- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Hayırdır fahriyenin avukati mısınFahriye Evcen'le Burak özçivit hayatımızdan bu kadar uzak ve aslında hayatları da normalken bu kadar "kıskanç ve fesatlık" dolu sözler sarfedilmesine şaşırdım.
Normal hayatta biri bizi aşağı çekmek için fesatlık yapıp kötü laf etse, burada konu açsak, şok içinde yorumlanır ama şimdi aynısını biz yapıyoruz.
Bu insanlar çalışıyor, kazanıyor. Devlet hak vermiş yöse girip Boğaziçi'nde okumuş. Millete de burada çekiştirmek kalıyor. Kendi hayatlarınıza bakıp siz de adım atsanız mutlu olursunuz. Çoğu ev hanımı "kocam para vermiyor, beni dövüyor" diye yakınıp yine de sabah sıcak yatağından kalkıp çalışmaz. Bazısına dayak yemek bile daha kolay gelir çünkü.
Suratında müdahale vardır yoktur bilemem ama Eminim yapılan müdahalelerin on katı da yapılsa yarısı kadar güzel olamayacak insan dolu etrafta. Bu Da ayrı bir kıskançlık bence.
Bu bahsettiğiniz ünlü insanlar çalışıyor. Ben saygı duyuyorum çalışan üreten kadına. Fahriye evcen de çalışan, üreten bir kadın. Bence millete fesatlanacagınıza kendi hayatınıza bakın.
Hadi bizede anlat
Yada kiskancaI-ıh şimdi adım dedikoducu fesata çıkar.
Yada kiskanca
Bir de çok ilginç hemen burada ki kadınları çalışmayan evde oturup koca dayağı yiyen kadınlar olarak siniflandiriyorKıskanacağım hiçbir tarafı yok. Burada da "Ayy kıskandığınızdan çamur atıyorsunuz" diyenleri de anlamadım. Fahriye'ye çamur atsam bana ne yararı var yani, Fahriye üzerinden ego tatmin edecek yaşı da geçtim. Konu sahibi için yazıyorum, bu kadar gözünde büyütüp kendi hayatını gömeceği biri değil. Ha çok üstün olsa dahi bu kadar kendini paralamasına değmez.
+1Hayırdır fahriyenin avukati mısın
Estetikli olduğu herkesçe bilinen gerçek gözü olan görüyor
Yosle girdiği okul tabiki söylenir başarı mi bu bizim insanımızin bir tarafindan ter akıtarak girdiği bölümlere ortaokul teog düzeyinde bir sinavla girmesine kim olsa başarı saymaz
Buradaki insanların koca parası yeyip dayak yediklerini nerden bildin ben bekarim ve çalışıyorum ve fahriyenin estetikli olduğunu söylüyorum
Konu sahibi onda her seyin var olduğunu kıskandığını soylemis insanlarda öyle olmadığını şu özelliklerinde olduğunu söylemiş
Sen beğeniyorsan bize ne
Elalemin yorumu da seni ne ilgilendiriyor
onların Fahriye ve Burak ve onun gibiler . Ailelerine çok düşkünler aile iletişimleri çok güzle benumkısı zayıfabimlerle doğru düzgün bagımız yok paraları var güzellikleri var daha ne olsun . Ben ve benim gibiler türlü sıkıntılarla ugrasın dursun
Hayırdır fahriyenin avukati mısın
Estetikli olduğu herkesçe bilinen gerçek gözü olan görüyor
Yosle girdiği okul tabiki söylenir başarı mi bu bizim insanımızin bir tarafindan ter akıtarak girdiği bölümlere ortaokul teog düzeyinde bir sinavla girmesine kim olsa başarı saymaz
Buradaki insanların koca parası yeyip dayak yediklerini nerden bildin ben bekarim ve çalışıyorum ve fahriyenin estetikli olduğunu söylüyorum
Konu sahibi onda her seyin var olduğunu kıskandığını soylemis insanlarda öyle olmadığını şu özelliklerinde olduğunu söylemiş
Sen beğeniyorsan bize ne
Elalemin yorumu da seni ne ilgilendiriyor
Fahriyeyi neden kıskanalımestetikle gelen güzelliğini mi, yösle başarı sayılmayacak başarısını mı kıskanılacak bir şey değil bunlar bence :) gözde büyütülmesi garip geliyor ondan konuşuluyor hani böyle aman tanrım bu kadın gerçek olamaz her şeyi mükemmel algısı yanlış. Mükemmel değil işte o da bir insan ve devasa başarıları yok. Çalışmasına eğitim almasına tabiki laf eden yok takdir ediyorum ama gözümüzde büyüttüğümüz kadar da bir şey yok yani. Öyle mükemmel pırıl pırıl hayatlar sadece televizyon karşısında bize empoze edilen.
Canim yaşin küçük sanirim kendini kimseyle kıyaslama bu bir ikincisi çok klişe olacak ama insanin bahti güzel olsun gerçekten uzaktan bakip kimsenin hayatina imrenme herkesin bir derdi var emin ol,ahh kimler kimler ne hayatlar yaşıyor vallahi eşimin bir kuzeni var kızı hiç beğenmezdim ne yalan söyliyim gunahada giriyorum böyle diyerek ama kız bir koca buldu sen de Burak özçivit ben diyim Kenan imirzaliogluonların Fahriye ve Burak ve onun gibiler . Ailelerine çok düşkünler aile iletişimleri çok güzle benumkısı zayıfabimlerle doğru düzgün bagımız yok paraları var güzellikleri var daha ne olsun . Ben ve benim gibiler türlü sıkıntılarla ugrasın dursun
Su an telefondan girdiğim için bir sürü harfi yazmıyor birÖncelikle tanımadığı insana "siz" degil "sen" şeklinde hitap eden insanlarla muhatap olmuyorum. Üslubunuz çok çirkin.
Bir de kendi iyiliğiniz için Türkçe öğrenin. Yazınız hata dolu.
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermişValla Burak bana öyle itici geliyor ki yani keko mu desem Çinçin bebesimi desem
Apaçimi desem öyle birşey
Diğer kızda estetik işte...
Yani çok abartıldığı değil
Ha backham Victoria dersin o başka
Ozaman haklısın derim
Üzül derim
Canim yaşin küçük sanirim kendini kimseyle kıyaslama bu bir ikincisi çok klişe olacak ama insanin bahti güzel olsun gerçekten uzaktan bakip kimsenin hayatina imrenme herkesin bir derdi var emin ol,ahh kimler kimler ne hayatlar yaşıyor vallahi eşimin bir kuzeni var kızı hiç beğenmezdim ne yalan söyliyim gunahada giriyorum böyle diyerek ama kız bir koca buldu sen de Burak özçivit ben diyim Kenan imirzaliogluGeçen kocası doğum hediyesi mersedes aldı.Bide kendime bakiyorum ne geldiyse benim başıma geldi çirkin deyip hayiflandiğim kim varsa prenses gibi yaşıyor vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?