Onu kendimden nasıl soğutabilirim?

Anladım söyleyim sevmediğim şeyleri.Mesela bana bu kadar karışma sıkılıyorum falan dedim.Sen benim sevgilimsin ilerdede evlenecez karışırım sana gelen söz bana değer falan dedi.

Lisedeyken sevgilim vardı.. Bir konuşma sırasında laf nasıl geldi hatırlamıyorum.. ee okul bitince napcaz evlenmeyecek miyiz demişti.. Ben de "tabi ki hayır" ne evlenmesi daha üniversite var,iş bulması var.. Ohoo demiştim.. Şokla ee nolcak dedi, ayrılcaz dedim :))) sonuç öyle oldu..

Öncelikle onunla asla evlenmeyeceğini dile getir.Sürekli söyle,her lafını ettiğinde söyle..Kale almasa da söyle.. Bilsin. Daha sonra ben sana söyledim beni dinlemedin dersin..

Ne bileyim başkasını seviyorum dersen delirir mi..

Ama bizim ki 4 sene surdu evlilik hayali kurduk birden bire onu nasl soyleyim sadece sunu soyleyebiliyorum.Ben ilk ciktigimiz gunden beri okuman gerektigini soylemistm okumadan evlenmyi dusunme flan.Baskasi dersem ilk once delirir sonra beni delirtir sonrada ikimizi de vurur :)

canım onun bu söylediklerinden önce şunu merak ettim tabiki söyledikleri hoş değil ama
seni, ona karşı kendini soğutma çabası içine sokan şey nedir
mesela ilgisiz mi eskisi gibi romantik mi değil
çünkü dile kolay 4yılı devirmişiniz keşke yazık etmesen
bu arada söylediği sözlerden şunu çıkardım ben
senin soğutma çabası içinde olduğunu bildiğinden ağırdan satmış
aslında o seni yoklamış bilmiyorum belki iyi de etmiştir çünkü önce sen kendini bi dene demiştim
olur da ayrılırsanız geri dönüşü olmaz belki o yüzden ayrıymış gibi hisset kendini bak bakalım nasıl durumun
eğer rahatsan o yönde bişiler yap ama huzursuz ve üzgün hissedersen dört elle sarıl sevgine
maalesef monotonlaşma oluyor hem de erkekler için daha çabuk oluyor artık

Ben onunla 13 yaşında çıkmaya başladım ve o zaman da kriter belirleyecek yaşta değildim ama şimdi herşeyin farkına varmaya başladım milletin sevgilisi yapacak romantiklik arar benimmki daha bi gül almadı...İlgisiz biraz ama en çok anlayışsız olması beni bu duruma soktu.Herşeyi sorguluyor hesap soruyor..Şuraya gitme buraya falan diyor.Benim için emek harcamıyor biri teklif etmişti bana sen ne istersen yaparım dedİ.Ben şimdi çıktığım kişiye liseyi bitir üniverste oku diyorum ben şehir dışında çalışamam diyor tabi bu bahane der çalışmak zor geliyor.Ama seviyorsa benim için herşeyi yapması gerekmiyor mu

aynen öyle canım senin için bişilere yön vermeli tabi
sen nasıl onun sözüne uyuyor onu odak noktana koyup şekil veriyosan herşeye o da yapmalı
diğer konuda da şunu söylemeliyim ki bazı erkeklere sevgililik bile ağır geliyor taşıyamıyorlar
hoş taşıyanı da bi süre sonra ilgisizleşiyor beklemediğin şeyleri yapıp söylüyor..
yaa romantiklik konusunda bişi diyemem sen daha iyi tanıyosun canım
ama çoğu da romantik deli gibi aşık duruyor ama yemediği halt yok bunu istemezsin sanıyorumki
hee bu demek değildir ki her romantik erkek bi iş çeviriyo ama
biz bayanlar çok iyi gözlemleyip bildiğimiz için onların içini anlayabiliriz gerçek mi yapmacık mı tavırları
bencesen alıp karşına konuş bi ilgisiz olduğunu ve bu duruma çok üzüldüğünü anlat
eğer bunu dikkate alıp kendine çekidüzen verirse dört elle sarıl sevgiline derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…