tatlım 8 sene flört ettik binkez ayrılıp tekrar ilişkiye başladık en uzun ayrılığımız 7 ay sürdü kesin bitmişti diyordum ama yine barıştık çok ama çooooooo seviyorduk arkadaşımın biri sizin kavganız mezara kadar sürer ama ayrılamassnız derdi öle de oldu 8 sene sonra yani 10.10.2010 da evlendik ne mi oldu evet zıt kutuplarız kesin öleyiz aynı dili çok konuşamayıp bakış açımız bile değişik ikimizde sinirliyiz ama çooooo mutluyuz sorununuz siz aynı dili konuşamayıp farklı insanlarsınız çok seviyosunuz ama tahammül edemiyosunuz birbirinize haksızlık yapıyosunz farkında olmadan çünkü farklı düşünüyosunz alıngansın bende öleydim hala daha kaldıramadığım şakaları oluyo uyarıyorum yine oluyo neden yapıyosun diyince bunda kötü bişi yok diyo çünkü kendi penceresinden bakıyo empati duygusu fazla gelişmemiş maalesef ama biz yinede çoo...mutluyuz çok şükür anlaşamıyoruz diye ayrıldım ama ondan başkasıyla yapamacağımı anladım ve geri döndüm o da bekliyomuş beni başkasına bakmamış sevmemiş aramamış ya böle bir sevgi var o kadar güçlükü sorunları aşabiliyoruz sana tavsiyem bu böle sürüp gider tatlım siz birbirinizi tam olarak tanımaya çalışıp öle kabullenin kırılmayın birbirinize yada ayrılın bu böle gidecek bence bizim öle ama sevgi ağır güçlü geldi ve mutluyuz biz güzel yönleriyle avunup mutlu oluyorum en iyi özelliklerini yazarmısn evlenecek olsan sence kaldırabilecek kadar güçlümü sorumluluğuna sahip çıkabiliyomu sadıkmı bencillik varmı bence bir ilişkide bakılması gereken evli bir kadın olarak sölüyorum karşı tarafta merhamet adalet olsun gerisi zaten oluyo adaletli insan herkesi mutlu eder ama onada haksızlık yapamazsınız