Op.Dr. Emre Ilhan Burun

1 ay içinde ameliyat günü almayı bırakın görüşme randevusu bile alamazsınız emre bey çok yoğun görüşme randevusunu bile yaz aylarına veriyor

Bende Emre Ilhani düsünüyorum iki tanidigim ona ameliyat oldu. birini özellikle cok begendim, Fiyatlari tr ye göre cok uygun degil, ama almanyadada bu fiyata iyi doktor zor bulunuyor iste. ben bu siteye yeni üyeyim ve birtürlü resimleri göremiyorum. arkadas olarak eklemem mi gerekiyor resimlerini görebilmem icin.
Görmek isterim senin burnunuda Betül. : )

bende emre ilhana burun estetigi olcam insallah güzel olur

ben ne yapicam bilmiyorum cok kararsisim

Merhaba kızlar yeniyim ben bu sitede:)burnumda yandan bakınca gözüken bi kemer var ve ben de emre ilhana ameliyat olmak istiyorum.ayrıca geniz eti de var burnumda acaba geniz etini almak için de ek ücret alır mı ve şu an hangi hastanede ameliyat yapıyo?her şey dahil ne kadar tutuyo burun ameliyatı ?bilgi verirseniz gerçekten çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler kızlar:))))

Kızlar bi şey sormak istiyorum muayene randevusunda ameliyat olmaya karar verirsem yine aylarca beklemem mi gerekecek??lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim:))

ilk ameliyatınızsa eğer herşey dahil 8000 gibi bi rakam tutar emre bey kbb doktoru olduğu için burun içindeki sorunları da hallediyor ek ücret almıyor. Ameliyatlarını ulusda liv hospital da yapıyor.

Kızlar bi şey sormak istiyorum muayene randevusunda ameliyat olmaya karar verirsem yine aylarca beklemem mi gerekecek??lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim:))

muayene randevusunda ameliyat gününü alırsınız ama en az 3 4 ay beklemeniz gerekir sanırım istediğiniz zamanın doluluğuna göre değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…