Size cahil demedim. Bazı şeyler resmiyete dökülmeden kimse kimsenin karısı veya kocası değildir dedim. Lütfen yapıcı olalım. Dahada dönüşü olmayan bir yola sürüklemeyelm arkadaşımızı. Zaten bir çıkmazda. Napsın zorla dini nikah yaptılarsa hoca okuduysa bu kız napsın ?
iştee bende bunu fark ettigim için yazıyorummm canım yaa
öncelikle şunu söyliyimmm
bütün msjların küçük harf ama içindeki cümleyi özelliklemi büyük harf yaptınn
banamıı buuu sözzzzlmaz:
ayrıca sana msj atma olayııı
bikaç günn öncedennn
nasıll bianda döner ablann anlamıyorumm
kardeşten bahsediyoruzz
elden degillll
gece çalışıyorlar
bencede her konunun altında bi bit yeniği aramanın anlamı yok çok karışık bi hayata sahip kız belli ve gerçekten işin içinden çıkılması zor bi durum bence bizden istediği biraz destek..
cnm bak başta bende olumlu baktım nişana çünkü annem kendi evin olsun,yuvanı kur diye baskı yaptı ve istemeye geldiler annemin baskısıyla..derken nişan oldu..baştada sevmiyordum şimdide sevmedim..sadece sığıntı gibi yaşamaktan kurtulmak istedim..evim olsun istedim..başımı yaslayacak bir omuz olsun istedim ancak sevemiyorum..her hareketi itiyor benii....şimdi ise annem baskı yapıyor nişanı atarsam affetmem asla diyor ve afftmezde biliyorum..ablamlar ise kenilerine göre hayatları var ve istemiyorlar benide gitmemi istiyorlar..hepsi bu hepsiiiiii
cnm bak başta bende olumlu baktım nişana çünkü annem kendi evin olsun,yuvanı kur diye baskı yaptı ve istemeye geldiler annemin baskısıyla..derken nişan oldu..baştada sevmiyordum şimdide sevmedim..sadece sığıntı gibi yaşamaktan kurtulmak istedim..evim olsun istedim..başımı yaslayacak bir omuz olsun istedim ancak sevemiyorum..her hareketi itiyor benii....şimdi ise annem baskı yapıyor nişanı atarsam affetmem asla diyor ve afftmezde biliyorum..ablamlar ise kenilerine göre hayatları var ve istemiyorlar benide gitmemi istiyorlar..hepsi bu hepsiiiiii
yapma allah aşkına çocugun agzından laf çıksa diye bakmışsınnn
istemeye nezaman gelcekler diyye
sabırsızlanmışsınnn
nasıl olurda sevmeden bu kadar istenir anlamadımm...
madem ablanların yanında sıgıntısın bırak git annenin yanına evlenmek zorunda degilmişsinki
:bbo:ayrıca nette okadar sanal şeyler dönüyorki buna benzer gerçek olmayan çok konu gördüm o yüzden böyle yaklaşmam gayet normal eğer gerçeksede Rabbim yardımcısı olsun ama diğer topikteki yazılarından dolayı bana pek samimi gelmedi sonuçta herkes yorumunu yazmakta özgür bu topiği açtıysa olumlu ve olumsuz bütün yorumlara katlanmak zorunda arkadaş
sana aynen katılıyorummm....
konu sahibii herşeyy gönlünce olsun
allah yardımcınn olsunnn
dahada başka msj yazmıycammm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?