- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Hııı aynen ya nerden bildin kafa pırıl pırıl maşallah 10 pointKedi uza
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
Fahriyeyi neden kıskanalımestetikle gelen güzelliğini mi, yösle başarı sayılmayacak başarısını mı kıskanılacak bir şey değil bunlar bence :) gözde büyütülmesi garip geliyor ondan konuşuluyor hani böyle aman tanrım bu kadın gerçek olamaz her şeyi mükemmel algısı yanlış. Mükemmel değil işte o da bir insan ve devasa başarıları yok. Çalışmasına eğitim almasına tabiki laf eden yok takdir ediyorum ama gözümüzde büyüttüğümüz kadar da bir şey yok yani. Öyle mükemmel pırıl pırıl hayatlar sadece televizyon karşısında bize empoze edilen.
Aynen takdir ettim, alkışlıyorum sizi. Kendi 10 point kafanazla övünmemişsiniz. Victoria - beckham çiftini övmüşsünuz!!!Hııı aynen ya nerden bildin kafa pırıl pırıl maşallah 10 point
Sana ne istediğimi överim sanane benim kıskanmadan avukat mısın nesinAynen takdir ettim sizi sizde
Aynen takdir ettim, alkışlıyorum sizi. Kendi 10 point kafanazla övünmemişsiniz. Victoria - beckham çiftini övmüşsünuz!!!
Estetikli güzel bence, ben estetiksiz çok beğenmiyorum sivrilen güzellik değil yani. Ayrıca güzelse ne olacak, o güzel oldukça biz bir şeyler mi kaybedeceğiz ki güzel değil diyelim? Bence güzel değilse değildir yani, o makyajı estetiği bana yapsalar ben de fahriye olurum bu da benim fikrimünllüler hakkında sürekli estetkli güzel estetikli güzel deniliyor.
birincsi estetiksişz halide gayet ve gayte güzel .fahriye evcenin hayranı falan değilim bu arrada.soğuk gelir .
ama insanların ünlü ler için o makyajla o estetikle bende güzel olurum deemsini anlamıyorum.
bie dizide o makyaj herkese yapıyorlar. niye hepsi güzel olmuyor.
aşkı memnuda bihtere yapılan makyaj cemileyede yapılmıyordu. cemile de güzel ama sivrilen güzellik bir başka işte
Kanka estetik var estetik var. Fahriye nryse de yani burak resmen apaciymis ya onu gormustum Allah affetsin cok guldumBen baktım şimdi estetiksiz haline bulamadım mı bilemiyorum sanki yüzüne dolgu vs yaptırmış o yüzden burnu eskisi gibi göze batmıyor gibi geldi. Türkan Şoray'İn bile estetikli olduğu piyasada hiçbir şeye şaşırmamak lazım.
İmza:Estetikli
Kıskançlıktan o kadar çatlamışlar kiünllüler hakkında sürekli estetkli güzel estetikli güzel deniliyor.
birincsi estetiksişz halide gayet ve gayte güzel .fahriye evcenin hayranı falan değilim bu arrada.soğuk gelir .
ama insanların ünlü ler için o makyajla o estetikle bende güzel olurum deemsini anlamıyorum.
aşkı memnuda bihtere yapılan makyaj cemileyede yapılmıyordu. cemile de güzel ama sivrilen güzellik bir başka işte
Bu ne ya ahaha sesli güldüm
Kıskançlıktan o kadar çatlamışlar kiünllüler hakkında sürekli estetkli güzel estetikli güzel deniliyor.
Hıhı çatlıyorum kıskançlıktanKıskançlıktan o kadar çatlamışlar ki
...Ya Fahriyeyle Burakta kim diyenler mi dersin
Burak keko Fahriye Estetikli mi dersin
Yok okuduğu okulu,bölümü yerden yere vuran mi dersin...
Estetik merkezlerinden çikmayan Victoria, beckham,beyonce yi daha üstün tutarak konu sahibini azarlayanlar mi dersin...
Konuyu okudum sadece konu sahibi bu çifti mesele yapmıyormuş yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?