Onların hayatı mükemmel , para var guzellık var her şey var

Hayırdır fahriyenin avukati mısın
Estetikli olduğu herkesçe bilinen gerçek gözü olan görüyor
Yosle girdiği okul tabiki söylenir başarı mi bu bizim insanımızin bir tarafindan ter akıtarak girdiği bölümlere ortaokul teog düzeyinde bir sinavla girmesine kim olsa başarı saymaz
Buradaki insanların koca parası yeyip dayak yediklerini nerden bildin ben bekarim ve çalışıyorum ve fahriyenin estetikli olduğunu söylüyorum

Konu sahibi onda her seyin var olduğunu kıskandığını soylemis insanlarda öyle olmadığını şu özelliklerinde olduğunu söylemiş
Sen beğeniyorsan bize ne
Elalemin yorumu da seni ne ilgilendiriyor

Kıskanacağım hiçbir tarafı yok. Burada da "Ayy kıskandığınızdan çamur atıyorsunuz" diyenleri de anlamadım. Fahriye'ye çamur atsam bana ne yararı var yani, Fahriye üzerinden ego tatmin edecek yaşı da geçtim. Konu sahibi için yazıyorum, bu kadar gözünde büyütüp kendi hayatını gömeceği biri değil. Ha çok üstün olsa dahi bu kadar kendini paralamasına değmez.

Bir de çok ilginç hemen burada ki kadınları çalışmayan evde oturup koca dayağı yiyen kadınlar olarak siniflandiriyor
Bu siteye bir sürü öğretmen,hemşire , devlet memuru hatta doktor kadın yaziyor herkesi evinde oturan kadin yerine koyuyor

Geçen bir konuda da kadının biri kaynanasiyla altli ustlu oturduğu için dert yaniyor ben niye zamanında kaynananin alt katına yerleştin o zaman deyince sinirlendiydi
Canım sen de sana ev veren bir koca bulsan hemen evlenirsin dedi
Ben de ben daha bekarken aldım evimi gerek yok anasının evinde yaşatacak adam dedim
Karşıda ki kişiyi tanimadan etmeden nasıl bu kadar kolay hüküm verebiliyorlar şaşılası gercekten

Ben baktım şimdi estetiksiz haline bulamadım mı bilemiyorum sanki yüzüne dolgu vs yaptırmış o yüzden burnu eskisi gibi göze batmıyor gibi geldi. Türkan Şoray'İn bile estetikli olduğu piyasada hiçbir şeye şaşırmamak lazım.
İmza:Estetikli

Allah daha büyük dert vermesin. Ünlülerin dünyasında nelerin döndüğünü az çok hepimiz biliyoruz,hala hayatlarının mükemmel olduğunu sananları görünce şaşırıyorum. Madde bağımlılığı,boşanma,psikolojik bozukluklar vb dertler şov dünyasında en sık rastlanan sorunlar dolayısıyla insanların sadece dış görünüşlerine hareketlerine bakarak onları kıskanmak saçma. Gerçi birçok hanım ablamız profiline "masal gibi hayat,koçişkonun piremsesi kün fe yekün" yazdi diye o ablalara özenen ve fan sayfalarını açan tipleri gördükten sonra ünlüleri kıskanıp mutsuz olanları normal karşılamalıyız.

+1
Ayrıca ben de koca parası yiyip dayak yemiyorum üstelik kocam yok bekarım baba parası yiyorum prensesler gibiyim ben baba evinde diyorum fahriyenin afedersiniz kıçını yırtsa yösle bile kazanamayacağı bir okulda ve bölümde okuyorum fahriyenin yösle kazanıp başarı olmadığını estetikli olduğunu söyleyince kıskanmış mı oluyorum fahriye kimdir yaa

nerden biliyorsunuz mükemmel olduğunu?

Öncelikle tanımadığı insana "siz" degil "sen" şeklinde hitap eden insanlarla muhatap olmuyorum. Üslubunuz çok çirkin.
Bir de kendi iyiliğiniz için Türkçe öğrenin. Yazınız hata dolu.

Bunu gömerek anlatmaya çalışmak yersiz, komik. Bence fesatlık içeriyor hatta. Benim görüşüm.

Canim yaşin küçük sanirim kendini kimseyle kıyaslama bu bir ikincisi çok klişe olacak ama insanin bahti güzel olsun gerçekten uzaktan bakip kimsenin hayatina imrenme herkesin bir derdi var emin ol,ahh kimler kimler ne hayatlar yaşıyor vallahi eşimin bir kuzeni var kızı hiç beğenmezdim ne yalan söyliyim gunahada giriyorum böyle diyerek ama kız bir koca buldu sen de Burak özçivit ben diyim Kenan imirzalioglu Geçen kocası doğum hediyesi mersedes aldı.Bide kendime bakiyorum ne geldiyse benim başıma geldi çirkin deyip hayiflandiğim kim varsa prenses gibi yaşıyor vallahi

Öncelikle tanımadığı insana "siz" degil "sen" şeklinde hitap eden insanlarla muhatap olmuyorum. Üslubunuz çok çirkin.
Bir de kendi iyiliğiniz için Türkçe öğrenin. Yazınız hata dolu.
Su an telefondan girdiğim için bir sürü harfi yazmıyor bir
siz de başkalarının yorumlarına karismamayi öğrenin iki
Çok şey biliyormuş gibi atıp tutanlar sevilmiyor güle güle

Son düzenleme:
Derdin bu olamaz! Olmamalı!
Ne demek onun hayatı güzel, parası var?
Kendi bulunduğun hayata şükret ki 1 ekmek parası bulamayıp günlerce aç kalanlar var...
Yapma bunu kendine...

"Benim hayatım daha güzel en azından huzurum var" diyebilmelisin, "hatta ben çok güzelim" deyip kendine güvenmeyi bilmelisin, ayrıca onların içlerinde yaşamıyoruz ne dertleri var bilmiyoruz belki bilsek halimize bin kez şükredicez, gördüklerimiz sadece buz dağının görünen yüzü birde görünmeyen tarafı var bunun...

Kedi uza
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

"Allah çirkin şansı versin" diye boşuna demiyorlar işte...
Tövbe

Konuyu okumadan başlığı okuyunca yazmayı düşündüğüm yorum
Ben de güzelim benim benim de param var ama mutsuzum
Konuya gelince yorumum;
Ppppppp fahriye mi burak mı

walla güzel yüzlüleri bende cok kıskanıyorum . napim elimde elimde değil.
azıcık bende güzel olaydım.bahtımda öle aman aman değil. çirkinb
bahtından da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…