slm arkadaşlar.. benim bir derdim var ve sizden akıl istiyorum. 3-3,5 yıl önce, üniversitede biriyle çıktım. her şey cok güzelken bu benden ayrıldı ve başka bir kızla birlikte olmaya başladı. bir taraftan da benimle irtibatı koparmıyo, hep bi bahaneyle benm yanıma geliyo ve benm onu unutmamı engelliyodu. bu arada çıktığı kızdan ayrıldı.. bu hep böyle devam etti.. ayrılığımızın üzerinden 2 yıl geçti ve biz bununla 2-3 ayda bir görüşüyoruz çok güzel bir gün geçiriyoruz ve o günden sonra benm ne msjlarıma cvp veriyo ne aradığımda açıyo ve kötü davranıyo. ben tamam diyorum unutucam yine görüşmek istiyo yine aynı şeyler oluyo. bu arada arkadaşlar biz bununla görüştüğümüz zaman birlikte oluyoruz, beni cok özlediğini söylüyo ve ben engel olamıyorum.. yptığımın yanlış olduğunu biliyorum ama onu cok sevdiğim için ona kanıyorum.. bu birlikte olmalarımız hiç tam bir birliktelik olmuyo. bu olmasını istiyo beni ikna etmeye çalışıyo ama ben istemeyince tamam diyo. beni sevdiğini söylüyo ama sadece görüştüğümüz gün gösteriyo bunu, diğer günler unutuyo. bu durum 2 yıldır böyle devam ediyo. ne olur bana akıl verin. çok seviyorum ama bu durumdan da kurtulmak istiyorum. onu unutmalıyım ama nasıl yapacağımı bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?