- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi usuyenprenses
Ama olan olmuş ve o başkasıyla evleniyohayır hiç kimse istemedi
Baban sittin sene görüşmeye devam mı edecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama olan olmuş ve o başkasıyla evleniyohayır hiç kimse istemedi
anladım haklısınKonu eski nişanlına değilde,anne babanın tavırlarına geldi ya,Onları suçluyorlar ya ,o bakımdan dedim.
o da evlendikten sonra gitmez artık babamın yanına o kadar da değildir inşallahAma olan olmuş ve o başkasıyla evleniyo
Baban sittin sene görüşmeye devam mı edecek
Sen bence bu durumdan hoşlanıyorsuno da evlendikten sonra gitmez artık babamın yanına o kadar da değildir inşallah
hoşlanıyorum ne demek çekirge ben bunları duydukça daha çok canım yanıyor daha çok ağlıyorumSen bence bu durumdan hoşlanıyorsun
Hala beni unutmamış ki babama yanaşıyor gibi...
Neden buraya bunu yazdığımı bilmiyorum ama ne zaman kendimi kötü hissetsem kendimi burda buluyorum.
Konu eski nişanlım 6 ay oldu ayrılalı.
Dün babamın yanına gitmiş seni özledim baba diye.
Ve bu adam bu ay evlenecek nişanlı.
Nişanı attığımdan 50 gün sonra nişanlanmıştı.
En yakın kardeşim dediği her şeyini anlattığı arkadaşı yazdı dün.
Merhaba nasılsın listede gördüm de yazmak istedim dedi.
6 ay sonra mı fark ediyor.
Ben de merhaba dedim.
Beni sildiğini sanıyordum dedi.
Silmiştim gerçekten ona da silmiştim fotoğrafın herkese açık ordan gördüm dedim.
Kusura bakma ben helalleşemedik hakkını helal et diye yazdım dedi.
Helal olsun dedim sen de helal et öyle konuşma bitti.
Annem de hala sor bakalım eski nişanlın nasılmış diyor.
Saçmalama anne evlenecek insan dedim ne demek ben gurursuzmuyum dedim.
Ben hala onu istiyorum diyor.
Unutmak istiyorum ama neden her şey onu hatırlatıyor.
Çok yoruldum.
Tanıştığım kişiler oluyor ama asla devamı gelmiyor.
Kimseye karşı bir şey hissedemiyorum.
O ise her gece rüyalarımda...
Dün gece olduğu gibi.
Bu kabus ne zaman bitecek.
Bu lanet olası sevgi ne zaman bitecek![]()
Hergün rüyanda görmen sevdiğinden değil mi ?hoşlanıyorum ne demek çekirge ben bunları duydukça daha çok canım yanıyor daha çok ağlıyorum
haklısın gerçekten acı olan böyle bir durumda benim böyle karaktersiz bir insana sen benden ayrılırsan senden sonrası olmaz asla evlenmem yalanını atmış bir insana hala aşık olmamHergün rüyanda görmen sevdiğinden değil mi ?
O da merak uyandırıyo ha evlendim evelenecem ama sende aklımdasın ama bak babanın yanına bu yüzden geliyorum diyo resmen
Ne yaparsa yapsın umrunda olmasın bence
aslında çok meşgulum hafta içi iş hafta sonları kurs pek boş vaktim de yok düşün hala düşünebiliyorumElin boş surekli onu düşünüyorsun dolayısıyla bilinçaltı Rüyalarında da o her yerde her seyde...kendine bir ugras bul seni kafanı meşgul edecek bence. ..
O zaman daha çok uğraş bul spora git.yuzmeye yazıl.el isi yap bak bu çok etkili denemelisin .lif atki kazak dantel elinden ne gelirse.benim firsatim olsa kurdela isi vs gibi bir hobi edinirdimaslında çok meşgulum hafta içi iş hafta sonları kurs pek boş vaktim de yok düşün hala düşünebiliyorum![]()
çokta beceriksizim ama şu yetişkinler için olan boyama kitapları onlar da işe yarıyormuş sanırımO zaman daha çok uğraş bul spora git.yuzmeye yazıl.el isi yap bak bu çok etkili denemelisin .lif atki kazak dantel elinden ne gelirse.benim firsatim olsa kurdela isi vs gibi bir hobi edinirdim
Geçerhaklısın gerçekten acı olan böyle bir durumda benim böyle karaktersiz bir insana sen benden ayrılırsan senden sonrası olmaz asla evlenmem yalanını atmış bir insana hala aşık olmam
ailemin bu tavırları da beni çok yoruyorSizinkiler de bi tuhaf. Kızına hakaret eden birini unutamamaklar falan...