- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 133
- 32
- Konu Sahibi Anti Depresan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak edip sıkboğaz etmemek için soramadığım nadide soruyu sorduğun için teşekkür ederim.Anti Depresan ogrendin mi sonrasinda ne olduğunu?
Merak edip sıkboğaz etmemek için soramadığım nadide soruyu sorduğun için teşekkür ederim.![]()
Ben de utanmasam dün konu sahibi yazar yazmaz çekirdeğimi alıp öyle okuyacaktım.
Son zamanlarda burda okudugum en güzel konu. Resmen elime cekirdegimi aldim ve olaylar gozumun onunden film seridi gibi geçti.
En sevdigim dertleşme şekli. Önce dert paylasimi. Sonrada sonuç bildirimi . Yazık bizede, bazen 50 sayfa okuyoruz gelişmeleri öğrenmek icin![]()
Ben de utanmasam dün konu sahibi yazar yazmaz çekirdeğimi alıp öyle okuyacaktım.Hatta gördüm, ilk iki satırı okudum ve sonra alalade bir zamana sıkıştırmak istemediğim için haz ertelemesi yaparak işlerimi çabucak hallettim, yatağıma geçip öyle devam ettim rahat rahat.
Ay hayır bu aşırı merakta nereden geliyor bir anlasam, bir an konu sahibini haksız çıkartacak bir şey olmuş olsa Kadınlar Kulübü olarak toplanıp eltisinin evini basacakmışız gibi geldi.
![]()
Kayınvalidesiyle kayınpederini çok övme, içime onlar yine akıllanmayacak, bu geline kanacaklar gibi geliyor.Çünkü niye basmayalım
Maşallah eşini de çok takdir ettim kayın ailesini de. İnşallah elti de akıllanır, bu kadar aklı başında insanın arasında böyle kalması mucize![]()
Kayınvalidesiyle kayınpederini çok övme, içime onlar yine akıllanmayacak, bu geline kanacaklar gibi geliyor.O olayın sıcağı sıcağına büyük bir tepki vermek yerine sadece kendilerine yapılan terbiyesizliği anlatmalarından öyle geldi, inşallah yanılırım.
Ama eşini sahiden ben de takdir ettim, maşallah, hep böyle akıllı davranıp konu sahibimiz sinirden köpürecekken kendisi sırf ailesinden biri diye boynu bükük durmasın.
Bu kayınvalidesi bu eltiye nasıl davranacak, eşiyle evde neler yaşamışlar, bu paralarla ne yapıyormuş, böyle yapma sebebi ne, zira bu cimrilik değil dolandırıcılık baya. Çok merak içindeyim, biz böyleyken konu sahibimiz ne yaptı kim bilir, Allah sabır versin ona da.![]()
Iki dakikalık bildirim varken niye saatlerimiz gitsin dimiVallahi sevdim bu işi.
Olay ve sonuç bir arada bitti..![]()
Eğer eşiyle arasında bir sorun yoksa, eşinden bunların parasını alıpta biriktirmez diye düşünüyorum. Muhtemelen harcamıştır. Eğer eşiyle sorunları varsa çocuklarının geleceği için eşine güvenemediğinden bu yola girmiş olabilir.Amin amin çok can sıkıcı cidden. Aile zaten ağzını açamadan kocası alıp götürmüş iyi de olmuş bence çünkü orda herkes kadına saldırsaydı kötü şeyler olabilirdi. Çok utandım bi de o kadın için..
Ama en çok merak ettiğim paralar nerde :)
MR çekimi mi? Çok geçmiş olsun, neyi var ki eşinizin?Şu anda eşimin Mr çekimi var kızlar onun için geldik.Detayli bir bilgi edinemedim ama ogrenirsem sizinle paylaşırım.![]()
MR çekimi mi? Çok geçmiş olsun, neyi var ki eşinizin?
Geçmiş olsun canım haberleri bekliyoruz sendenŞu anda eşimin Mr çekimi var kızlar onun için geldik.Detayli bir bilgi edinemedim ama ogrenirsem sizinle paylaşırım.![]()
Ciddi bir şey olmamasına sevindim, yine de MR çektirmekle iyi yapmışsınız, Allah korusun ancak ufak şeyler ciddi sorunların başlangıcı olabiliyor. Tekrar geçmiş olsun.Yok yok ciddi bir şey değil boyun ağrıları vardı tutulma felan fizik tedavi de hekim önerdi onun için geldik. Çok sağolun ilginiz için.
Iki dakikalık bildirim varken niye saatlerimiz gitsin dimibazen birsey okumaya başlıyorum, bakıyorum saatler geçmiş. Yazık onca zamana