- Konu Sahibi Nehirrr2013
-
bi his kalmadıysa içinde bitirmelisin o zaman. çünkü evlendiğinde geri dönüşü olucak ama daha üzücü olucak.
bence de öncelikle kendini denemelisin
mesela bi gün ayrılmışsınız diye düşünerek uyan bi sabaha
bak bakalım neler hissediyorsun
önce kendini bi ölç canım
ha bu arada sen soğutmak için ne yaparsan yap iş karşıdaki insanda bitiyor
soğumaya elverişliyse soğur yada katı kuralları varsa
yok aşıksa ve hiçbiri işlemeyecekse git önünde başkasıyla elele gez gözü görmez
karşındakini ve huylarını sen çok daha iyi biliyorsundur canım
aramaları azalt kendini de denemiş olursun.
daha az görüş, yavaş yavaş kopun. bu işin olmayacağını karşındaki de anlasın.
Seviyorum ama aklıma takılan şeyler var mutsuz olmak gibi mesela.Şu an aramızda sevgi var ve biz kavga edince çk değişiyor ağzına geleni söylüyor yani aramızda saygı yok ilerde evlendiğimizde sevgi biterse mutlu olacağımı düşünmüyorum.Bu yüzden soğutmam gerek.Ben bitirmeye çalışırım.Ama o bırakamıyor
yaa soğumaya elverişli değil sanki.Bana seninle 15 gün konuşmadan geçirsem alışırım dedi.galiba birazda alışkanlık olmuş çünkü biz ayrıldığımızda en fazla 2 gün konuşmayz.Şu an aramız bozuk mesela bana çok değiştin kendinden soğutmaya çaılışıyorsun gözümden düştün falan dedi.Başkasıyla el ele gezsem beni öldürür :)
Seviyorum ama aklıma takılan şeyler var mutsuz olmak gibi mesela.Şu an aramızda sevgi var ve biz kavga edince çk değişiyor ağzına geleni söylüyor yani aramızda saygı yok ilerde evlendiğimizde sevgi biterse mutlu olacağımı düşünmüyorum.Bu yüzden soğutmam gerek.Ben bitirmeye çalışırım.Ama o bırakamıyor
Canm Aranızda saygı yoksa emin ol bir süre sonra sevgide kalmaz
Direk ona söylesen bana karsı saygın yok ben bu sekilde bir ilişki istemiyorum falan diye nasl karsılar sen huyunu bildiğin için daha iyi anlarsın. Yada ayrılmak istemiyor aynı sekilde davranmaya devam ediyorsa aramaları kes soğuk davran yanındayken yada konusurken, onu düşünmemek için baska uğraşlar bul kendine .
Bunları söyleyen bir adam ayrılığa da kabullenir bence.
Senden vazgeçemem, sensiz yaşayamam demiyor ki. 15 gün k
onuşmasak alışırım diyor. Gözümden düştün diyor.
Bence çokta zor değil ayrılmanız. [/QUOT
Tartıştık biraz önce ne olursa olsun evlenecez ben seni seviyorum benden başkasıyla evlenemezsinde çıkamazsında dedi
Peki 4 yıldan sonra biriyle çıkmak veya çıkmadığımı düşüneyim bi kaç sene sonra evlendiğimde zor olmaz mı benim için 4 yıl onunla geçti sonuçtaCanim bence sen ayril hic yorulma bosver saygi yoksa bisy olmuyo sevgi de bir yerden sonra bazi seyleri duydukca gordukce azalir..
cok guzel dusunmusun bencede yavas yavas arama sorma.. takma hic..
4 yıllık bi ilişkim var ama artık anlaşamdığımızı ve ilerde olmayacağını düşünüyorum?Sizce onu üzmeden nasıl ayrılırım? Kendimden nasıl soğutabilirim?Ve 4 yıl çıktığım biri varken ilerde başka biriyle evlenmekte zorlanır mıyım?
Lütfen soğutma oyunlarıyla kendinizi küçültmeyin.. Madem istemiyorsunuz alın karşınıza açıkça konuşun.. Sevmiyorum,istemiyorum deyin,açıkça konuşun... Dürüstlük iyidir..
Erkekler yapar bu soğutma numaralarını ne kadar iğrençtir değil mi..
Biriyle çıktın diye evlenemeyeceğin düşüncesine nasıl vardın orasını anlamadım
Peki 4 yıldan sonra biriyle çıkmak veya çıkmadığımı düşüneyim bi kaç sene sonra evlendiğimde zor olmaz mı benim için 4 yıl onunla geçti sonuçta
Onu bende denedim soğutma numarası falan yapmıyorum anlaşamıyoruz sürekli kavga.Ayrılacam diyorum olmuyor diyorum ne olursa olsun evlenecez diyor.Soğutmak istiyorum çünkü onun üzülmesini istemiyorum ayrılırken.4 yılını biriyle geçiriyosun başka biriyle evlenince anıların aklına gelir onuda o yüzden söyledim.
Bitirip ayrıl yanından.. Ayrılcam dersen bu tehdit gibi olur.. Ama bitti ben seninle mutlu değilim,artık bitti deyip (tabi doğru cümleleri sen daha iyi bilirsin) çekilirsen ağlasa da sızlasa da kabullenecektir. Bu şekilde süründürmemiş olursun..
Üzülmeye gelince illa üzülecektir. Yapacak bir şey yok...
Canım doğru insanı bulduğunda değil 4yıllık sevgilin,10 yıllık sevgilin bile aklının ucundan geçmez emin ol.. Öyle bir silersin ki, sanki hiç kimse olmamış hayatında gibi olursunHiiiç merak etme Zaten eski sevgilini düşünüyorsan doğru insan değildir,sakın evlenme
Peki senin icin 4 yil cikip ayrilmamak mi iyi ? evlenip 5 yil 6 yil beraber olup sonra ayrilmak mi ?
sevgi saygi gormeden yasamak mi ?
tabiki evlenmeden ayrılmak daha doğru..Peki ne söyleyebilirim doğru düzgün iki medeni insan gibi ayrılmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?