karşımdaki anlamayacaksa ne konuşmak ne de surat asmak boşuna...
Ne ayıp şey acaba oğlun gitti deseydin de aynı tepkiyi mi verecekti...
Kaynanalar neden oğullarına verdiği değerin yüzde birini de gelinlerine vermez...
canım geçmiş olsun . .
Acaba kayınvaliden kadın hastalıkları dediğin için belki sorarsam utanır diye düşünmüş olamazmı acaba !
canım öncelikle geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin..
hani evli değilim ama nacizane fikrimi söylemek
istedim.. şu anda çok çok önemli olan şey eşinin
sana karşı saygısı sevgisi ilgisi olmalı..
kayınvaliden sormamış ya hani belki senin söylemek
istemediğini düşünmüştür diyeceğim ama bazen de
laf çarpıttığını söylemişsin o halde çok umursama..
bence sen ona karşı sakin ve ılımlı yaklaşırsan
o daha da sinir olur kaydirigubbakcemile3
hem eşinin annesi sonuçta eşin de arada kalmasın
yazık annesi bi tarafta eşi bi tarafta olmasın...
zaten seni tanıyo.. üzülsün istemezsin sende.. aklinialirimsmile
o geldiğinde bence trip atma bişey yokmuş gibi davran
zaten kalacakları ne kadar olabilir ki.. bırak eşin de
rahat etsin.. azcık dayan bencee sonucu çok güzel olcak olumunekankayizsmile
saygıda kusur etmezsen eşinin gönlünü bi kez daha fethetmiş
olursun bence.. ama eşine üzüldüğün noktaları hep anlat
ve ekle ne olursa olsun senin annen.. o yuzden ona saygım sonsuz diye olumunekankayizsmile
belki gelinıce konuşacaktır ya da belki sizden önce oğluyla konuşup öğrenmiştir özel diye de sormamıştır.
Ban'daşım :)
Geçmiş olsun,,,
ben kayınvalidenin bilerek yapmadığını saflıktan öyle davrandığını düşünmek istiyorum.
Maviciğim herşeyden önce önemli olan şu anda senin sağlığındır boşver kaynanan sana geçmiş olsun dese ne olur, hastalığını sormasa ne olur takma kafana inan insanın sağlığından daha önemli hiç bir şey yok. Sen böyle ufak tefek önemsiz ayrıntılara kafa yorar ve üzülürsen kendine yazık edersin.
Çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin ve temiz sonuçlar alırsın inşallah.
Bende bu sitedeki kaynanaları okuyunca kendi kaynanamı bir tuhaf görmeye başladım habilmiyorumkismile benim kaynanam oğlunu aramaz beni arar, ben hastalansam bırakın aramayı evdeysem gelir evime yemeğimi yapar, çocuklarımla ilgilenir, ayağıma kadar yemeğimi çayımı getirir. Geçen ay eşim hastalandı benimde iznim yoktu anne gel şu oğluna bak 2-3 gün benim iznim yok dedim mırın kırın geldi eşimde sen benim annemmisin serenayın annesimisin anlamadım ki dedi "sana bakmak zor oğlum hem yemek seçiyon hemde bişi beğenmiyon seni anca serenay idare eder " dedi. Hergün telefonlarışırız, ben ararım o arar farketmez, yapılacak yemeğin, işin varsa bırak anahtarı geleyim der.
Acaba kaynanam tuhafmı kızlar sizce
geçmiş olsun canım öncelikle,çok üzüldüm valla :a015:
haklısın aslında insan doğal olarak bozulur bu durumda....
aynı canım bende pco illetinden dolayı parça alınmıştı benim annemler burda değiller bi ablam var onu aradım sende gel diye... Hanfendi teklif bile etmedi bende geleyim başınızda bi büyük lazım diye.. Ya ablam olmasaydı ne olacaktı eşim ne yapabilirdi ki ... Eşim babasına demiş böyle böyle diye .. Babasıda demiş ki annen yanında mı yok deyince kızmış . Siz niye tek başınıza iş yapıyonuz annen niye gelmedi diye. Bunu kayınpederm düşünüyo da kendi düşünemiyo mu sanki.Ama akrabaları hasta olsun hemen gider ziyarete neymiş ayıpmış.E bana ayıp değil miydi.Eşim safı da diyoki biz gel demedik ondan gelmedi diyememiştir bende gelim diye . Bende dedim her şeye car car konuşuyo onu mu söylemeye utancak diye.
kendi annen değilki,sonuçta seni merak etmek zorunluluğu yok.
bu onun insanlığıyla,ilgili.
orası kendi oğlununda evi belki 3 cocukla bir yere misafirliğe gitmek doğru olmayabilir,ama 1 gündende bir şey olmaz.cok rahatsız olursan alırsınız karşınıza acıkca nazikce konusursunuz.
cocuk gürültüsünden hoslandmadığınızı falan flen......
Değerim bu kadarmış işte Çok üzgünüm çoook
ayyyyyyy daha fazla bu saçma ve gereksiz şeylerle uğraşamayacım hayatta çok daha önemli şeyler var....
Değerini başkaları neden biçsin ki?
Senin değerin insanlık kadar...
Her insan değerlidir onlara mı kafa yoruyorsun?
Seni küçümseyeni sen k.çımsa derler...
delikafadulden
Geçmiş olsun canım... a.s.
çok gecmis olsun öncelikle..umarım test sonucların iyi çıkar ve biran önce iyilesirsin..
senin yerinde olsam bende çok bozulurdum..acaba rutin bı kontrol falan mı sandı?veya dalginligina mı geldi acaba?hep böyle mı?
annemde bazen dalıyor yengem doktor a gittiğinde unutuyor..konuşuyorlar telde annem sormayı unutuyor kapatinca aaaa kızcağız doktora gitmişti diyor bir daha arıyor :) acaba böyle mı oldu yani ne biliyim ya insan üzülür ama haklisin yani
dusunmemeye çalış canım ya..yani yapicak bir şey yok maalesef
canım ben durumu fazla kurcalamaman taraftarıyım
bence hiçbişey sorma
yani bunu bilinçli bir şekilde yaptıysa ona insanlığı sen öğretemezsin ki
bu yaşından sonra
eğer bilinçsizce yaptıysa emin ol sen yanlış anlaşılırsın fesat olan sen olursun...
Lütfen yapma, kendini bu kadar üzme. O sormadı diye sen daha hasta olacak değilsin. Bırak ne hali varsa görsün, sende ona göre davran. Senin canından kıymetli mi? Kıyamam sana, bu kadar olay yaşıyorsun, bir insan da ya bu kadın ne yapıyor demiyor? Seni üzen herkesi öcüler ysin, ama bak bizler varız yanında. Gün olur onların başına bişey gelirse sende aynı tavrı sergilersin. Hiç üzme kendini lütfen. Sana bişey olmasın, hem kaynanan artık yaşlıdır, konuşup duracağına çekilsin kenarada huzur içinde azrail ile randevusunu beklesin. Kocaman öptüm seni. Her zaman yanındayım bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?