Onun da hoşlandığını düşündüm, yanıldım mı?

Merhaba,

Kısaca kendimden bahsedip konuyu anlatmak istiyorum. 26 yaşındayım. Daha önce platonik bir durum hiç yaşamadım. İlişkilerim oldu ama ya karşı taraftan gelen adımla başladı yada karşılıklı alınan enerjiyle başladı. İlk kez böyle birşey hissettim. İşyerime çok sık gidip gelen biri oldu. İşi varsa gelebilir diyebilirsiniz başta bende öyle düşündüm ama sonra bahane olduğunu düşündüğüm birkaç durum ve açıkçası aldığım elektrik😂 bana bi acaba dedirtti.

Yaklaşık bir aydır tanıyorum. Bana ilgisi var gibi duruyor, ben mi öyle görmek istiyorum diye kendimi sorguluyorum ama iş arkadaşım da öyle söylüyor. Her neyse bir bahaneyle telefon numarasını alıp işle alakalı bir konuyu kendi telefonumdan yazdım bildirdim ona. Bunu yaparken amacım telimi vermekti 😀 bu arada sosyal medyası yok kendimce bir kapı açtım. Bu arada bu herkese yaptığımız birşey yani işle alakalı bir takım iletişimleri Telden kuruyoruz müşterilerle. Ama kendi telimden yapmazdım başkası olsa 😀

Hakkında öğrendiklerim bekar, düzgün Biraz çekingen bir insan olduğu. Telden iletişim kuralı bir hafta olacak, ben bir şekilde bir sohbet açar diye düşündüm ama yapmadı. Burda iki ihtimal var ki Ya ben kendi kendime gelin güvey oldum yada o adım atmak için biraz daha bekleyecek.
tipik bir erkekler ne söyler kadınlar ne anlar durumu :) istiyorsa gelir, arar, bulur. anlam çıkarmayın kızlar... erkekler çok düz yaratılışta varlıklar. bence siz de biraz uzak durup kendi haline bırakın.

bana sevgilisi var gibi geldi:)
çünkü mesela benim sevgilim de çekingendir filan ama öyle hoşlanma duurmunda direk telefonumu filan kendi istemişti
ama normalde insanların gözünün içine bile bakmakta zorlanırdı şimdi daha iyi o konularda açıldı tabi de
Yokmuş ona yakın birinden duydum, kesin bilgi 😀

tipik bir erkekler ne söyler kadınlar ne anlar durumu :) istiyorsa gelir, arar, bulur. anlam çıkarmayın kızlar... erkekler çok düz yaratılışta varlıklar. bence siz de biraz uzak durup kendi haline bırakın.
Ben zaten uzağım yahu 😀 sadece içimde yaşadım bunları ona yazdığım aradığım falan yok 😀

Güncelleme: işle ilgili bir mesaj attı. Whatsaptan yazdı sonra rahatsız etmiyorum inşallah falan diye kırk kez dedi. Sonra sabah 10 dan öğlen 3 e kadar aralıklı konuştuk. Ama bir türlü konuya gelemedi, gelmedi. 😂😂

Eeee yazmis ya daha ne yapsin
hele dur kiz acele etme biraz

2 hafta önce bana alenen ilgisini belli eden bir asker vardı. O kadar samimi olmaya çalışıyordu ki ben de kesin bir şey hissediyor diye düşündüm ama önemli konular dışında yazmıyordu kolay kolay. En sonunda sırf ilgisini çekmek için whatsapp'ta ben de sürekli durum paylaştım ve sonunda adam numaramı sildi :KK12::KK45:Aşırı paylaşmayın derim o yüzden, benim gibi b... çıkarınca işsiz olduğumuzu düşünüyorlar sanırım.

Aynen valla ben de aynı şekilde batırdım hatta daha fenası.

Flörtümüz yeni sayılır
Zatı şahaneyi kıskandırmak için 14 Şubat hediyem diye durum güncelledim. O gün spora gitmiştim spor salonunda herkese gül hediye ediyorlardı ama güzeldi yani gülün tipi :olamaz: Ben de akşam evde fotoğrafını çektim yazdım 14 Şubat hediyem diye. Cumartesi sabahı mesaj atmış nasılsın dün neler yaptın diye ... gerisini yazmak istemiyorum hava yapıcam kıskandırcam derken batırdım çünkü:olamaz:

Gelip giden çalıştığınız yerdede tanınan biri sonuçta anladığım kadarıyla, yanlış anlar herkese yayar adım sapığa çıkar diye endişe ediyor olabilir. :eğlence:

Aynen valla ben de aynı şekilde batırdım hatta daha fenası.

Flörtümüz yeni sayılır
Zatı şahaneyi kıskandırmak için 14 Şubat hediyem diye durum güncelledim. O gün spora gitmiştim spor salonunda herkese gül hediye ediyorlardı ama güzeldi yani gülün tipi :olamaz: Ben de akşam evde fotoğrafını çektim yazdım 14 Şubat hediyem diye. Cumartesi sabahı mesaj atmış nasılsın dün neler yaptın diye ... gerisini yazmak istemiyorum hava yapıcam kıskandırcam derken batırdım çünkü:olamaz:
Hahhaha çok güldüm çok tatlısın ama bu da yapılmazmış yaaa😂😀

Back
X