Onu her gece rüyalarımda görmekten çok yoruldum :(

Neden buraya bunu yazdığımı bilmiyorum ama ne zaman kendimi kötü hissetsem kendimi burda buluyorum.
Konu eski nişanlım 6 ay oldu ayrılalı.
Dün babamın yanına gitmiş seni özledim baba diye.
Ve bu adam bu ay evlenecek nişanlı.
Nişanı attığımdan 50 gün sonra nişanlanmıştı.
En yakın kardeşim dediği her şeyini anlattığı arkadaşı yazdı dün.
Merhaba nasılsın listede gördüm de yazmak istedim dedi.
6 ay sonra mı fark ediyor.
Ben de merhaba dedim.
Beni sildiğini sanıyordum dedi.
Silmiştim gerçekten ona da silmiştim fotoğrafın herkese açık ordan gördüm dedim.
Kusura bakma ben helalleşemedik hakkını helal et diye yazdım dedi.
Helal olsun dedim sen de helal et öyle konuşma bitti.
Annem de hala sor bakalım eski nişanlın nasılmış diyor.
Saçmalama anne evlenecek insan dedim ne demek ben gurursuzmuyum dedim.
Ben hala onu istiyorum diyor.
Unutmak istiyorum ama neden her şey onu hatırlatıyor.
Çok yoruldum.
Tanıştığım kişiler oluyor ama asla devamı gelmiyor.
Kimseye karşı bir şey hissedemiyorum.
O ise her gece rüyalarımda...
Dün gece olduğu gibi.
Bu kabus ne zaman bitecek.
Bu lanet olası sevgi ne zaman bitecek :KK43:

Benim tek takildigim nokta, eski nisanlinizin baskasiyla evlilik arefesinde olup sizin babaniza seni ozledim BABA diye yanina gelme cesaretini gostermesi, babanizin bunu hos karsilayip birde size anlatmasi. Cidden asiri XL anlasiyli bir baba falan olmasi lazim bunun icin.

6 ay kisa bir sure neden hemen birisi olmasi icin israr ediyorsunuz birakin biraz ruhunuz kalbini zihniniz dinlensin, tanistiginiz kisilerede haksizlik degil mi bu, ne aceleniz var, eski nisanliniza nispet yapar gibi yaris yapar gibi.

hoşlanıyorum ne demek çekirge ben bunları duydukça daha çok canım yanıyor daha çok ağlıyorum
Hergün rüyanda görmen sevdiğinden değil mi ?
O da merak uyandırıyo ha evlendim evelenecem ama sende aklımdasın ama bak babanın yanına bu yüzden geliyorum diyo resmen
Ne yaparsa yapsın umrunda olmasın bence

Elin boş surekli onu düşünüyorsun dolayısıyla bilinçaltı Rüyalarında da o her yerde her seyde...kendine bir ugras bul seni kafanı meşgul edecek bence. ..

Senin disindaki herkes ayrı anormal. Biraz daha sabret, çok doğru bir karar vermişsin çünkü, evlenseydin onun sana uyguladığı bu psikolojik şiddetin dozu artar, kim bilir belki fiziksel şiddete de dönüşürdü. Zaten o zamana ona olan aşkın biterdi; seni ezen sevmedigin bir adamla evli olmuş olurdun, hayatının hatası yani.

Hergün rüyanda görmen sevdiğinden değil mi ?
O da merak uyandırıyo ha evlendim evelenecem ama sende aklımdasın ama bak babanın yanına bu yüzden geliyorum diyo resmen
Ne yaparsa yapsın umrunda olmasın bence
haklısın gerçekten acı olan böyle bir durumda benim böyle karaktersiz bir insana sen benden ayrılırsan senden sonrası olmaz asla evlenmem yalanını atmış bir insana hala aşık olmam

Elin boş surekli onu düşünüyorsun dolayısıyla bilinçaltı Rüyalarında da o her yerde her seyde...kendine bir ugras bul seni kafanı meşgul edecek bence. ..
aslında çok meşgulum hafta içi iş hafta sonları kurs pek boş vaktim de yok düşün hala düşünebiliyorum :(

aslında çok meşgulum hafta içi iş hafta sonları kurs pek boş vaktim de yok düşün hala düşünebiliyorum :KK43:
O zaman daha çok uğraş bul spora git.yuzmeye yazıl.el isi yap bak bu çok etkili denemelisin .lif atki kazak dantel elinden ne gelirse.benim firsatim olsa kurdela isi vs gibi bir hobi edinirdim

Haa bir de insan icine cik ...ne demişti livaneli kitabında insan insanin zehrini alir.
Sosyal olarak arkadaslarinla sevdiklerinle daha çok vakit gecir.bosver be olmadiysa daha iyisinin olacagindandir.otur bekle sabirla nasibini

O zaman daha çok uğraş bul spora git.yuzmeye yazıl.el isi yap bak bu çok etkili denemelisin .lif atki kazak dantel elinden ne gelirse.benim firsatim olsa kurdela isi vs gibi bir hobi edinirdim
çokta beceriksizim ama şu yetişkinler için olan boyama kitapları onlar da işe yarıyormuş sanırım

haklısın gerçekten acı olan böyle bir durumda benim böyle karaktersiz bir insana sen benden ayrılırsan senden sonrası olmaz asla evlenmem yalanını atmış bir insana hala aşık olmam
Geçer
Sabırlı ol
Onun bu kaypak oyunlarının aklını meşgul etmesine izin verme
Değil babana , köpeğine selam verse umrunda olmasın

Rüyanda görüyor olman normal. Sonuçta sen sevmissin ama olmayacağının da farkındasin. Ama ailen neden böyle yapıyor ? Babam alışveriş yapıyor yazmissin acaba çıkar ilişkisi mi var ? Sizin evlenmenizle onun işleri mi büyüyecek mesela ? Size hakaret eden biriyle evlen demelerinin başka mantıklı açıklaması yok. Ustelikte nisan atar atmaz başkasını bulmuş..

hala duyguların kuvvetli, bu yüzden rüyalarında görüyorsun. şimdi karşına sevebileceğin değer gördüğün biri çıksın inan unutursun. ayrıca 6 ay yeni sayılır. benim ayrıldığım insanı unutmam 3 sene sürmüştü. ona unutmak denirse tabii.

ayrılmakla çok iyi yapmışsınız. ben de ayrılık acısı çektim herkes gibi, üstelik 6 ay falan değil benim iki üç sene sürdü unutmam. dönüp bakınca oh iyi ki onla olmamış diyorum ki biz böyle kötü şeyler de yaşamadık. sürekli rüyanızda görmenizin sebebi sürekli onu düşünmeniz tabii ki. normal bir şey anlam yüklemeyin boşverin. size korkunç şeyler söylemiş. evliliğiniz de yürümezmiş. size evlenmeden küfür eden, çalışmanıza, orda erkekler var diye çalışıyorsun gibi seviyesizce ithamlarda bulunan biriyle ne yapıcaktınız.

ayrıca ilişki biter bitmez sevgili- nişanlı bulan tiplere de hiç güvenilmez. karaktersiz biri ki, bi inat uğruna başka bi kızı harcıyor. bırakın naparsa yapsın. ailenize karşı da ağırlığınızı koyun ve kesinlikle görüşmemelerini ve konusunu açmamalarını söyleyin.

Back
X