doğru söylüyosn cnm işte gelde gönüle dinlet:))neyse ben bugunu özetleym bugun hep bizm odadaydı öyle fazla kişiylede konusmyo çünkü onlarla arası bozuktu işte bugun baya yan yana geldik konustuk gulduk filan muhabbet ettk biraz bayada konusulacak bi insan sigarayı bırakmış onu anlattı şimdilik iyi gibi sanki ama ben anlayamyorum tam olarak bu gidişat iyi mi kötü mü ....
ya burda yemege gidilcek yer yokki cnm ben çok küçk bi yerde calşyorum yani bizm onla yanyana bi yemege gitmemizi bırak urusek bile cok dikkat ceker burda anca işyernde dikkat cekmez şimdi ortada gercek bişey yokkende adımın onunla adımın cıkması kötu olur çünkü busefer kacarız ikimzde birbirimzdeen utanırız ikimzde cok utangacız cunku ama baska şeklde bi öneriniz varsa onu yapayım
doğru söylüyosn cnm işte gelde gönüle dinlet:))neyse ben bugunu özetleym bugun hep bizm odadaydı öyle fazla kişiylede konusmyo çünkü onlarla arası bozuktu işte bugun baya yan yana geldik konustuk gulduk filan muhabbet ettk biraz bayada konusulacak bi insan sigarayı bırakmış onu anlattı şimdilik iyi gibi sanki ama ben anlayamyorum tam olarak bu gidişat iyi mi kötü mü ....
öyle yapaym demi cnm inş bu işşin dozunu tutttururm çok sogk yada sıcak olmam ya zaten cok sıcak olabilcegm ortam yok gercide :) ya bizm kaynasmamız baya zaman alcak gibi ama inş hayırlısı olur ya ne diyeym
:))hım anladm cnm tmm bi deneym bakalım ya beceremmki rol yapmayı caktırmm inş:)
kızlar ya moralim çok bozuk bu cocugun facebook ta ilişkisi yok yazyo baktım ama sanırm birisi var ya bugun biraz biri var senn var mı gibisnden konustubende yok dedim ayrıldm oda bi ayrılp bi barıstgım biri var benmde dedi yaaa moralim bozuldu ben ondan baya hoslanmaya baslamıştm nekadar sanssızm yaaa napcam şimdi ben hergun aynı ortamdaym nası unutcam (
nası yani temkinli olayım tmm çocugun sevgilisi varmış zaten gerçi konusuyoruz yine eskisi gibi degsen bişey yok ama artık hep giryo bizm odaya ve benmle muhabbet etmeye calışyo arkadasm bu cocuk senden hoslanyo dedi surekli sana bakyo diyo ama sevgilsi de varmış anlamadm bundan bişi face de de ilişkisi yok yazyo bu nası bişeydir çözemedm gitti
nası yani temkinli olayım tmm çocugun sevgilisi varmış zaten gerçi konusuyoruz yine eskisi gibi degsen bişey yok ama artık hep giryo bizm odaya ve benmle muhabbet etmeye calışyo arkadasm bu cocuk senden hoslanyo dedi surekli sana bakyo diyo ama sevgilsi de varmış anlamadm bundan bişi face de de ilişkisi yok yazyo bu nası bişeydir çözemedm gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?