- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
evet cnm benım ben yasımı hıc gostermıyorum malesef sınır oluyorum ama esım dıyor cabuk yaslanmassınbencede bizımle diyılsıınn yapalım
fotodaki senmisin
bende accık minyonum ama küçük görünmüyorum tam yaşımın adamıyım pardon kadını
tekrar açılcagını düşünüyosan iyi olmuş yapmaman daha günah oluyo çünkü
donuk abla,sınava hazırlanıyorum yazın açıcamevet cnm benım ben yasımı hıc gostermıyorum malesef sınır oluyorum ama esım dıyor cabuk yaslanmassın​face adresın varsa ozelden yollayayım facemı ıstersen
tamam cnm hayırlı aksmalr sana allaha emanet ol cnm bnmdonuk abla,sınava hazırlanıyorum yazın açıcam
burdan arkadaşlık yollim,yazın açınca sana yollarımolurmu
canım sen poponu aldır amelıyatla ıllakı gozukecek ne yaparsan yap ıcı gozukmuyor ya
ALLAH ıyılıgını versın cnmhaha bende ciddi ciddi okuyorum nasılyani diye
evet cok guzel duruyor bastan asagı cantada hos
tesekkur ederım canım o senın guzellıgın amam soyle dusun aynı zevkı paylasıyoruz o ılham sendede varevet ya senin zevkin de ama ayrı bir güzel
canım sen poponu aldır amelıyatla ıllakı gozukecek ne yaparsan yap ıcı gozukmuyor ya
sımdı sen gıymessın bana sorarsan bende gıymem hosumada gıtmez popmu mılletın seyretmesı rahatsız olurum fakat oyle bayanlar varkı poposunu kalcalarını buyutturuyorlar yanı tercıh meselesıama popoyu belli etmicek kıyafetler giymeliyiz
evet çokta tuzlu oluyor,trenckotu bana söylediniz sanırımKap giymiyorm tunikle dolasiyorum demissn canm bnce trenckotlara bak.boylece alabilcegn ürün sayisi artar istedgni giyrrsin disarida da trenckot alirsn ustune diye dusunuyorum. Ogretmen arkadasm sizde acaba bazı yerlerde ogretmenler beyaz önlük giyebiliyoelar doktor onlugu acaba oyle bi sey giyseniz onunuzu acik tutsaniz boylece sizde istedgnizi giyebilirsnz diye düşündm. Beyaz önlük bir cok seye gidiyor cnkutabi begenmezsnz bisey diyemem de cnku ssıkıntı ortak ne giysem vucut hatlarm demissinz boyle kendinzi sinirlams oluyosnuz...Ayrıca her ikinize de koton mango gbi magazalari oneririm buralardan cok sık kazak gomlek triko bulablirsinz hatta cok guzel uzun hirkalar da oluyor . Tozludaki maalesf bnce orta yas isi ayrica cok kaliteli bulmyrm bu markayi. Etek ve pantolon ihtiyaclarnizi da bulundugnz sehirde armine varsa oneririm guzel etekleri oluyor .bende kapaliym bu sekilde farkli yerlerdn aliyorm tesetturle giyinmk cidden zor zaman ayirmanz gerekiyor
Evet sana dedm canm:) bnde senin yasindayken zorlaniyodm hangi sehirdesin acaba? Istanblda koton mangonun outletinde gayet uygun oluyor urunleri. Yetmis liralk urun kirk otuz liraya dusuyor hatta bi ceket almstm yüz liradan elli liraya dusmus. Yahut trendyol vs gbi internet sitelerinde de uygn fiyata satilabiliyorlar. Ayni sekilde arminenin cadir gunleri oluyor bir etek bir bluza atmis lira verdgimi hatırlıyorum ama dedigm gbi istanbul disnda nasldr bilmyrm istanbl biraz daha bol secenekli bu manadaevet çokta tuzlu oluyor,trenckotu bana söylediniz sanırımbi tane aldım ama pek giymiyorum öyle esince giyiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?