Kesinlikle o kızın çıkması gerekiyo sizin hayatınızdan, elinden ne geliyorsa yap, çıkar o kızı, hep söylerim ben karşı cinsten kanka olmaz, zaten şu zamanda bütün kankaları görüyoruz önce kanka ayarlarında sonra bir anda o kankalik ne hikmetse sevgiliye dönüşüyo .artık yeni moda bu bu herkes kankasiyla çıkıyo. Yani tavrını kesinlikle koy ve çıkar o kızı hayatından canım benim.
ne yani, gece dışarı çıkan bir tip ille kötü kadın mıdır? her şey beklenir yani? o çocuğu 7 yıldır tanıyor,bir şey yapmamış,üstüne filan atlamamıi ama her şey beklenir tabii,ölçütümüz gece dışarı çıkmaksaKızın nasıl biri oldugu ortada gayet rahat aksamları dışarı çıkan bir tipten ne beklenir zaten.. Eger sevgilinle 1.5 seneden beri berabersen.. Ve o kızdan hoşlanmadıgını söylersen bir kalemde silmesi lazım.. Sonucta sen onun sevgilisisin herşeyden önemlisin seninle bir yolda yürüyor.. Karşı cinstten kanka olmazzz,olamazzz.. Sevgiline sahip çık o kızdan hoşlanmadıgını söyle.. Yada ona seçim yapmasını söyle.. Hem sevgisini de ölçmüş olursunn..
senden önce o kız varsa ve 7 yıllık arkadaşlık sonucu aralarında birşey olmadıysa dahada olmaz. Senden önce o vardı kız veya erkek arkadaşın isteseydi ilişkileri olurdu ve bu durumda sen olmazdın. Kıskançlık yapma bence.
bende :):)Şiddetle katılıyorum !!!!
Kızın nasıl biri oldugu ortada gayet rahat aksamları dışarı çıkan bir tipten ne beklenir zaten.. Eger sevgilinle 1.5 seneden beri berabersen.. Ve o kızdan hoşlanmadıgını söylersen bir kalemde silmesi lazım.. Sonucta sen onun sevgilisisin herşeyden önemlisin seninle bir yolda yürüyor.. Karşı cinstten kanka olmazzz,olamazzz.. Sevgiline sahip çık o kızdan hoşlanmadıgını söyle.. Yada ona seçim yapmasını söyle.. Hem sevgisini de ölçmüş olursunn..
Nerden biliyorsunuz aralarında bişi geçmediğini ki,zamanında birşey yaşamıslardır daha sonra kanka olmuslardır olamazmı ! Bir insan bu kadar da geniş olabilir bu devirde..Erkek daima saklar.. Karşı cinsten kanka olmaz.
Kanka mi o da ne? iliskide böyle olunmasi gerektigini düsünenlerdenim. Ve evet en iyi iliskiler uzun süreli bir arkadaslik gecimisi olanlardan cikiyormus. Bir de su durum var, diyelim siz kavga ettiniz, gidip kankasina anlatcak eger kiz da sizi haksiz buluyorsa, ya kanka ya dogru düzgün birini bulamicaz kafa dengi , biz evlensek ya diyip saka yollu takilmalar da olabilecegini yüksek ihtimalle tahmin ediyorum.
5 yilimi kiz yurdunda gecirdigim ve bir cok hikaye duydugum icin olsa gerek.
Tabiki her kanka ya da bayan arkadas esi kötü etkileyecek diye bir sey yok. Herkes ayni olamaz elbette.
Amaa kadinlarin ic güdüleri gelismistir. Iyi bir his almadiysaniz karsidaki bayandan , bitmistir ve iliskiden cikmasi gerekiyordur. Erkek arkadaslari neyine yetmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?