• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu cok özledim

Ne diyeceginizi az cok biliyorum :KK43: ama bazen beynime verdigim unut dusunme bosver zaten karakterizmis gibi emirler ise yaramio bazen ve kabim agir basio dayanamiorum.. Seviyorum iste hala seviyorum hemde cok.. Ona benzeyen insanlarla karsilasiyorum sokakta yolda izde bazen butun modum degisiveriyo kalbim oyle sizliyorki gozden kaybolana kadar ona bakiyorum... Cok ozledim... Keske her dedigini kabul etseydim bile diyorum kendime .. Keske herzaman dedigi gibi birazdaha fedakar olabilseydim kendimi sucluyorum sanki ayrildiktan sonra gercek yuzunu gosterip beni perisan eden o degilmis gibi.. Yinede Onu bu kadar cok severken anlasmali ayriligi nasil kabul ettim ben diyoum kendi kendime bazen :KK43: mantigim agir basti ailemin destegi olmayinca herkez ayni seyi soyleyince ( birbirinize gore degilsiniz ) gelecegimden eminolamayinca kabul ettim .. O hic sevmemis .. Sevse iki ay sonra baska birini bulmazdi.. Seven insan iki ayda unutabilir mi .. Bana hep oynamis bu zamana kadar cok istedi evlenmeyi guya neler yapti benim icin ama hepsi yalanmis .. Bunu kabullendim herseyi kabullendim.. 3 aydir o kizla cikio onuda kabullendim hic sevmediginide.. Herseyi zor olsada kabullendim.. O gozumun icine bakan adam sahte cikti.. Ah unutabilsem kokusunu gulusunu sahtede olsa cok sevmistim onu.. Hani omrumun sonuna kadar unutamayan aci ceken kadinlar varya oyle olacagim diye korkuyorum bazen :KK43: ben mutlu olmak istiyorum bu aci beni cok yordu aylardir.. Kekse hemencecik gecse.. Zaman umdugum gibi care olmazsa diye korkuyorum :KK43:
ben hissen yaşadıklarını normal görüyorum, yavaş yavaş ,zamanla herşey azalacak yoluna girecek ,duygusal moddan çıkacaksın..

keşke burada yazılanı ,her mantıklı düşünceyi olduğu gibi duygulara ,entegre edebilsek...

Ilk once hiç geçmeyecek sanıyorsun.Daha büyük acı cekilmez saniyorsun. Zaman herseyin ilacı diyenlere seni anlamadiklari icin kiziyorsun. Ama gerçekten geçiyor. Bi sabah gözünü farkinda olmadan baska bir dünyaya aciyorsun.

Güzel söylüyorsunuz da herkesin duygu eşiği aynı değil ki.
Bende ayrılık acısı yaşamıyorken böyle konulara öff unutursun zamana bırak abartma yazar geçerdim.
Ama durumun içinde olunca insan böyle düşünemiyor ne yazık ki.
Arkadaş çok mu konu açtı bu konuda bilmiyorum ama oda bu şekilde rahatlıyordur, mesela bende böyle konulara yorum yaparak daha iyi hissediyorum..
valla ben de terk edildikten sonra sırf yazarak rahatlayayım diye üye oldum. gördüğüm her ayrılık konusuna da yorum yapıyorum. ciddi ciddi rahatlatıyo insanı

valla ben de terk edildikten sonra sırf yazarak rahatlayayım diye üye oldum. gördüğüm her ayrılık konusuna da yorum yapıyorum. ciddi ciddi rahatlatıyo insanı
Aynen bende öyleyim. Konu açmak istemedim yazsam destan olur yönetim el koyar konuma :KK45:
Yorum yapmak iyi geliyor hakkaten.

Bu kadar ağır şeyler yaşadığınızı bilmiyordum kusura bakmayın.
Şu her yerden engelleme işini bende yapabilsem keşke..:110:
Canım erkeklerin çoğu o kadar adi ki zerre umurlarinda değil sevgilileri eşleri.. Anında engelleyip sileceksin yoksa kriz yaşarsın kimi beğenmiş kim beğenmiş ne paylasmis diye kafayı yersin. Surundurmesine izin vermeyeceksin

Canım erkeklerin çoğu o kadar adi ki zerre umurlarinda değil sevgilileri eşleri.. Anında engelleyip sileceksin yoksa kriz yaşarsın kimi beğenmiş kim beğenmiş ne paylasmis diye kafayı yersin. Surundurmesine izin vermeyeceksin
O kadar haklısın ki, paranoyak oldum resmen. Son darbeyi yemeden önce 5 dk bir kontrol ediyordum kafayı yemiştim. Ta ki birisiyle konuştuğunu öğrenene kadar.Midem ciddi derecede bulandı yemek bile yiyemiyorum o derece. Herşeye cesaretim var ama buna yok. Gücümü toplayıp engeli basıcam en kısa zamanda. :110:

En sonunda oyle yaptim zaten sosyal mesyadan uzaklastim son zamanlarda yaptigim en iyi sey bu olsu sanirim .. Ama iste bugun ona benzeyen birini gordum resmen oydu ya siyah tisortu zayif incecik beli siyah saclari :( sivri cenesi bi an okadar kotu oldum ki .. Sanirim benim en buyuk sansim ayni sehirde yasamiyor olmamiz cok sukur

En sonunda oyle yaptim zaten sosyal mesyadan uzaklastim son zamanlarda yaptigim en iyi sey bu olsu sanirim .. Ama iste bugun ona benzeyen birini gordum resmen oydu ya siyah tisortu zayif incecik beli siyah saclari :KK43: sivri cenesi bi an okadar kotu oldum ki .. Sanirim benim en buyuk sansim ayni sehirde yasamiyor olmamiz cok sukur
Ah kızlar kiyamam size ya. İnanın değmez bu adamlar çıkın gezin eğlenin Çevrenizde ne yakisikli lar sizi bekliyordur.
Mesela ben aldatildim boşanma kararı aldım. Avukatimla bu olay üzerine tanıştık ve evlendik şimdi minik bir kızımız bile var. En güzel asklar sizleri bulsun inşallah

Ah kızlar kiyamam size ya. İnanın değmez bu adamlar çıkın gezin eğlenin Çevrenizde ne yakisikli lar sizi bekliyordur.
Mesela ben aldatildim boşanma kararı aldım. Avukatimla bu olay üzerine tanıştık ve evlendik şimdi minik bir kızımız bile var. En güzel asklar sizleri bulsun inşallah
Ay ne guzel... :)

Canım sen 3 ay oldu ayrılalı demişsin 3 aydırda o kızla cıkıyor demissin ayrılır ayrılmaz mı onunla başlamıs yani??

Canım sen 3 ay oldu ayrılalı demişsin 3 aydırda o kızla cıkıyor demissin ayrılır ayrılmaz mı onunla başlamıs yani??
Yani bana gore ayrilali 3 ay oldu cunku kizi ogrenince bitti hersey o ana kadar hala barisma unudum vardi arada mesejlasiyorduk ariyordu felan o yuzden yani.. :( ben 3 ay oldu diye sayiyorum

Benim de 3 ay oldu boşalı. Bu ara rüyalarım beni olumsuz etkiledi. Kendime kızıyordum hala nasıl unutamazsin diye demek ki tek değilmişim biz de hic mi akıl yok ya bu adamlar zaten ozlenecek degerde olsaydı şimdi yanımızda olurdu. Ama ben onun bana ulaşacağı her türlü sosyal medya hesaplarını kapattim. Telefon numarami değiştirdim. Ilk numarami öğrendi uzun süre mesaj atti cevap da verdim. Baktim bu benim unutmami zorlastirip kendi vicdanını rahatlatıyor yine değiştirdim numaramı. Basta mesaj atasim geldi hep ama kendimi engelledim. Benim bu ara en cok korktugum onun biriyle olduğunu duymak ya da görmek. Er ya da gec olacak. Sen bunu yaşamışsin. Onu engelle takip etme. Ozlememiz bir sey degistirmez. Bitti ! Bu kadar.

Benim de 3 ay oldu boşalı. Bu ara rüyalarım beni olumsuz etkiledi. Kendime kızıyordum hala nasıl unutamazsin diye demek ki tek değilmişim biz de hic mi akıl yok ya bu adamlar zaten ozlenecek degerde olsaydı şimdi yanımızda olurdu. Ama ben onun bana ulaşacağı her türlü sosyal medya hesaplarını kapattim. Telefon numarami değiştirdim. Ilk numarami öğrendi uzun süre mesaj atti cevap da verdim. Baktim bu benim unutmami zorlastirip kendi vicdanını rahatlatıyor yine değiştirdim numaramı. Basta mesaj atasim geldi hep ama kendimi engelledim. Benim bu ara en cok korktugum onun biriyle olduğunu duymak ya da görmek. Er ya da gec olacak. Sen bunu yaşamışsin. Onu engelle takip etme. Ozlememiz bir sey degistirmez. Bitti ! Bu kadar.
Engelledim heryerden bakmiyorum kendime soz verdim cunku baktikca o kizla mutluluklarini izledikce ben kahroluyorum.. Ben unideyken de bi erkek arkasim vardi ayrildik ama yerlere attim kendimi mahfoldum bittim oldum ozamanlat ustunden 6 sene gecti ama inan ki niye ayrildigimizi bile hatirlamiyorum ciddi soyluyorum ki hatirlamiyorum .. Ve tiksiniyorum ilk optugum erkekti o aklima gelio iyy nasil opmusum be oogg felan oluyorum.. Nisanlimla daha ciddi yaklasimlar oldu evlenicektik ya.. Yani tabi sinirim vardi ama o sinirlari zorladik hep unutamiyorum zaten cunku her defasinda o bana dokundukca cok mutlu oluyordum kendimi ona ait hissediyordum... Allahim diyorum ilk erkek arkadasim aklima geldiginde tiksindigim gibi yillar sinrada bi pislik aklima geldiginde ayy nasil opmusum ben onu diyecekmiyim :KK43:

Engelledim heryerden bakmiyorum kendime soz verdim cunku baktikca o kizla mutluluklarini izledikce ben kahroluyorum.. Ben unideyken de bi erkek arkasim vardi ayrildik ama yerlere attim kendimi mahfoldum bittim oldum ozamanlat ustunden 6 sene gecti ama inan ki niye ayrildigimizi bile hatirlamiyorum ciddi soyluyorum ki hatirlamiyorum .. Ve tiksiniyorum ilk optugum erkekti o aklima gelio iyy nasil opmusum be oogg felan oluyorum.. Nisanlimla daha ciddi yaklasimlar oldu evlenicektik ya.. Yani tabi sinirim vardi ama o sinirlari zorladik hep unutamiyorum zaten cunku her defasinda o bana dokundukca cok mutlu oluyordum kendimi ona ait hissediyordum... Allahim diyorum ilk erkek arkadasim aklima geldiginde tiksindigim gibi yillar sinrada bi pislik aklima geldiginde ayy nasil opmusum ben onu diyecekmiyim :KK43:
Öyle olacaktır. Benim ilkim her yönden evlendiğim kişiydi. Ilk sevgili, ilk elini tuttuğum her yönüyle ilkti işte. O yüzden yaşayarak göreceğim ne olacağını. Sen birinin hayatına girip girmeyeceği korkusunu yasamissin ben de duyacağım günü bekliyorum. Eminim 3 ayda hatta boşanma evresinde görüşmeye başlamıştır birileriyle :-) korkunun ecele faydası yok. Umarım herkes benim kadar geç kalmaz onun gercek yüzünü görmekte.

Back
X