- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Ne kadar üzücü bir yorum...Bide okuduğu bölümü sanki tıp fakültesi gibi övmeyin ya
Doğru bi yorum yösle girmiş tarih okumuş tıp çok ağır bi şey buda bit gerçekNe kadar üzücü bir yorum...
Valla Burak bana öyle itici geliyor ki yani keko mu desem Çinçin bebesimi desem
Apaçimi desem öyle birşey
Diğer kızda estetik işte...
Yani çok abartıldığı değil
Ha backham Victoria dersin o başka
Ozaman haklısın derim
Üzül derim
Yasemin ergene mi estetik guzeli??O da estetik güzeli . Ama şöyle bıdey var zengin olup aldatmayn varmısır yoktur bence adam gittiği gezilerde hıc mi bakmıcaj kimseye oda o zaman ekranlardan göründüğü gibi değil
Hadi bizede anlatDaha neleri var setlerde reji asistanlığı yapan bir arkadaşım kendisiyle çalışma "şerefine" erişmişti de o anlatırdı. Baya ünlülerle ilgili dedikodum var.
Hayatta herşey göründüğü gibi değildir kim bilir belki onlarda sizin gibi bir hayatı olsun isterlerdi onlar hangi dertlerle uğraşıyor allah bilir bazı güzellikler sadece görselden ibarettironların Fahriye ve Burak ve onun gibiler . Ailelerine çok düşkünler aile iletişimleri çok güzle benumkısı zayıfabimlerle doğru düzgün bagımız yok paraları var güzellikleri var daha ne olsun . Ben ve benim gibiler türlü sıkıntılarla ugrasın dursun
Fahriye ve Burak'ın akrabası mısın? Nerden biliyorsun aile bağlarını? Cidden onları düşünüp üzülüyor musun?onların Fahriye ve Burak ve onun gibiler . Ailelerine çok düşkünler aile iletişimleri çok güzle benumkısı zayıfabimlerle doğru düzgün bagımız yok paraları var güzellikleri var daha ne olsun . Ben ve benim gibiler türlü sıkıntılarla ugrasın dursun
Köylülük kötü bir şey mi? Çok merak ettim. Ayrıca meymenetsiz olan Fahriye ismindeki o meymenetsizlik nedir anlamadım?Aynen. Fahriye de oyle. Fahriye isminde meymenet yok zaten. Bi köylülük var ikisinde de.
Fahriyeyi neden kıskanalımFahriye Evcen'le Burak özçivit hayatımızdan bu kadar uzak ve aslında hayatları da normalken bu kadar "kıskanç ve fesatlık" dolu sözler sarfedilmesine şaşırdım.
Normal hayatta biri bizi aşağı çekmek için fesatlık yapıp kötü laf etse, burada konu açsak, şok içinde yorumlanır ama şimdi aynısını biz yapıyoruz.
Bu insanlar çalışıyor, kazanıyor. Devlet hak vermiş yöse girip Boğaziçi'nde okumuş. Millete de burada çekiştirmek kalıyor. Kendi hayatlarınıza bakıp siz de adım atsanız mutlu olursunuz. Çoğu ev hanımı "kocam para vermiyor, beni dövüyor" diye yakınıp yine de sabah sıcak yatağından kalkıp çalışmaz. Bazısına dayak yemek bile daha kolay gelir çünkü.
Suratında müdahale vardır yoktur bilemem ama Eminim yapılan müdahalelerin on katı da yapılsa yarısı kadar güzel olamayacak insan dolu etrafta. Bu Da ayrı bir kıskançlık bence.
Bu bahsettiğiniz ünlü insanlar çalışıyor. Ben saygı duyuyorum çalışan üreten kadına. Fahriye evcen de çalışan, üreten bir kadın. Bence millete fesatlanacagınıza kendi hayatınıza bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?