kalıbımı basarım geri dönsede gider yapışırsın yine boynuna
kalıbımı basarım geri dönsede gider yapışırsın yine boynuna
hemen düzeltiyorum pardon:26:bozmuş ne demek ya , nasıl kaba tabirler.
kankaaa kesinlikle katılıyorum çok gurursuzca
ben 19 o 25
haklısın canım en büyük hata egolarını şişirmekbu raddeye gelene kadar gurur gitmiş zaten..nedemek birazara verelim dicek adamda bende onu arıcam...sakın yapmayın arkadaşlar..adamların egolarını tavanlıyosunuz sonra uğraş dur
aslında bi yanım onu deliler gibi istiyor bi yanımda her şeyin farkında. Benim onunla bir geleceğim yok. Olmicakta yani ona dönersem gene aynı şeyler olucak sonunu bildiğim bir kitabı tekrar okumak gibi bir şey olucak bu şuan kabul etmicem inşallah gelirse de etmicem
karsindakinin 25 olduguna eminmisin,tavirlari ergen gibi
bence de ama 25 işte :/ hee bide kız maaşını buna veriyormuşş
evet yok canım şuan yok yani ki ona öfkem geçene kadarda olmayacak diye düşünüyorum :44: evet hakettiğinden fazla değer verdim ben ona ama bulamicak benim gibi işte bidahaneler olmus yaaa....
demekki herkez bi sekilde bu tür seyleri yasiyor. Benide bu sekilde birakip terk eden biri oldu...
Bende cok aci cektim, zaman zaman hala cekiyorum ama degmiyor biliyorum. Isin garip tarafi ayni seyleri yasayan arkadasima öyle güzel teselliler veriyorumki, ama kendime gelince kalbime laf geciremiyorum.
Hayatina yeni biri girse, onu düsünmezsin bile ama sanirsam kimse yok su an. Ne olursa olsun, ona yeterince haketmedigi degeri vermissin, birdaha o hataya düsme sakin...
gelicek gelicek sürünücek ama onu seven aptalı bulamicakarrtık bekleme gelmez,yeterince oyuncak gibi oynamış zaten.biraz eylenir öbürüylede vakit geçer evlenmeye niyetlendimide bir sana bakaaaar birde başkalarına..sana baksa kötü,evlensende 2.kadın olmayı göze almalısın..konuşmaya deymez sil gisin aklından
kankaaa kesinlikle katılıyorum çok gurursuzca
bu raddeye gelene kadar gurur gitmiş zaten..nedemek birazara verelim dicek adamda bende onu arıcam...sakın yapmayın arkadaşlar..adamların egolarını tavanlıyosunuz sonra uğraş dur
unutucam zaten başka seçenek yok ona dönmek gibi bir düşüncemde yok çok şükür.. Karşımdaki kız eğer zamanında sevse peşini bırakmazdı bence 4 yıl sonra birden çıkması çok saçmakaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor seninki,
vay arkadas paranin gözü kör olsun...
bence sen bundan sonra kafani bu ergen arkadasa yorma,
hayatina bak daha yasin 19 unut gitsin,
geri donerse filan doneyim deme o kadar sey soylemis,
bi kus bi baris bu isin sonun olmadigi belli,
sende bunun farkindasin daha fazla kafani bos yere mesgul etme,
onun icin harcadigin zamana dusuncelerine yazik,
karsidaki kizida suclama,sen nasil seviyorsan oda sevmis zamaninda...
kusura bakmayınn haklısın:26:''kızı bozmuş'' ne kadar çirkin bir ifade şekli. böyle ifadeler kullanarak kadın olduğunuz halde kadınları aşağılıyorsunuz. çok yanlış!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?