- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
hii
peki o zamantişkür elmi abla
Eki Görüntüle 911928
bunu aldım geçenlerde çok şeker durduneden yazdım bilmiyorum ama benimde kıyafetlerim var
cantadan ıgrendim
​evet guzel spor ve rahat gorunuyor taytlada super olur bencehe tamam o zaman:26::26:
Eki Görüntüle 911929
bu nası geçenlerde aldımüstüme çok yakıştı güzel duruyomu dershanede rahat giyerim
tozludanbu cok tatlı nerden aldın sölermısın bende bakayım bı kardeş
çok hoş
ya abla ben kısa tunik sevmiyom ki poponun yarısı dışarda yarısı içerdebide kap mapta giymiyom ben,o yüzden uzun tunik olsun istiyorum,hani tesettüre uygun olsun:26::26:
altına pantolon giyerim dediydim:26:
yok tayt giymem:26:dediğim gibi tesettürüyüm ya:26:accık boru giyerim​evet guzel spor ve rahat gorunuyor taytlada super olur bence
cantayla butunluk kazanmıs sankı ama paltosu cok guzel evet bıde bulabılsek ya bunları bos bos bakarız boylecantadan ıgrendim
montunu sevdim:)
konu sahıbı tesetturlumusun
tozludan
çok hoş[/QUOTEcok asıl duruyor dımı ? of cok guzel
popodan ziyade abla tesettürde sevmiyorum çok görüyorum dar pantolon üstüne daracık kısa tunik anlamını yitiriyor öyle,olacaksa tam olsun olmayacaksa hiç olmasıncanım sen de aynı benim gibisin popo meselesinde ben de takıntılıyım sevmiyorum görünsün.bu arada sence benim seçtiğim kıyafetler nasıl?
cantayla butunluk kazanmıs sankı ama paltosu cok guzel evet bıde bulabılsek ya bunları bos bos bakarız boyle
paltosuna öldümtozludan
çok hoş[/QUOTEcok asıl duruyor dımı ? of cok guzel
​anladım canım ben tayları cok sevıyorum amam benım tsortlerımde bel altıdır genelde bel hızasında pek yokturyok tayt giymem:26:dediğim gibi tesettürüyüm ya:26:accık boru giyerimtişkür ederim
aynen bakıyoz ıstevalla ben 3 yıldır derı elbıse bulamıosam sende bu montu bulamassın bence
​anladım canım ben tayları cok sevıyorum amam benım tsortlerımde bel altıdır genelde bel hızasında pek yoktur
popodan ziyade abla tesettürde sevmiyorum çok görüyorum dar pantolon üstüne daracık kısa tunik anlamını yitiriyor öyle,olacaksa tam olsun olmayacaksa hiç olmasın
ben hırkaları çok begendim annem almıştı dediğim gibi,çok yakıştı ona,ayakkabı da önceki sayfalarda 2 tane önerdim.o önerdiklerim daha hoş durur yaşına
39:26::26::26:anne hırkası değil ya bende kendime alıcaktımda burdaki yorumlardan sonra vazgeçtimanne hırkası mı bunlar((( annen kaç yaşında?
bizim burda arkadaşlar tayt giyiyo külotları kılları görünüyo içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?