Önerilerinize ihtiyacım var.

Eltiler gelene kadar biraz daha gazlayın eşinizi sonra da çekilin kenara ve izleyin. Sizi enayi yerine koymuşlar resmen kocası yok mu bunun borcu neden eşinin üstüne yazdırmış saçmalık ötesi.

Eşiniz sakince anlatsın ne anlatacaksa. Başka türlü kardeşiyle de arası açılabilir. Olay başka boyuta geçer.. Ne söylüyorsa sakince, makul bir dille anlatsın. Yoksa üste çıkan kişi eltin olabilir.

Vallahi buradaki konuları okudukça artık şaşırmam diyorum ama hep yeni birşey oluyor. Pes valla siz eşinizi sakinleştirmekten ziyade ufak ufak gaz verin, akşam da oturup izleyin neler olacak. İnsanlar ne kadar yüzsüz olmuş

Eltin yüzsüzlükte çıgır açmış.sende hazır gaza gelmişken ver coşkuyu enişteye

kocası ne diyor bu işe peki kocanın kardeşi falan olsa anlicam yengesi ne alaka pess sen karışma kocan sinirlenmiş o halletsin sende otur izle bizede yaz çok zevkli

Kimsenin haberi yok akşam herkes öğrenecek bende sabırsızlıkla bekliyorum ilk kez genelde pek sabırsız olmam bu konuda

Ay ben olsam onlar gelene kadar bıktırmamak suretiyle eşimi hafiften hafiften harlardım. O nasıl bir insan yahu düşman başına! Parası yetişmese de 10-20 TL açıkta kalsa; kardeşim öder, tanıdığınızmış diyerek güvence verse sadece kuaföre neyse diyeceğim. Bu insanlar çalışıp didinsinler, sen de parazit gibi iliş, gözlerini dik emeklerine. Başka? Rezil olmayı hak etmiş. Olur da gelince derse ki, param yoktu vesaire. Lütfen bu kuaför işlemlerinin keyfi olduğunu belirtin. Hastahane masrafları değil bunlar, kuaför masrafları. Eşinizin sinirini onlar gelene kadar, arada sırada, size gard aldırmadan tazeleyin. Ve eşinize onlar gelince bu konuyu ona devredeceğinizi onun en iyi şekilde halledeceğine inandığınızı söyleyip sorumluluğu üzerine atın ki, onlar gelince konuşmadığınızı görünce, 'Bu konuyu bir tek ben mi böyle düşünüyorum ya?' demesin. Bir de naçiz fikrim, onlar gelince size yönelik bir eylem olmazsa karışmayın, kardeşler barışır olan size olur...
Lütfen olanlardan haberdar etmeyi unutmayın. Umarım bu davranışından vazgeçirebilirsiniz ve kayınvalideniz de artık bu duruma inanır...
Aa eltim demişsiniz meğerse nereden okumuşsam artık, kusura bakmayın.

Bu nasil bir asalaklik?
Karsisindakini enayi mi saniyor?
Valla esin haddini bildirsin.

Cok sinirlenirim ben olsam

Kendi kocası armut mu topluyormuş
Ben olsam kendim rezil ederim Eşime fırsat kalmaz bile

Ne yüzsüz bi insanmış, kuaför parasını kaynının hesabına yazdırmak neymiş. Eşiniz kesinlikle söylesin, sorsun insan içinde ne amaçla yapmış diye. Yalnız sizin elti bu yüzsüzlükle su yüzüne çıkarsa şaşırmam

Oha o nasıl bir insan ya oglunun okulunuda bedava ya getirmeye çalışıyor

Bence sen karışma ama eşinede onlar gelmeden önce söyle rahatsız oldugunu

Eltiye bak iyi hayat bulmuş kendine bence siz hiç karışmayın eşiniz halleder ama bize haber verin valla merak ettim sonucu

O elti ne yapar eder üste çıkar demedi demeyin..vay be daha neler duyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…