- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
tayt alıyorsan bence poponu ortecek bır sey alman lazım bence bende rahatsız olurum popomun ustunde zaten esımde gıydırrmez ama tunık tarzı tsortlerler cok guzel oluyor ama kılolu ınsanlar tayt gıyorlar cok kotu duruyorbizim burda arkadaşlar tayt giyiyo külotları kılları görünüyo içinden
:26::26:kötü bişi demedim ki:26:çok mu kötü:26:ben taytlara laf etmiyorum arkadaşlarımın yanlış tayt seçiminden bahsettim:26:bence bu yorumu kaldırmalısın :/ sıte yonetımınden ban yeme dıye dıyorum yalnıs anlama karışıyor gıbısınden
39:26::26::26:anne hırkası değil ya bende kendime alıcaktımda burdaki yorumlardan sonra vazgeçtim
bende öyle düşünüyorum vallatayt alıyorsan bence poponu ortecek bır sey alman lazım bence bende rahatsız olurum popomun ustunde zaten esımde gıydırrmez ama tunık tarzı tsortlerler cok guzel oluyor ama kılolu ınsanlar tayt gıyorlar cok kotu duruyor
annem 39 yaşında,bence sipariş ettin madem al bak,giy yakıştırdıysan kalsın yakıştırmadıysan sürat kargo ile gelecek zaten,geri sürat kargoya götürür iade ediyorum dersin,gönderirsinşimdi ben bu hırkaları alayım mı almayayım mı? de bana bakayumannen kaç yaşında?
iptal istiyorsan 444 4 895i ara,telesekreter seni yönlendirecek,görevliye iptal istiyorum diyeceksin adını soyadını isteyecek vereceksin neden iptal istiyorsunuz diyecek vazgeçtim dersin,direk iptal ediyorlarbibicancım kıyafet almicam((evde sürüyle var (( onları bir şekilde birbirlerine uydurup giycem ((
tozlu iptal eder di mi siparişleri?
çok şekermiş
​bırde alt kısma bol gıyıyorsan ustte dar olacak uste dar gıyıyorsan alt bol olacak zıt kutuplar yanı cunku ıkısıde ortak olunca ortaya fok gıbı bırsey cıkıyorbende öyle düşünüyorum vallaben bazı hemcinslerimi çok begeniyorum,öyle giyiniyorlarki gözüm dalıyor gidiyor resmen,maşallah diyim
bi ara çok çok bol tunik altına aynı şekilde bol pantolon giydim nasibimi aldım töbe ettim​bırde alt kısma bol gıyıyorsan ustte dar olacak uste dar gıyıyorsan alt bol olacak zıt kutuplar yanı cunku ıkısıde ortak olunca ortaya fok gıbı bırsey cıkıyor
abla bu tarz salaş daha uzun kazaklar bulabilirsin çok var bu yıl bunlardanama arkadan popoyu net gösterir bu(
yasım 22 ama mıyon tıplıyım 18 falan gosterıyorum oyle dıyorlarçok şekermiş
bende salaş seviyorum öğrencilik malum şıkıdım şıkıdım giyinemiyorum
tv de moda programımı ne yapsak nebi ara çok çok bol tunik altına aynı şekilde bol pantolon giydim nasibimi aldım töbe ettim
canım sen poponu aldır amelıyatla ıllakı gozukecek ne yaparsan yap ıcı gozukmuyor yaama arkadan popoyu net gösterir bu(
bencede bizımle diyılsıınn yapalımtv de moda programımı ne yapsak ne
fotodaki senmisinyasım 22 ama mıyon tıplıyım 18 falan gosterıyorum oyle dıyorlarbıde kapalılar var amöa cok sık gıyınıyorlar cok ozenıyorum ama ben kafamı ortunce o sal kafada durmuyor nasıl bır kafaysa tutamıyorum karar aldım kapancam dıye esım dedı sımdı kapanır yaza acılırsın sen ıstedıgın gıbı gıyın karısmıyorum dedım tereddut ettım yanı bır acıl bı kapanda olmaz hem ayıp hem gunah en ıyısı boyle
evet cok guzel duruyor bastan asagı cantada hosçok tarz duruyo çanta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?