Onu Nasıl Unuturum ?

jackanapes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
194
0
116
Gerçekten onu çok seviyorum bu saatten sonra asla bir araya gelemeyeceğimizi de biliyorum . Peki onu nasıl unutucam ? :S

onu unutmak icin onu düsünmemeye calis mesela arkadaslarla vakit gecirebilirsin ama onun hakkinda konusmadan..bende hep yardimci oldu arkadaslarim. :)

Cok Fazla Bilgi Vermemissin ,
Neden asla Bir araya Gelemeyesiniz ?

Biz onunla aynı dershanede aynı sınıfta aynı sırıları paylaşan iki kişiydik. 2 ay önce tanıştık ben ona tanıştığım ilk gün aşık oldum. Çıkmaya başladık ve dün ayrıldı. Sorun şu eski sevgilisi ile 3 ay önce yazmş oldkları şiirleri gördüm. O kızın km olduğunu sorduğumda eski sevglm dedi teşekkr ettm. Fakat o şiirlern sadece emek eseri olduğu fakat o kızın yazdığı bölümleri silip kendi şiirne çevirceğini söyledi. Ne kadar sessiz kalsamda korktum. Korktukça da daha çok sevmeye başladım. Erkek arkadaşımın çok iyi kalemi vardır çok güzel yazar. Fakat hiç birseyi takmaz rahat takılır , sürekli canm cicim seni seviyorum felan demez. Mesajlaşmayı facede konuşmaktan da hoşlanmaz. Bende ona benden sıkıldığını beni sevmediğini ve ayrılmak isteyip istemediğini sordm bir kaç kere. En son dün tartıştık ve sözleri beni yalnızlığa itti. Bana dedi ki '' sen sürekli benden o iki kelimeyi bekledin. Ama ben o iki kelimeyi sürekli söyleyemiyorum. Ama sen benm hissettklerimden çok söylediklerimle ilgilendin '' dedi :'(

onu unutmak icin onu düsünmemeye calis mesela arkadaslarla vakit gecirebilirsin ama onun hakkinda konusmadan..bende hep yardimci oldu arkadaslarim. :)

Aynı dershanedeyiz, aynı sınıftayız en kötüsüde bir kaç gün önceye kadar aynı sırayı paylaşıyorduk . Arkadaşlarmız ortak :S

Hm Eski sevgili Konusuna Girmiyecegim.
Bazi erkekler Gercekten , Oyle Cumleler Kuramazlar ,
Iclerinden Severler , hissettirirler , Fakar Soyluyemezler !
eger sizi sevdigini , soylemese dahi , biliyorsaniz ...
sorun yok demektir !

Hm Eski sevgili Konusuna Girmiyecegim.
Bazi erkekler Gercekten , Oyle Cumleler Kuramazlar ,
Iclerinden Severler , hissettirirler , Fakar Soyluyemezler !
eger sizi sevdigini , soylemese dahi , biliyorsaniz ...
sorun yok demektir !

Ama ayrıldık bitti . Aradım , mesaj attım yok faceden yazdım cevap yok napıcam ben :S

Onu çok sevdiğini ,olanlardan ve söylediğin cümlelerden dolayı üzgün ve pişman olduğunu anlatan bir mail yaz ,ilişkinize tekrar bir şans vermesini iste...Ve sonra bekle...Sakın sürekli mesaj atıp arama hatasına düşme...

Mailin cevabını bekle..

Cevap gelmezse de unutmaya çalış derim,daha çok gençsin sadece onu seveceğini düşünüp kendini üzme...

Onu çok sevdiğini ,olanlardan ve söylediğin cümlelerden dolayı üzgün ve pişman olduğunu anlatan bir mail yaz ,ilişkinize tekrar bir şans vermesini iste...Ve sonra bekle...Sakın sürekli mesaj atıp arama hatasına düşme...

Mailin cevabını bekle..

Cevap gelmezse de unutmaya çalış derim,daha çok gençsin sadece onu seveceğini düşünüp kendini üzme...

Evet bunu yapabilirim. Hatta yapacağım bakalım sonuç ne olacak yani bu kadar basit bitemez diye düşünüyorum :S

Derdine çare olmayı isterdim be arkadaşım da bende fazlasıyla çaresizim....Kelin ilacı olsa hesabı...

biraz aldığı kararın farkına varsın. bu tip durumlarda en büyük hata; sürekli mesaj atıp, arayıp, yalvar yakar modda olmak, kendini bi şekilde hatırlatmaktır. bu çok itici geliyor karşı tarafa. bunu yapma biraz sakin ol artık. seviyorsa, bi şekilde dönüş yapacaktır. ortada bariz bi sorun yokken bitirmez. dönmüyorsa da, yoluna bakacaksın. ama nasıl deme, bakılıyor bi şekilde. bi bakıyorsun, unutmuşsun. bir başkasından etkilenmişsin. hayat bu. böyle bişey.

biraz aldığı kararın farkına varsın. bu tip durumlarda en büyük hata; sürekli mesaj atıp, arayıp, yalvar yakar modda olmak, kendini bi şekilde hatırlatmaktır. bu çok itici geliyor karşı tarafa. bunu yapma biraz sakin ol artık. seviyorsa, bi şekilde dönüş yapacaktır. ortada bariz bi sorun yokken bitirmez. dönmüyorsa da, yoluna bakacaksın. ama nasıl deme, bakılıyor bi şekilde. bi bakıyorsun, unutmuşsun. bir başkasından etkilenmişsin. hayat bu. böyle bişey.

Anlam veremiyorum ya bu kadar çabuk bitemez insan sürekli etrafında olan bir insanı bu kadar basit hayatından çıkaramaz.

Back
X