cnm evet var sanırım buna benzer bişey dedi şehr dısında filan dedien iyisi unutmak cnm hheralde ya bi sevgilisi varsa niye aklıma sokaym ki çocugu gerçi aklımdsa olcagı kadar ama çıkarmaya calışaym nası olcaksa artık surekli yanma konusmaya gelyo cocugu actık ama sevgilsi oldugnu öğrendik (şimdide napcam bilmyorum arkadasta gözü hep sende bu cocuk senden hoslanyo diyo anlamadm ben olayı gitti
valla kusra bakmasn öyle bişeyi kabul edemm ben oturup bi güzel üzülürm önce sonrada unutmaya calışrm zorda olsa yapmaya calışrm bunu napim onu kabul edemycegme göre bana dusen bu degl mi
doğru söyluyosun cnm zaten ben cektim kendimi artık böyle bişeye musade etmem kendm sahsen buna benzer bişey yasadm bi baska kızın yasayıpda uzulmesni istemem oyuzden kapadım o dosyayı ama dediğm gibi bazı seyler inandrıcı gelmyo ben bu cocugu ne telfonla konusrken ne msjlasrken hiç görmedm ve hiç şehr dısına gitmyo nezaman görsyo bu kızla anlamış degilm ama tekin bi adam degil sanırm çünkü ben ilişkm olsa yazarm sayfamada ilişksi var diye onu niye yazmyosn demi
Off niye hep böyle hikayelerin sonu mutsuz sonla bitiyor baştan sona bütün yorumları okudum çünkü hepsini hemen hemen bende yaşadım hatta birgün çıktım ve bir daha aramadı oysa insan tekrar bu duyguları yaşıyor diye o kadar seviniyor ki ama sonra MUTSUZ SON off kader offf üzüldüm canım ama biz umudumuzu kaybetmeyelim yani ben bekliyorum çünkü aşık oldum :gitme:
acaba kıskandıma olayı mı? böyle bişey de olsa hoş değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?