kızlar hepsini okumadım ama karışmış topic
en son kendini psikolog sanan bi sosyolog vardı. sonra iiice olay alevlendi mi ???????????
en son kendini psikolog sanan bi sosyolog vardı. sonra iiice olay alevlendi mi ???????????
Biri kıza tedavi ol demiş yuhh lan ne ilgisi varben de hayko cepkinle tanışmak isityorum hangi psikoloğa gtmeliyim önerisi olan
Biri kıza tedavi ol demiş yuhh lan ne ilgisi varben de hayko cepkinle tanışmak isityorum hangi psikoloğa gtmeliyim önerisi olan
walla o derken. kim kim. ya anlatın nolur. doğumgünüm bugün uğraştırmayın. gözüm bozuldu artık ya
walla o derken. kim kim. ya anlatın nolur. doğumgünüm bugün uğraştırmayın. gözüm bozuldu artık ya
O kendini psikolog zanneden sosyolog varya bizi psikolojisi bozuk olabilecek birini gaza getirmekle suçlamış. Uyarılmalıymışız.
dimi ama. sanki inle cinle tanışmak istiorum dio.
güzellikten ziyade çok dikkat çektğimi söylerler tatlım türkan şorayı güzel bulan beni de güzel bulur çünkü garip ama kopyası gibiyim :)
biraz okuyayım dedim de sıkıldım ya. herkes çok bilio zaten. üni. bir iki psikoloji dersi almayla pskolog olunuyorsa bende psikolog um. ayrıca sosyolog um. ooo çok şeyim ben ya
Posta kutun doluymuş. Mesaj gönderemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?