onun dikkatini nasıl çekerim?

bence gidişat güzel muhabetler gülmeler fln =)) sevindim canım hadi bakalım neler olacak..

.

birazcikda oyunculuk yap yanindayken

yani söyle: o yanindayken ayy basim döndü bir an filan de sonra o sana hemen sorar neyin var filan diye
sende söyle dersin mesela: bu sabah kahvalti yapmaya firsatim olmadi vs
o da belki seni ögle yemegine cikarir

yerimseniben

ya burda yemege gidilcek yer yokki cnm ben çok küçk bi yerde calşyorum yani bizm onla yanyana bi yemege gitmemizi bırak urusek bile cok dikkat ceker burda anca işyernde dikkat cekmez şimdi ortada gercek bişey yokkende adımın onunla adımın cıkması kötu olur çünkü busefer kacarız ikimzde birbirimzdeen utanırız ikimzde cok utangacız cunkuama baska şeklde bi öneriniz varsa onu yapayım

bence bekle. adım ondan gelsin. ne yapacağını düşünsün biraz. :smiley-cool:

muhabbet açmaya yer arıyor gibi şutarafagitti

soğuk durma çok da sıcak olma sanki ona meraklı gibikafamçokkarıştı aynen devam böyle:lepi:

öyle yapaym demi cnm inş bu işşin dozunu tutttururm çok sogk yada sıcak olmam ya zaten cok sıcak olabilcegm ortam yok gercide :) ya bizm kaynasmamız baya zaman alcak gibi ama inş hayırlısı olur ya ne diyeym

.

yemek dedigsek candle light dinner olsun demedik

bir simit alir belki sana, sen dersin ki bu simit bana cok, paylasalim filan dersin vs vs
yerimseniben

öyle yapaym demi cnm inş bu işşin dozunu tutttururm çok sogk yada sıcak olmam ya zaten cok sıcak olabilcegm ortam yok gercide :) ya bizm kaynasmamız baya zaman alcak gibi ama inş hayırlısı olur ya ne diyeym

geç elde edilen şeylerin kıymeti daha çok biliniropuyorumnanaktan

:))hım anladm cnm tmm bi deneym bakalım ya beceremmki rol yapmayı caktırmm inş:)

rol yapmayı beceremezsen, eline gözüne bulaştıracak olursan deneme bence:lepi:

slm kızlar bak dikkatimi çekti..pembe dizi gibi yaf:) aslında bende çok beceriksiizm de bu konularda..merak ettim uygulamalar nasıl die..yanlış anlmama tatlım ama uygulamalı ders gibi..ilerdikçe öneerileri kendime uygularım tutarsa :) ya ben nie bu kadar beceriksiizim..kimse olmadı daha ..ondan mı acep :ecrin_bebek:

kızlar ya moralim çok bozuk bu cocugun facebook ta ilişkisi yok yazyo baktım ama sanırm birisi var ya bugun biraz biri var senn var mı gibisnden konustu bende yok dedim ayrıldm oda bi ayrılp bi barıstgım biri var benmde dedi yaaa moralim bozuldu ben ondan baya hoslanmaya baslamıştm nekadar sanssızm yaaanapcam şimdi ben hergun aynı ortamdaym nası unutcam(

facebookta ilişkisi olanlar bi şey yazmıyor zaten. delikafadulden
çok üstüne gitmişsin sanki adamın. biri var demek zorunda mı kaldı acaba?
istese kimse tutamaz zaten.
salla.

bence de boşver..eğer ayak yapıyosa oyun oynayacak yaşta değiliz...niyeti varsa da yolu yordamı var herşeyin..tamam hem acemi hem beceriksiz olabilriim ama mantığıma bu yatar benim.

daha başındaydın, unutman kolay olur

tam emin olduğun bir olay yoktu zatenbilmiyorumkismile

her zamanki gibi davranzemuszemus

ama baştan beri tekrar ettiğim şey , temkinli ol

nası yani temkinli olayım tmm çocugun sevgilisi varmış zaten gerçi konusuyoruz yine eskisi gibi degsen bişey yok ama artık hep giryo bizm odaya ve benmle muhabbet etmeye calışyo arkadasm bu cocuk senden hoslanyo dedi surekli sana bakyo diyo ama sevgilsi de varmış anlamadm bundan bişi face de de ilişkisi yok yazyo bu nası bişeydir çözemedm gitti

bak öncelikle o sitedeki ilişki durumuna falan aldanma

sevgilisi olsa da onu yok göterenler önemsemeyenler olabilirkaydirigubbakcemile2

sandığın kadar utangaç değilmiş demek ki. sadece sevgilisi ile arası karışık olduğu için yaklaşmakta çekinmiş. belki bu ara iyice bozulmuştur ve senden ilginin farkındadır ve bunu değerlendirmek istiyordurdelikafadulden

dikkatli ol bi anlık boşlukla yanlış bi adım atmabilmiyorumkismile

canım bi sevgilisi olduğundan emin misin ? =((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…