cnm sevdiğim biri yok hayatımda..annemde benim evlenmemi istiyor onların sonu yok sen kendini kurtar diyor ama sevemiyorum
tek sorun benim eve katkıda bulunup bulunmamam değil..zaten hep dışlandım ablamlar tarafından,küçüklüğümden belli hep 2si bir oldu..ben nların gece çalışmasına evlenmemelrine üzülürken,onlar anneme nisanı beklemeyelim bir an önce evlendir gitsin diyorlar..bu ne kadar kötü bir durum düşünebiliyormusunuz..ben neden bu kadar hor görülüyrum neden istenmiyorum..üstelik her hakareti her haksızlığı duyan gören benim..annemde nlar gibi olma karşına bir fırsat çıktı evlen kurtul diyor ama tersi bir durumu asla kabul etmiyor..yaa evleneceğim yada beni affetmeyecek..onlardan murat alamadım sen bu gururu bana yaşatmazsan silerim tanımam diyor ve annem gerçekten çok inat ve dediği dediktir..annemin yanında kalmamda asla sözkonusu olmamaz yanii cnm
annem şiddetle karşı nişanı atmama..evlenmeyipte ne yapacaksın yaşında kaça geldi diyor..ablamlarla aynı evde düşman gibiyiz..öylesine büyük sorunlarla başbaşayımki,çıldırmak üzereyim..bazen düşünüyorum evim olsun diyrum kendi evim..çünkü buna o kadar hasretimki,ama bir tarftanda yaa mutlu olamazsam??çünkü sevgi yok,aşk yok bende..bazı tavırlarına onunda kızıyorum ama neticede iyi insan..en kötüsü dışlanmak ailen tarafından,aynı evin içinde düşman gibi olmak..iş ise o kadar çok fırsat olduki,ama her defasında tam oldu bu kez dediğimde bir engel çıktı
evt benim yaşantım çk farklı onlardan..asla ayak uyduramam onlara ama nişanlanınca daha çk düşman oldular bana resmen ellerinden gelse bir an evde bulundurmayacaklar..banyoda oluyorum annem çık onlar girecek diyor,mutfakta oluyorum yine annem çık mutfaktan diyor..böyle sığntı gibi yaşanırmı cnm
evt cnm aynen öyle..nişandan sonra düşman oldular bana resmen..cnm bakıyorum hataları var ama iyi bir insan kalbi güzel..sence gerçekten zamanla sevebilirmiyim..mutsuz pişman olurum diye öylesine korkuyorumki..bir taraftanda düşünüyorum evim kendime ait yuvam olucak..ama sevmediğin biriyle bir ömür nasıl geçer
cnm bak açıklama defalarca yaptım..başta evim yuvam olsun diye evlenmek istedim onunla..ama sonrasında sevemedim,görmediğim tavırlarını gördüm..hayal kırıklığı yaşadım..annem arasıra gelp kalıyor bizde..ankarada yaşıyor normalde..yalnız yaşıyor evli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?