- 16 Mart 2019
- 1.541
- 3.230
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tipik bir erkekler ne söyler kadınlar ne anlar durumu :) istiyorsa gelir, arar, bulur. anlam çıkarmayın kızlar... erkekler çok düz yaratılışta varlıklar. bence siz de biraz uzak durup kendi haline bırakın.Merhaba,
Kısaca kendimden bahsedip konuyu anlatmak istiyorum. 26 yaşındayım. Daha önce platonik bir durum hiç yaşamadım. İlişkilerim oldu ama ya karşı taraftan gelen adımla başladı yada karşılıklı alınan enerjiyle başladı. İlk kez böyle birşey hissettim. İşyerime çok sık gidip gelen biri oldu. İşi varsa gelebilir diyebilirsiniz başta bende öyle düşündüm ama sonra bahane olduğunu düşündüğüm birkaç durum ve açıkçası aldığım elektrikbana bi acaba dedirtti.
Yaklaşık bir aydır tanıyorum. Bana ilgisi var gibi duruyor, ben mi öyle görmek istiyorum diye kendimi sorguluyorum ama iş arkadaşım da öyle söylüyor. Her neyse bir bahaneyle telefon numarasını alıp işle alakalı bir konuyu kendi telefonumdan yazdım bildirdim ona. Bunu yaparken amacım telimi vermektibu arada sosyal medyası yok kendimce bir kapı açtım. Bu arada bu herkese yaptığımız birşey yani işle alakalı bir takım iletişimleri Telden kuruyoruz müşterilerle. Ama kendi telimden yapmazdım başkası olsa
Hakkında öğrendiklerim bekar, düzgün Biraz çekingen bir insan olduğu. Telden iletişim kuralı bir hafta olacak, ben bir şekilde bir sohbet açar diye düşündüm ama yapmadı. Burda iki ihtimal var ki Ya ben kendi kendime gelin güvey oldum yada o adım atmak için biraz daha bekleyecek.
Yokmuş ona yakın birinden duydum, kesin bilgibana sevgilisi var gibi geldi:)
çünkü mesela benim sevgilim de çekingendir filan ama öyle hoşlanma duurmunda direk telefonumu filan kendi istemişti
ama normalde insanların gözünün içine bile bakmakta zorlanırdı şimdi daha iyi o konularda açıldı tabi de
Ben zaten uzağım yahutipik bir erkekler ne söyler kadınlar ne anlar durumu :) istiyorsa gelir, arar, bulur. anlam çıkarmayın kızlar... erkekler çok düz yaratılışta varlıklar. bence siz de biraz uzak durup kendi haline bırakın.
hehehBen zaten uzağım yahusadece içimde yaşadım bunları ona yazdığım aradığım falan yok
![]()
Aynen aynen, platonik hoş birşey diilmiş sevmedimhehehişte uzak derken kafa olarak da uzak
![]()
Güncelleme: işle ilgili bir mesaj attı. Whatsaptan yazdı sonra rahatsız etmiyorum inşallah falan diye kırk kez dedi. Sonra sabah 10 dan öğlen 3 e kadar aralıklı konuştuk. Ama bir türlü konuya gelemedi, gelmedi.![]()
Aynen aynen boş olmadığı kesin çünkü boş bir erkek saatlerce bir kızla neden konuşsun dimi. Ama ağırdan alıyor acele etmiyor o kısım biraz garip. Neyse bende yavaş olayımEeee yazmis ya daha ne yapsin
hele dur kiz acele etme biraz
Aslında birşey yapmadım o yazdı ben cevap verdim. Ha çok hikaye atıyorum atmıyım mıBence yorum yapmak için erken.Biraz daha beklemede kal.Belli olmaz bu işler.
Aslında birşey yapmadım o yazdı ben cevap verdim. Ha çok hikaye atıyorum atmıyım mı![]()
Evet tamam bu sonValla yukarda atma demisler , @donotsaygoodbye isi batirdim demis![]()
2 hafta önce bana alenen ilgisini belli eden bir asker vardı. O kadar samimi olmaya çalışıyordu ki ben de kesin bir şey hissediyor diye düşündüm ama önemli konular dışında yazmıyordu kolay kolay. En sonunda sırf ilgisini çekmek için whatsapp'ta ben de sürekli durum paylaştım ve sonunda adam numaramı sildiAşırı paylaşmayın derim o yüzden, benim gibi b... çıkarınca işsiz olduğumuzu düşünüyorlar sanırım.
Eger is yerine gelme cesareti varsa onune gelen firsati da kacirmaz, ayni cesareti gosterip cevap yazardi diye dusunuyorum.Yani işyerime geldiğinde böyle heyecanlı oluyor biraz, genelde benimle konuşuyor ama hali tavrı utangaç duruyor.
Hahhaha çok güldüm çok tatlısın ama bu da yapılmazmış yaaaAynen valla ben de aynı şekilde batırdım hatta daha fenası.
Flörtümüz yeni sayılır
Zatı şahaneyi kıskandırmak için 14 Şubat hediyem diye durum güncelledim. O gün spora gitmiştim spor salonunda herkese gül hediye ediyorlardı ama güzeldi yani gülün tipiBen de akşam evde fotoğrafını çektim yazdım 14 Şubat hediyem diye. Cumartesi sabahı mesaj atmış nasılsın dün neler yaptın diye ... gerisini yazmak istemiyorum hava yapıcam kıskandırcam derken batırdım çünkü
![]()
Normal hayatınızda ne kadar paylaşım yapıyorsanız o kadar yapın.Aksi davranınca belli oluyor.Aslında birşey yapmadım o yazdı ben cevap verdim. Ha çok hikaye atıyorum atmıyım mı![]()