gece çalışıyorlar
kusura bakma ama biönceki konunda ablandan bahsetmişsin
kalbi güzell çok seviyorum demişsinn
şehir dışında çalışmaya gitti demişsinnnn
çok üzüldüm agladım demişsinnnn
onun (ablanın)sana yazdıgı msjı yazmışsınn "seni çok seviyormuş"
ama sen hem bunları deyip hemde beni istemiyolar bian önce gitmemi istiyolarr
sıgıntı gibiyim diyende sensinnnlmaz: lmaz:
çok tuhafff çelişkili degilmiiii bunlarrrr
lmaz: lmaz: lmaz:
gece çalışıyorlarda ne iş yapıyorlar açıkça yazarmısın insanın aklına başka şeyler geliyo
ablalarım gece işinde çalışıyor ve gece şehir dışına çalışmaya gitmişti diğeri ve kalbim öylesine yumuşakkii gittiğine üzülmü hazmedememiştim..içim acımıştı başka şehire gitmesine..snra kalmadan geldi burada çalışmaya karar verdi ama her 2sde ben nişanlanınca er 2side düşman oldu bana..cephe aldılar..ben nların çalışmalarına,evlenememerine üzülürken,içim içimi yerken,onlar beni bu evde istemiyor.herşeyi herkesin kalbini rabbiim görüyor cnm işte olay bu.....
:1shok: :1ninca:
ablalarım gece işinde çalışıyor ve gece şehir dışına çalışmaya gitmişti diğeri ve kalbim öylesine yumuşakkii gittiğine üzülmü hazmedememiştim..içim acımıştı başka şehire gitmesine..snra kalmadan geldi burada çalışmaya karar verdi ama her 2sde ben nişanlanınca er 2side düşman oldu bana..cephe aldılar..ben nların çalışmalarına,evlenememerine üzülürken,içim içimi yerken,onlar beni bu evde istemiyor.herşeyi herkesin kalbini rabbiim görüyor cnm işte olay bu.....
gece barda cnm annemde bundan dolayı evlenmemi istiyor sevmiyorum kelimesini kabul etmiyor..benim eve kiraya,eşyalara katkım olmadığı için,dışlanıyorum istenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?