Onların hayatı mükemmel , para var guzellık var her şey var

ünllüler hakkında sürekli estetkli güzel estetikli güzel deniliyor.
birincsi estetiksişz halide gayet ve gayte güzel .fahriye evcenin hayranı falan değilim bu arrada.soğuk gelir .
ama insanların ünlü ler için o makyajla o estetikle bende güzel olurum deemsini anlamıyorum.
bie dizide o makyaj herkese yapıyorlar. niye hepsi güzel olmuyor.
aşkı memnuda bihtere yapılan makyaj cemileyede yapılmıyordu. cemile de güzel ama sivrilen güzellik bir başka işte

Estetikli güzel bence, ben estetiksiz çok beğenmiyorum sivrilen güzellik değil yani. Ayrıca güzelse ne olacak, o güzel oldukça biz bir şeyler mi kaybedeceğiz ki güzel değil diyelim? Bence güzel değilse değildir yani, o makyajı estetiği bana yapsalar ben de fahriye olurum bu da benim fikrim beni görmeden bilmeden nasıl bu konuda yorum yapabiliyorsunuz ben de onu anlamıyorum

her ikisi de güzel.zengin.başarılı.

konunun amacı onları eleştirmek yada konu sahibini eleştirmekten ziyade bu duruma çözüm sunmak olmalı.

herkes ne kadarda olgun.kimse kimseye özenmiyor.şaşırdım.

Kanka estetik var estetik var. Fahriye nryse de yani burak resmen apaciymis ya onu gormustum Allah affetsin cok guldum turkan sorayin gencliginde estetik varmiymis ya ben sok. Ben de daha dusuneyim dudak dolgusu yaptirsam sonra pörsur mu diye

Kıskançlıktan o kadar çatlamışlar ki
...Ya Fahriyeyle Burakta kim diyenler mi dersin
Burak keko Fahriye Estetikli mi dersin
Yok okuduğu okulu,bölümü yerden yere vuran mi dersin...
Estetik merkezlerinden çikmayan Victoria, beckham,beyonce yi daha üstün tutarak konu sahibini azarlayanlar mi dersin...
Konuyu okudum sadece konu sahibi bu çifti mesele yapmıyormuş yani...

Kıskançlıktan o kadar çatlamışlar ki
...Ya Fahriyeyle Burakta kim diyenler mi dersin
Burak keko Fahriye Estetikli mi dersin
Yok okuduğu okulu,bölümü yerden yere vuran mi dersin...
Estetik merkezlerinden çikmayan Victoria, beckham,beyonce yi daha üstün tutarak konu sahibini azarlayanlar mi dersin...
Konuyu okudum sadece konu sahibi bu çifti mesele yapmıyormuş yani...

Hıhı çatlıyorum kıskançlıktan estetiğini yös başarısını falan deli gibi kıskanıyorum hele

Konu çığrından çıkmış, ünlü veya ünsüz, estetikli ya da değil insanları yermek, isimleriyle, tavırlarıyla dalga geçmek uygun oldu mu?
Konu adı geçen insanların estetikleri mi, paraları ve ünleri mi yoksa konu sahibesinin maddi ve manevi sorunları mı? Üye onları sadece örnek vererek kendi derdini yazmış, sizlerse hiç tanımadığınız huyunu suyunu insanlığını bilmediğiniz kişileri yerden yere vurmuşsunuz, hakkınız var mıydı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…