Önerilerinize ihtiyacım var.

Cidden ya sonra ne olmuş ögrendin mi hepimiz meraktan çatlıyoruz

:KK70::KK70::KK70:

Son zamanlarda burda okudugum en güzel konu. Resmen elime cekirdegimi aldim ve olaylar gozumun onunden film seridi gibi geçti.
Ben de utanmasam dün konu sahibi yazar yazmaz çekirdeğimi alıp öyle okuyacaktım. :KK48: Hatta gördüm, ilk iki satırı okudum ve sonra alalade bir zamana sıkıştırmak istemediğim için haz ertelemesi yaparak işlerimi çabucak hallettim, yatağıma geçip öyle devam ettim rahat rahat. :21::-) Ay hayır bu aşırı merakta nereden geliyor bir anlasam, bir an konu sahibini haksız çıkartacak bir şey olmuş olsa Kadınlar Kulübü olarak toplanıp eltisinin evini basacakmışız gibi geldi. :KK48:

Ben de utanmasam dün konu sahibi yazar yazmaz çekirdeğimi alıp öyle okuyacaktım. :KK48: Hatta gördüm, ilk iki satırı okudum ve sonra alalade bir zamana sıkıştırmak istemediğim için haz ertelemesi yaparak işlerimi çabucak hallettim, yatağıma geçip öyle devam ettim rahat rahat. :21::-) Ay hayır bu aşırı merakta nereden geliyor bir anlasam, bir an konu sahibini haksız çıkartacak bir şey olmuş olsa Kadınlar Kulübü olarak toplanıp eltisinin evini basacakmışız gibi geldi. :KK48:

Çünkü niye basmayalım :halay:
Maşallah eşini de çok takdir ettim kayın ailesini de. İnşallah elti de akıllanır, bu kadar aklı başında insanın arasında böyle kalması mucize :rolleyes:

Çünkü niye basmayalım :halay:
Maşallah eşini de çok takdir ettim kayın ailesini de. İnşallah elti de akıllanır, bu kadar aklı başında insanın arasında böyle kalması mucize :rolleyes:
Kayınvalidesiyle kayınpederini çok övme, içime onlar yine akıllanmayacak, bu geline kanacaklar gibi geliyor.:KK48: O olayın sıcağı sıcağına büyük bir tepki vermek yerine sadece kendilerine yapılan terbiyesizliği anlatmalarından öyle geldi, inşallah yanılırım. :KK12: Ama eşini sahiden ben de takdir ettim, maşallah, hep böyle akıllı davranıp konu sahibimiz sinirden köpürecekken kendisi sırf ailesinden biri diye boynu bükük durmasın. :KK48:
Bu kayınvalidesi bu eltiye nasıl davranacak, eşiyle evde neler yaşamışlar, bu paralarla ne yapıyormuş, böyle yapma sebebi ne, zira bu cimrilik değil dolandırıcılık baya. Çok merak içindeyim, biz böyleyken konu sahibimiz ne yaptı kim bilir, Allah sabır versin ona da. :KK48:

Kayınvalidesiyle kayınpederini çok övme, içime onlar yine akıllanmayacak, bu geline kanacaklar gibi geliyor.:KK48: O olayın sıcağı sıcağına büyük bir tepki vermek yerine sadece kendilerine yapılan terbiyesizliği anlatmalarından öyle geldi, inşallah yanılırım. :KK12: Ama eşini sahiden ben de takdir ettim, maşallah, hep böyle akıllı davranıp konu sahibimiz sinirden köpürecekken kendisi sırf ailesinden biri diye boynu bükük durmasın. :KK48:
Bu kayınvalidesi bu eltiye nasıl davranacak, eşiyle evde neler yaşamışlar, bu paralarla ne yapıyormuş, böyle yapma sebebi ne, zira bu cimrilik değil dolandırıcılık baya. Çok merak içindeyim, biz böyleyken konu sahibimiz ne yaptı kim bilir, Allah sabır versin ona da. :KK48:

Amin amin çok can sıkıcı cidden. Aile zaten ağzını açamadan kocası alıp götürmüş iyi de olmuş bence çünkü orda herkes kadına saldırsaydı kötü şeyler olabilirdi. Çok utandım bi de o kadın için..
Ama en çok merak ettiğim paralar nerde :)

Ya her bildirim geldiğin de aha sonuç var diye açıyorum gene bir şey yok.@Anti Depresan kayın validen ara bakalım onun garanti haberi vardır elçinin yaptığından. Kaybından öğrenmiştir kayinvaliden .Sonra bize de haber ver

Amin amin çok can sıkıcı cidden. Aile zaten ağzını açamadan kocası alıp götürmüş iyi de olmuş bence çünkü orda herkes kadına saldırsaydı kötü şeyler olabilirdi. Çok utandım bi de o kadın için..
Ama en çok merak ettiğim paralar nerde :)
Eğer eşiyle arasında bir sorun yoksa, eşinden bunların parasını alıpta biriktirmez diye düşünüyorum. Muhtemelen harcamıştır. Eğer eşiyle sorunları varsa çocuklarının geleceği için eşine güvenemediğinden bu yola girmiş olabilir.
Ama Allah biliyor ya dizi/kitaplardaki entrikalar bilinçaltıma nasıl işlediyse artık, ki normalde dizi de izlemem pek, ilk önce aklıma kadının başkasından çocuğu olduğu bu paralarla gidip ona baktığı geldi. :KK70::ıslık: Bir daha entrikalı kitapları bile okumayı keseceğim, bilinçaltıma bak ya. :-)
Bu arada, bana olası gelen ikinci seçenek, eşiyle problemleri var ve çocuklarına iyi bir gelecek sunabilmek ya da ileride olur da zor durumda kalırlarsa diye para biriktirmesi. :KK64:

Şu anda eşimin Mr çekimi var kızlar onun için geldik.Detayli bir bilgi edinemedim ama ogrenirsem sizinle paylaşırım.Hoppa

Yok yok ciddi bir şey değil boyun ağrıları vardı tutulma felan fizik tedavi de hekim önerdi onun için geldik. Çok sağolun ilginiz için.
Ciddi bir şey olmamasına sevindim, yine de MR çektirmekle iyi yapmışsınız, Allah korusun ancak ufak şeyler ciddi sorunların başlangıcı olabiliyor. Tekrar geçmiş olsun. Hoppa

Back
X