• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onunla nasıl tanışabilirim?

Ne bu ben kimim havaları ya... Yok her istediğimi elde ederim falan... Kimsin sen? Kim? Çok mu zenginsin, çok mu güzelsin, baban milletvekili mi, yoksa holding sahibi mi şu mu bu mu... So what??? Kimin umrunda senin ne olduğun? Başlığında meraktan çatlayanları bu kadar parmağında oynatmanı kaldıramadım. Yoksa benim de umrumda değilsin. Burada aklı başında bu kadar üye prim veriyor ya sana yuh! Senin gibi birinin abisinden ne olur ki? Abin napsın sana... Bence sen ağır bir psikolojik vakkasın. İstediğin kadar paran ve statün olsun. Ergenliğe yeni girmiş tek çocuk olarak şımartılmış dünyayı algılayamayan bir çocuk gibisin. Karakterin sıfır. Ne bu basitlik, dünyayı ben yarattımlık, komplekslilik... Şımarıklığın yüzünden toplumdan dışlanmışlığını burada diğer genç kızlara hava atarak kapatmaya çalışman boşuna...

"Sen benım kım olduumu bilio musun yhaaa?!?!?! " :51: Aman tanrım...

jooker, first_freedom için yazdıklarım senin için de geçerli.

Lütfen bizim için yorum yapmayı bırakın artık.

ben genel bir yargılama yaptım canım bir kisiyi bir zümreyi hedef almadım bu kadar öfkeyle saldırmak anlamsız sonuçta sende beni tanımıyorsun ben iyi bir sosyoloğum, bizde psikoloji eğitimi alıyoruz vs vs gibi açıklamalarda bulunmayacağım sana , sen sevgili kardeşimizin bu eğilimini normal görüyor olabilirsin hatta onu bu konuda teşvikte edebilirsin ben bir uzman olarak söylemem gerekenleri söyledim ve kardeşimizin bir psikiyatr ile görüşmesini tavsiye ettim hepsi bu peki sen bu kardeşimizin bir obsesyon sorunu varsa bunu cesaretlendirerek dahada vahim konuma getirip getiremeyeceğinden nasıl emin olabiliyorsun ;Bu konuyu açan kişi senin gibi dikkat çekmeye çalışan cesareti 0 kendine güvenmeyen çok bilmiş gibi saçma yorumlar yapan insanları göze alarak açmış olacaktır., demişin bu ne öfke güzel kardeşim benim bu karakterde olduğumu idda ederken karşı tarafın ruh halinden nasıl emin olabiliyorsu öyle değilmi çok güzel bir söz var kişi aynada ne görüyorsa karşısında da onu görür sevgiler

Senden bu kişinin ruhsal pisikolojik durumuna yorum yap ya da sen kimsin diye bi sorulmamış genel yargılama da yapma sonuçta burda yardım isteyen bir kişi var ve sen onu hedef almış oluyosun.Konu tamamen fikire dayalı öfkeyle saldırma söz konusu değil böyle olan bizzat sensin senin gibi insanlarla muhattap bile olmam psikiyatr ile görüşmek ayrı pisikolojik rahatsızlıktan para deliliğine kadar taşımışsın sen kendini işini sorgula.Senin sanırım ünlülerden yaşadığın bi kötü anın yada rahatsızlığın var.Sen aynen anlattığım karakterdesin bariz belli durduk yere öfkeyle saldırdığıa gör;)Karşı tarafın ruh halini ünlülerle tanışmak isteyen herkez anlar ki ben istediğim kişiyle tanışıyorum zaten.Obsesyon sorunu olduğunu nerden biliyosun bi konuyu nasıl bi vahim durumuna getirebiliyosun.Bir de' kişi aynada ne görüyorsa karşısında da onu görür ' demişsin demekki sen pisikolojik hastasın daha görmeden böyle konuşuyosan.

jooker, first_freedom için yazdıklarım senin için de geçerli.
Lütfen bizim için yorum yapmayı bırakın artık.

Burada başkasına veya bana yazdığın şeyler umrumda değil. Sayfa sayfa okumadım, okumam da. Ben konu sahibine diyeceğimi dedim, o kadar. Konu sahibinin ben kimim biliyor musun tarzından sonra sizin hala canım cicim yapmanız yazdığım yorumu sizin için de geçerli kılıyor. Sen okumuşsun zaten... Dediklerimi algılayamıyor ve riva23 yolundan devam ediyorsanız size iyi takılmalar... Bu durum beni germiyor. Acaba kimle tanışmak istiyormuşmuşmuşmuş... :51:

pardon yanlışlıkla alıntı kısmına basmışım, sizi kastetmemiştim..şahis kendini biliyor..

Ne bu ben kimim havaları ya... Yok her istediğimi elde ederim falan... Kimsin sen? Kim? Çok mu zenginsin, çok mu güzelsin, baban milletvekili mi, yoksa holding sahibi mi şu mu bu mu... So what??? Kimin umrunda senin ne olduğun? Başlığında meraktan çatlayanları bu kadar parmağında oynatmanı kaldıramadım. Yoksa benim de umrumda değilsin. Burada aklı başında bu kadar üye prim veriyor ya sana yuh! Senin gibi birinin abisinden ne olur ki? Abin napsın sana... Bence sen ağır bir psikolojik vakkasın. İstediğin kadar paran ve statün olsun. Ergenliğe yeni girmiş tek çocuk olarak şımartılmış dünyayı algılayamayan bir çocuk gibisin. Karakterin sıfır. Ne bu basitlik, dünyayı ben yarattımlık, komplekslilik... Şımarıklığın yüzünden toplumdan dışlanmışlığını burada diğer genç kızlara hava atarak kapatmaya çalışman boşuna...

"Sen benım kım olduumu bilio musun yhaaa?!?!?! " :51: Aman tanrım...

Burada başkasına veya bana yazdığın şeyler umrumda değil. Sayfa sayfa okumadım, okumam da. Ben konu sahibine diyeceğimi dedim, o kadar. Konu sahibinin ben kimim biliyor musun tarzından sonra sizin hala canım cicim yapmanız yazdığım yorumu sizin için de geçerli kılıyor. Sen okumuşsun zaten... Dediklerimi algılayamıyor ve riva23 yolundan devam ediyorsanız size iyi takılmalar... Bu durum beni germiyor. Acaba kimle tanışmak istiyormuşmuşmuşmuş... :51:

Öncelikle, değindiğin için söylüyorum; riva konu başından beri maddi durumunu hiçbir zaman avantajmış gibi göstermedi, onu kızdıran ifadeler olunca bu yorumları yaptı. Konuyu incelersen fark edersin ki zaten doğru yorum yapabilmen için de sayfaları okuman lazım.

İkincisi, yukarıda işaretlediğim cümleler konuya olumlu yorum yapan herkesi kapsadığı ve ben de bunlardan biri olduğum için diyorum ki ''Aklınızı kendinize saklayın.''

Son düzenleme:
Bu konudaki TATLIM lafı da baydı vallahi. :27::27:
Ne kadar samimiyetsiz bir hitap. :D :27::27::27::27::27:

mrb kızlar uzun bir ilişkimin bitmesinden sonra şimdi birini beğenmeye başladım beğendiğim kişi ünlü biri..nasıl olur bilmiyorum onunla tanışmak istiyorum ama öyle sıradan bir hayran gibi değil..fikirlerinizi bekliyorummm:51:

Kendini bir videoya çek,aşkını ilan et postala,ama öle basit bsey değil,bi kurgun olsun müzk falan ne bilim klip gbi :24::24:

lan bir sürü tartışma olmuş hc birini okumadan bodoslama dalmışım konuya bide hatuna öneri yazmışım:27::37::37::37:

sayfaların hepsini okuyamadım gözüm pörtlediı:27:kim peki bu ünlü bebe??

Back
X