Onu unutmalıyım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

0masal0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
5
0
86
Kayseri
slm arkadaşlar.. benim bir derdim var ve sizden akıl istiyorum. 3-3,5 yıl önce, üniversitede biriyle çıktım. her şey cok güzelken bu benden ayrıldı ve başka bir kızla birlikte olmaya başladı. bir taraftan da benimle irtibatı koparmıyo, hep bi bahaneyle benm yanıma geliyo ve benm onu unutmamı engelliyodu. bu arada çıktığı kızdan ayrıldı.. bu hep böyle devam etti.. ayrılığımızın üzerinden 2 yıl geçti ve biz bununla 2-3 ayda bir görüşüyoruz çok güzel bir gün geçiriyoruz ve o günden sonra benm ne msjlarıma cvp veriyo ne aradığımda açıyo ve kötü davranıyo. ben tamam diyorum unutucam yine görüşmek istiyo yine aynı şeyler oluyo. bu arada arkadaşlar biz bununla görüştüğümüz zaman birlikte oluyoruz, beni cok özlediğini söylüyo ve ben engel olamıyorum.. yptığımın yanlış olduğunu biliyorum ama onu cok sevdiğim için ona kanıyorum.. bu birlikte olmalarımız hiç tam bir birliktelik olmuyo. bu olmasını istiyo beni ikna etmeye çalışıyo ama ben istemeyince tamam diyo. beni sevdiğini söylüyo ama sadece görüştüğümüz gün gösteriyo bunu, diğer günler unutuyo. bu durum 2 yıldır böyle devam ediyo. ne olur bana akıl verin. çok seviyorum ama bu durumdan da kurtulmak istiyorum. onu unutmalıyım ama nasıl yapacağımı bilmiyorumm

Bence kesinlikle görüsmeyi kesmelisin
Seni resmen kullaniyor nasil farkinda degilsin anlamiyorum
Numarasini sil, kendi numarani degistir. msn de facede falan varsa komple engelle sil, bidaha sana ulasamasin msjda atamasin.
Git arkadaslarinla gez dolas eglen, Böyle sapik bir erkege kalmadin !!

kurtul canm asla görüşme yazık ediyosun kendine..niyeti çok açık sende biliyosun ama sevdiğin için konduramıyosun..kendi iyiliğn için vazgeç asla görüşme üzülsende unut onu..adam olmaz ondan

Son düzenleme:
anlamıyomusun sen bunun bu davranışlarının sebebini??
neden kendine yazık ediyosun seni kullanıyo farkında değilmisin bunun sen...
gününü gün edip duruyo senle istediğini aldıktan sonrda hadi tak sepeti koluna herkez kendi yoluna diyo bunda anlaşılmicak bişi yok
bak kırıl die sölemiyorum ama biran önce at bu asaalağı hayatından yaaa...istediğini aldıktan sonra sana kötü davranmalar falan sen okumuş bi kızsın bunu anlamicak kadar saf olamassın...
umarım en kısa zamanda bölşe insanlardan kurtulur ve iyi insanlarla tanışma fırsatı buılursun...
hayatta başarılar

Son düzenleme:
biçok insan o adamın notunu vermiş zaten umarım en kısa zamandan hayatından çıkarmayı başarırsın

nasıl yapacağımı bilmiyorum demişsin ya onunla asla görüşmeyerek tekefon numaranıda değiştir zaten peşinede düşmez fazla görüşürsen hayatın boş bi umudun peşinde geçer gerçek bu

cok sağolun arkadaşlar anlıyorum anlamasına ama nilüfer arkadaşımın dediği gibi sevdiğim, zamanında cok güvendiğim için konduramıyorum. bu görüşelim diye arayınca mantıklı düşünemiyorum ve kahretsin ki beni cok iyi tanıyo bi şekilde ikna ediyo. kendimden nefret eder, iğrenir duruma geldim. ondan başka hiçbir erkek elimi bile tutmamışken ona verdiğim tavizi kabul edemiyorum ama hep aynı hatayı yapıyorum.

seninle sadece cinsel istekleri arttıgında görüşüyo üzgünüm...hemen hayatından çıkarmalısın kendini kullandırma sakın..arasada görüşme konusma irtibatı acilen kess..farkındasın dmi onun amacının???????????

Son düzenleme:
Arkadaşım farkında mısın adam sadece seni sevişmek için arıyor :26: Bak okuyorum ediyorum diyorsun sence de daha bilinçli olman gerekmez mi? Adam arayınca açma, msjlarına karşılık verme. Sen zaten böyle yapınca o da aramayacaktır seni çünkü derdi belli, elde edemeyince "neden vakit kaybedeğim" diye düşünecektir

Ya deli gibi birine aşık oldugumu zaman ( eğer öyle bi yüreği varsa) veya sevişecek dahha renkli bi hatun buldugu gün artık seni sevişmek için bile aramayacak..... En azıdan bırakan sen ol ki ileride dönüp baktıgında geçmişie saygı duyarsın eğilmedim ona dersin.. ama eminim ve ne yazıkki o sana şuan saygı duymuyo.. Senin bedenin dışında bi ruhun da var sana sadece et parçası gibi muamele edip seni aşağılmasına daha azla izin verme..

Yarın bir gün ciddi bir ilişkin olduğunda ve o seni sevişmek için aradığında sende onu yeni ilişkin nedeniyle reddettiğinde karşına dikilecek yaşadıklarınız anlatmakla tehdit edecek ve başına bela olacak haberin olsun şimdiden ... olmaz olmaz deme ... düşün ... akıl dileme akıl var zaten sende sadece kullan artık geç olmadan ....

yapma görüşme, kıyma kendine..

açık olarak herkezin dediği gibi seni cinsel ihtiyaçları için kullanmak istiyor sana saygı duymuyo senin iyi niyetli görmüş istediğim her yere çekerim diye düşünüyor oynuyor seninle sakın taviz verme taviz tavizi doğurur ve daha büyük sorunlara zemin hazırlar , hemen iletişimini kes mantığını çalıştır duygularına bakma ne derse desin duyguların dinleme bence boşluktaysan meşguliyetin yoksa kendine bir uğraş edin onun düşünmemek için bir kursa git arkadaşlarınla görüş

dürüst olayım... üzer belki bu seni ama.. bu adam ihtiyacı olduğu zaman seni çağırıyor çünkü cinsellik yaşayacak başka birini bulamıyor.
ama diğer zamanlar yine irtibatını koparmıyor ki görüştüğünüz zaman seni kandırmak kolay olsun.
malesef senin yaptığına kanmak denmiyor artık. çünkü insan 1 olmadı 2 kere kanar. eğer her defasında o günden sonra seni aramıyorsa bu adamın niyeti gayet açık.
yerinde olsam o kişiyle iletişimimi hemen keserdim.
aşık da olsan, kendini kullandırtma....

Bence onunkisi sadece çıkar ilişkisi ve tabiri caizse seni kullanıyor...

arkadaş hepinizin haklılığınızı biliyordum ama sizin de ne kadar haklı çıktığınızı görmeniz için yazıyorum. şu anda bahsettiğim kişinin hayatına biri girmiş ve ben msj attığım için bana demediğini bırakmadı. yaşadıklarımızı ablama anlatmakla tehdit etti. hakaretler etti ve sanki ben onun hayatını mahvediyomusum gibi konustu. hayatta insanın başına gelecek şeylerin en kötüsü de zamanında birbirinizi o kadar sevdiğiniz insanın size bu kadar basit bir insan gibi muamele etmesiymiş. hepinize desteklernizden dolayı teşekkür ediyorum. artık aklım başıma geldi.

çok özür dileyerek söylüyorum seni parmağında oynatıyor resmen
gururunla bağlantıları koparmışa benziyorsun
gel deyince gel git deyince git
kendine çok yazık ediyorsun
bu gidişle ne olmasını bekliyorsun ki
umarım karşına bu yaptıklarına çok pişman olacak kadar seveceğin başka biri çıkar

mutlu yıllar

her aradıgında cevap veriyosan ve onunla aynı yataga giriyosan, sen tepkini net bi şekilde belirtmedikce bu böyle olucak,
böyle bi kızı hangi erkek istemez ki? canın sıkıldıgında ara gelsin...
dilerim yeni yıla bu sorunda arınmış olarak girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…