Onların hayatı mükemmel , para var guzellık var her şey var

Aynen. Fahriye de oyle. Fahriye isminde meymenet yok zaten. Bi köylülük var ikisinde de.

Konu gereksız ama hem kadın güzel, hem de erkek yakışıklı. İkisi de estetık olarak güzeller bence, fahrıye"yi hep beğenirdim zaten,duru bir güzelliği var. Azıcık işlem var yüzünde ama o da normal:) o olmasa bile güzeldi kadın (bence):)

Kimseye muhtaç değilsem, ailemle eşimle mutluysam, beynim elim kolum sağlamsa benden mutlusu yok.
Ünlüler hiçbirşeyi rahat yaşayamıyorki hep göz önündeler özgür değiller, para var evet ama huzur var mı onu sorgulamak lazım.. Ünsüz olmayı diken üstünde bir ünlü olmaya yeğlerim.

ama onlarda sizin gibi rahat dolaşamıyorlar etrafta....
bir sürü gazeteci, televizyoncu....
iyi ya da kötü günlerinde olsun fark etmez, sürekli birilerine açıklama yapmak zorunda kalabiliyorlar....

ayyy bi dünya teferruat...

özgürsün kızım sen ona bak...

sen aklını kullanır zamanla para kazanır, onların yaşadığı hayatı yaşayabilirsin...
ama onlar artık özgürlüklerini satın alamazlar....

sen daha üsttesin yaniii ...

Fahriye Evcen'le Burak özçivit hayatımızdan bu kadar uzak ve aslında hayatları da normalken bu kadar "kıskanç ve fesatlık" dolu sözler sarfedilmesine şaşırdım.

Normal hayatta biri bizi aşağı çekmek için fesatlık yapıp kötü laf etse, burada konu açsak, şok içinde yorumlanır ama şimdi aynısını biz yapıyoruz.

Bu insanlar çalışıyor, kazanıyor. Devlet hak vermiş yöse girip Boğaziçi'nde okumuş. Millete de burada çekiştirmek kalıyor. Kendi hayatlarınıza bakıp siz de adım atsanız mutlu olursunuz. Çoğu ev hanımı "kocam para vermiyor, beni dövüyor" diye yakınıp yine de sabah sıcak yatağından kalkıp çalışmaz. Bazısına dayak yemek bile daha kolay gelir çünkü.

Suratında müdahale vardır yoktur bilemem ama Eminim yapılan müdahalelerin on katı da yapılsa yarısı kadar güzel olamayacak insan dolu etrafta. Bu Da ayrı bir kıskançlık bence.

Bu bahsettiğiniz ünlü insanlar çalışıyor. Ben saygı duyuyorum çalışan üreten kadına. Fahriye evcen de çalışan, üreten bir kadın. Bence millete fesatlanacagınıza kendi hayatınıza bakın.

Hayatta herşey göründüğü gibi değildir kim bilir belki onlarda sizin gibi bir hayatı olsun isterlerdi onlar hangi dertlerle uğraşıyor allah bilir bazı güzellikler sadece görselden ibarettir

Fahriye ve Burak'ın akrabası mısın? Nerden biliyorsun aile bağlarını? Cidden onları düşünüp üzülüyor musun?
Ne diyeyim bilemedim çok tuhafsın

Fahriyeyi neden kıskanalım estetikle gelen güzelliğini mi, yösle başarı sayılmayacak başarısını mı kıskanılacak bir şey değil bunlar bence :) gözde büyütülmesi garip geliyor ondan konuşuluyor hani böyle aman tanrım bu kadın gerçek olamaz her şeyi mükemmel algısı yanlış. Mükemmel değil işte o da bir insan ve devasa başarıları yok. Çalışmasına eğitim almasına tabiki laf eden yok takdir ediyorum ama gözümüzde büyüttüğümüz kadar da bir şey yok yani. Öyle mükemmel pırıl pırıl hayatlar sadece televizyon karşısında bize empoze edilen.

Ufff bu kadar hazımsız olmayın, kıskançlık bu, hem de neyi kıskandığınızı bile bilmeden. Herkesin hayatında kim bilir neler oluyor. Ama kendi yaşamlarını çok güzel pazarladıkları ortada. Fairy tale sanıyorsunuz baksanıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…