- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
Ne diyeceginizi az cok biliyorum
ama bazen beynime verdigim unut dusunme bosver zaten karakterizmis gibi emirler ise yaramio bazen ve kabim agir basio dayanamiorum.. Seviyorum iste hala seviyorum hemde cok.. Ona benzeyen insanlarla karsilasiyorum sokakta yolda izde bazen butun modum degisiveriyo kalbim oyle sizliyorki gozden kaybolana kadar ona bakiyorum... Cok ozledim... Keske her dedigini kabul etseydim bile diyorum kendime .. Keske herzaman dedigi gibi birazdaha fedakar olabilseydim kendimi sucluyorum sanki ayrildiktan sonra gercek yuzunu gosterip beni perisan eden o degilmis gibi.. Yinede Onu bu kadar cok severken anlasmali ayriligi nasil kabul ettim ben diyoum kendi kendime bazen
mantigim agir basti ailemin destegi olmayinca herkez ayni seyi soyleyince ( birbirinize gore degilsiniz ) gelecegimden eminolamayinca kabul ettim .. O hic sevmemis .. Sevse iki ay sonra baska birini bulmazdi.. Seven insan iki ayda unutabilir mi .. Bana hep oynamis bu zamana kadar cok istedi evlenmeyi guya neler yapti benim icin ama hepsi yalanmis .. Bunu kabullendim herseyi kabullendim.. 3 aydir o kizla cikio onuda kabullendim hic sevmediginide.. Herseyi zor olsada kabullendim.. O gozumun icine bakan adam sahte cikti.. Ah unutabilsem kokusunu gulusunu sahtede olsa cok sevmistim onu.. Hani omrumun sonuna kadar unutamayan aci ceken kadinlar varya oyle olacagim diye korkuyorum bazen
ben mutlu olmak istiyorum bu aci beni cok yordu aylardir.. Kekse hemencecik gecse.. Zaman umdugum gibi care olmazsa diye korkuyorum