• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onunla nasıl tanışabilirim?

gercekten cok uzamıs, ne var soylese gıdıp kapıcak degılız herhalde:52:
bır tahmın sallıyorum, burak sağyaşar:27:

Bende şimdi burdan kumral,uzun boylu diye okuyunca ilk gelen isim Burak Sağyaşar oldu
Yeni dizi falanda başladı,çok yüksek ihtimal bencede o

david beckhami cok begeniyorum ama evli diye yuvasini bozmak istemiyorum onun yerine alexander skarsgardla tanismaya karar verdim nasil tanisabilirim bana da bir el atin ey ahali :49::50:

bende tam anlayamadım ama..

o bu kelimeyi neredeyse her yorumda belirtiyor..
daha çok olumsuz yorumlarda :27:

damarına basmazsanız söyleyeceği yoktu kız durduk yere konunun başında ben şöyle biriyim diip mi konu açtı :19:

İyi karıştı burası.
:1:
Hem Tevrat, Ajdar'a açık kumral demiş ama. :27: :27:

walla iyice karıştı boşver ajdarı hangi kefeye koysan tutar :60:

bende tam anlayamadım ama..

o bu kelimeyi neredeyse her yorumda belirtiyor..
daha çok olumsuz yorumlarda :27:

Hımmmm "kızım salak mısn ünlüyle tanışmak kiiiiimm sen kiiimmm" dememek lazım demek ki.. anladımmm:27::27: belki o da ünlü birinin kızıdır:51:

kızlar hepsini okumadım ama karışmış topic

damarına basmazsanız söyleyeceği yoktu kız durduk yere konunun başında ben şöyle biriyim diip mi konu açtı :19:

demedi belki, ama olumsuz yorumlara hazırdı ve ne cvplar vereceğini biliyordu...
neyse şimdi seninle polemiğe girmek gibi bir isteğim yok!.

Son düzenleme:
bakın ben tahmin üretmiorum. sizce neden :52::52::52::52::51::51::51::51::51:

ünlü biri ile tanışmak istemenin nesi tuhaf ki.

bende üni. zamanı nejat işlere hayrandım. ortamım dolayısıyla görme imkanımda vardı. ama yaşı büyük diye vazgeçtim :42::42::42::42::42:

bence sen biraz eski yorumlara göz at..:23:

ya baktım da konunun başına kadar gidip güzelim gözlerimi pörtletemem gece gece:21::21::21:hem ben nasıl tanışcagnı bile önerdm gerisi hatuna kalmışş,isterse Bill Gates'in kızı olsun:51::51:

geriye dönük çok okuyamadım. noldu biri anlatsın :)

Back
X