• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onu çok incittim kızdırdım şimdiyse ben ne yapacağım nasıl düzelteceğim

myfiend

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
30
6
36
Kızlar çok teşekkür ederim sorun çözüldü beklemek gerekiyormuş artık daha dikkatli olacağım

Son düzenleme:
Biraz sakinleşmesini bekleyin bu arada iletişiminizi koruyun.

Biraz sakinleşmesini bekleyin bu arada iletişiminizi koruyun.
son mesajinda acikca benden zaman istemis gibi geldi ama boyle bir duurum icinde ondan bile emin olamiyor insan. hic birdry olmamis gibi davranma dedi iletisime nasil gecebilirim bilmiyorum

sorumsuzca oldugunu kabul ediyorum erkek arkadasimin gonlunu nasil alabilirim isleri nasil duzeltebilirim?

Olur mu olmaz mi bilmiyorum derken affedeceginin sinyalini vermiş zaten sakin olup alttan alman yeterli bence

yukselenim boga benim de :) ve cogu seyimi boganin etkisinde yaparim. seviyorsam mumkunati yok bir gunden daha fazla kus kalamam.
ama kustuysem de ustume gelindikce daralirim. yani tavsiyem, ustune gitmeyin. yalvarmayin, guclu durun. Yalvaran eziklenen insanlari ben de sevmem, bogalarda sevmez:) hele boga erkekse o hic sevmez eziklenen yalvaran kadini

Üstüne gitmek derken sık sık arayıp sormayın bırakın kafa dinlesin bir süre olayları unutmasını bekleyin.

yukselenim boga benim de :) ve cogu seyimi boganin etkisinde yaparim. seviyorsam mumkunati yok bir gunden daha fazla kus kalamam.
ama kustuysem de ustume gelindikce daralirim. yani tavsiyem, ustune gitmeyin. yalvarmayin, guclu durun. Yalvaran eziklenen insanlari ben de sevmem, bogalarda sevmez:) hele boga erkekse o hic sevmez eziklenen yalvaran kadini
ustune gittim dun biraz aksam mesaj attim barisalim tekrari olmayacak diye o kizmasini bekledigim bircok seye kizmaz yanlissam guzelce uyarir biz bu konuda konusmustuk evdeki 2 arkadasiyla pek samimi degil biri evde degildi o gun digeri ve en yakin arkadasi vardi evde yani uzatmayayim hakli

ustune gitmeyecegim bugunden itibaren o yazana kadar bekleyecegim siniri gecince mutlaka yazacaktir degil mi?

Üstüne gitmek derken sık sık arayıp sormayın bırakın kafa dinlesin bir süre olayları unutmasını bekleyin.
tamam suandan itibaren arayip mesaj atmayacagim o benim pisman oldugumu düzeltmek istedigimi biliyor kafasini dinlesin dediginiz gibi bekliyorum ve tesekkur ederim cevabiniz icin

ustune gittim dun biraz aksam mesaj attim barisalim tekrari olmayacak diye o kizmasini bekledigim bircok seye kizmaz yanlissam guzelce uyarir biz bu konuda konusmustuk evdeki 2 arkadasiyla pek samimi degil biri evde degildi o gun digeri ve en yakin arkadasi vardi evde yani uzatmayayim hakli

ustune gitmeyecegim bugunden itibaren o yazana kadar bekleyecegim siniri gecince mutlaka yazacaktir degil mi?
yani ayrilik konusmadiysaniz. kesin olarak "senden ayriliyorum" demediyse elbette ki arayacak yazacak :) demek ki seviyor ve bununla orantili olarak kiskaniyor :) yani yazma demiyorum yaz, ama oyle barisalimmi tarzinda yazma :) o nasil yaziyorsa sende o tarz yaziver :)

yani ayrilik konusmadiysaniz. kesin olarak "senden ayriliyorum" demediyse elbette ki arayacak yazacak :) demek ki seviyor ve bununla orantili olarak kiskaniyor :) yani yazma demiyorum yaz, ama oyle barisalimmi tarzinda yazma :) o nasil yaziyorsa sende o tarz yaziver :)
o sustugu zaman kafasini toplayana kadar yazmiyor maksimum 4 gun icinde yaziyor o zamana kdar konusmuyor

o sustugu zaman kafasini toplayana kadar yazmiyor maksimum 4 gun icinde yaziyor o zamana kdar konusmuyor
o zaman sende konusma. demek ki asiri kizmis o kadar abarttiysa. birak, erkekler bi acayip ya. birak ozlesin seni, simdi senin yalvarmani falan bekliyodur nolur affet diye belki de bilemeyiz. ama birak kendi haline kalsin, o kendini senden sakiniyorsa sen de sakin. o kiymetliyse sen de kiymetlisin

o zaman sende konusma. demek ki asiri kizmis o kadar abarttiysa. birak, erkekler bi acayip ya. birak ozlesin seni, simdi senin yalvarmani falan bekliyodur nolur affet diye belki de bilemeyiz. ama birak kendi haline kalsin, o kendini senden sakiniyorsa sen de sakin. o kiymetliyse sen de kiymetlisin
yok mesaj atmami bekledigini sanmiyorum aslinda biraz yanliz birakmami kendi haline birakmami bekliyor bence . evet haklisin ozlediginde yazacaktir. insan bunu kendi basina goremeyebiliyor ya da baskasindan duymasi daha etkili oluyor. ben de kendi kendime o kiymetliyse ben de kıymetliyim diyorum ama bi mesaj atinca da ucarak hemen cevap atiyorum dayanamıyorum

hassas oldugunu bildigim bi konuda onu dinlememis oldum nasil duzeltecegim hatami iliskimi nasil eski haline getirecegim sizin fikirlerinize yardiminiza ihtiycim var...

ben yay erkek arkadaşım ise boğa burcu normal zamanda iyi anlasiyoruz biraz uyuz ediyor beni yani bir dedigimi hemen yapmiyor biraz hayir diyor ama gun sonunda mutlaka yapiyor

biz cuma gunu yani 3 gun once tartistik bu defa buyuk bi tartisma olmus oldu. 3 arkadasiyla beraber evde kaliyor cok olmadi 2 hafta kadar oldu eve cikali gecen hafta sali gunu onda kaldim oda arkadasi gece nobetindeydi aslinda bir gun kalmak niyetindeydim ama uc gun kaldim cuma gunu herkes evde olacagindan sabah o ise giderken beraber cikacaktik evden. cuma sabah uyandik ben hazirlanirken yetismez cikis saatime 5 10 dk daha duralim benden sonra cikarsin dedi ben de kapidan yolcularken bisiler atistirayim oyle ciksam olur mu dedim tamam dedi ama ben salonda uyuya kaldim bu arada sabah 7 gibi cikacaktik biz benim kahvalti bilasiklar maksimum yarim saatte cikmis olmam gerekiyordu 10 gibi uyandim bulasiklari hallettim o siralarda ev arkadaslarindan biri ve en yakin arkadasi (sehir disindan geldi benim geldigim gun) da uyandi kahvalti yaprik beraber ben ciktim ciktigimda saat 1 di. erkek arkadasim hakli olarak bana cok kizdi biraz daha kalsaydin niye boyle erken ciktin gibi seyler soyledi ben de aciklama yapmaya calistim o benim salonda uyumus olmama kizdi cunku evde baska iki kisi daha var diye

o sinirle bana kizgin mesajlar atinca bu defa altta kalamadim ben de birseyler soyledim 3 gundur konusmuyoruz . birtek dun bizimle ilgili annem birseyler sorunca ona mesaj attim soguk da olsa cevap verdi bugun de hic birsey olmamis gibi davrandim ayakkabi alacaktik onlara baktim internetten onunla ilgili mesajlar attim o da bana hic birsey olmamis gibi davranma dedi ben de aşkım lutfen yapma bir daha olmayacak cok iyi biliyorsun ben seni cok ozluyorum dedim o da cevap olarak su mesaji attı " Olurmu olmazmi bilemem onceki soylediklerinde de olmayacakti ama oluyo nedense.. Ben daha olani sindiremedim ustume gelme"

şimdi kızlar ben nasıl onun gönlünü alirim nasil barisirim yardimci olur musunuz?
ben dusuncesizce davrandigimi farkindayim keske hic oturmadan durmadan hemen ciksaydim evden
ne yapmam lazim bu durumda?
Erkek arkadaşını tanıyor olmalısın bu durumda olayın üzerine gidersen düzelir mi yoksa ters mi teper bilemedim

yani erkek arkadaşınızın bu duruma neden kızdığını ben anlayamadım.
sonuçta siz gayet rahat yaşıyorsunuz birlikte. e diğer arkadaşları da ev arkadaşları. onlardan mı kıskanıyor yani sizi?
bilmiyorum bana ortada bir çelişki var gibi geldi. çünkü bu tarz erkekler , yani bu kadar kıskanç olan, zaten evine gelen bayana da sıcak bakmaz ve bu yaşam tarzından hoşlanmaz bence.

Erkek arkadaşını tanıyor olmalısın bu durumda olayın üzerine gidersen düzelir mi yoksa ters mi teper bilemedim
beklemem lazim da ben biraz sabirsizim ve beklerken onunda uzuldugunu cok iyi biliyorum sinirle attigim mesajlari da okuyor olabilir dolaysiiyla ikimizde uzuluyoruz

Back
X