Öneri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumunu kendine sakla o zaman
Siz diye hitap edene sen denmez bu bir, ikincisi de 3 değil 300 tane de ilaç deneseniz doktor kontrolünde denemek zorundasınız forumlardan öneri isteyerek ilaç deneyemezsiniz.

Sorunun absürtlüğünü gözardı edip ilaç olmayan ciddi bir tavsiyede bulunacağım, spor. Ağır bir spor olması bile şart değil haftada 3-4kez günde 30dk tempolu yürüyüşün etkilerini terapi ve ilaçla karşılaştıran çalışmalar var, araştırabilirsiniz
Gerçekten dalga geçmeyip öneriyse bu teşekkür ederim bu arada çok yürüyorum zaten bayada hareketli insanımdır

Siz diye hitap edene sen denmez bu bir, ikincisi de 3 değil 300 tane de ilaç deneseniz doktor kontrolünde denemek zorundasınız forumlardan öneri isteyerek ilaç deneyemezsiniz.
Siz diye hitap edip insan gibi konuşmadıysanız sen diye hitap ederim Buda 3 🤨

İlaçların etki etmesi belli bir süre alıyor. Zaten pat diye bırakılmıyor. Farklı ilaçları denemek lazım demek ki doktor reçetesi ile. Size en uygununu bulursunuz zamanla. O süreçte alternatif tıpı da kullanırsınız ilaçların yanında.

Hakikaten çok komiksiniz yorum yapmak için gelip yorum yapıyorsunuz sizlerden bi kaç tane öneri duymaktı amacım araştırmak yani dr denedi zaten bi kaç tane ilaç olmadı, gelip buraya ilk ilaç önerisi yapın demedim
Ya hu bu kadar ciddiye almayın bu hayatı. Size ilaç öneremem önerebilecek var mı onu da bilemem ilaç yani sonuçta
Bol bol iç o zaman 🤓🤓
içiyorum içiyorum 😂

İlaçların etki etmesi belli bir süre alıyor. Zaten pat diye bırakılmıyor. Farklı ilaçları denemek lazım demek ki doktor reçetesi ile. Size en uygununu bulursunuz zamanla. O süreçte alternatif tıpı da kullanırsınız ilaçların yanında.
Size çok teşekkür ederim insan gibi yorum yaptığınız için ,burda bi iki kelimemi yanlış yere çekip sırf tantana yapmak için yorum yapan insanlar var gerçekten öneriniz için çok sağolun 🙏🏻

Kızlar merhaba 2,3 aydır anksiyete ilaçları denedim dr kontrolünde ama hepsinin yan etkisi oldu bi kaç gündür bıraktım,hafif etkili,baş ağrısı uyku yapmayan,özel hayatı etkilemeyen,sinir stres azaltan,kaygı bozukluğunu gideren,enerji veren bi ilaç lazım böyle bi ilaç varmı gerçekten yoksa kullanmamak en iyisi
Ben de antidepresan ve migren tedavisi gördüm ve migren en çok korktuğum şeylerden biri oldu artık. Dayanılmaz baş ağrıları çekerken hiç kimse beni iyileşeceğime ikna edemezdi. Siz de muhtemelen buraya bıkkınlıkla yazdınız öyle yeter artık varsa mucizevi bir ilaç doktora söyleyeyim diye. Farklı doktorlara gidebilirsiniz eğitim farkı da oluyor ya. Birinin bilmediğini belki öteki biliyordur. Bir de bana psikoterapi önermişlerdi. İlaçla birlikte daha etkili oluyor diyorlar.

Ya hu bu kadar ciddiye almayın bu hayatı. Size ilaç öneremem önerebilecek var mı onu da bilemem ilaç yani sonuçta

içiyorum içiyorum 😂
Ciddiye almıyorum tabiki ciddiye alınacak bi dünyada kalmadı zaten herkes herşeyi yapar.

Ben de antidepresan ve migren tedavisi gördüm ve migren en çok korktuğum şeylerden biri oldu artık. Dayanılmaz baş ağrıları çekerken hiç kimse beni iyileşeceğime ikna edemezdi. Siz de muhtemelen buraya bıkkınlıkla yazdınız öyle yeter artık varsa mucizevi bir ilaç doktora söyleyeyim diye. Farklı doktorlara gidebilirsiniz eğitim farkı da oluyor ya. Birinin bilmediğini belki öteki biliyordur. Bir de bana psikoterapi önermişlerdi. İlaçla birlikte daha etkili oluyor diyorlar.
Çok teşekkür ederim güzel yazınız için aynen öyle oldu ilk defa başladım belki işe yarar diye ama dediğim gibi 3 ayrı ilaçta baş ağrısı yaptı

Şunu yapan bize boş diyor inanabiliyor musunuz?

kendimden örnek vereceğim çünkü anlamak istemiyorsunuz. Ben doğru ilacımı bulana kadar 1 sene değişik ilaçlar kullanmak durumunda kaldım. Doktorum her yolu denedi diyebilirim. Ayrıca bu sizinle doktorunuz arasındaki güvenle olacak bir şey. Siz şu an bir uzmanın lafını çiğneyip bizden medet umuyorsunuz. Allah aşkına lütfen biraz mantıklı düşünün.
Sanırım ben yanlış doktora geldim

Doktorlar o ilaçları önermek için kaç yıl boyunca okul okuyorlar. Burada "şunu al canım inan çok iyi gelecek" diyen biri olursa ona inanacak mısınız. Farklı bir doktora gidip farklı bir ilaç danışabilirsiniz

İlaç kullanamıyorsanız psikolog desteği alın. İzzet Güllü izleyin örneğin. Kimse burda kimseye ilaç önerisinde bulunamaz. Bulunanın da aklı yok. Başkasına iyi gelen size yan etki yapabilir.
Ayy keşke sizin gibi yazsalardı keşke konuyu açmasaydım çok yanlış yere çekenler oldu yorumunuz için teşekkür ederim

Sanırım ben yanlış doktora geldim
Devlet hastanesine gidiyorsanız farklı birinden randevu alabilirsiniz. Özele gitmek ciddi para bu devirde biliyorum. Herkesin bütçesi aynı değil. Araştırın soruşturun öyle randevu alın.

Şunu yapan bize boş diyor inanabiliyor musunuz?
Kimse de ben boşum demiyor zaten işine gelmeyince boşsunuz diyor, şükrediyorum bu kadar boş kadının böylesine dolu konu sahiplerinin saçma öneri isteklerini beslemedikleri için.

Doktorlar o ilaçları önermek için kaç yıl boyunca okul okuyorlar. Burada "şunu al canım inan çok iyi gelecek" diyen biri olursa ona inanacak mısınız. Farklı bir doktora gidip farklı bir ilaç danışabilirsiniz
Hayır tabiki ,belki çok fazla kişi ,benim yazdığım istediğim etkilere istinaden, bi ilaç önermiş olabilir düşüncesi ile açtım konuyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X