Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

inş canım ya bu 3. denemem emre beyde ilk tedavim güzel sonuçlanır insallah
kızlar bugün transferin 10.günü 3 gündür açabil bi bel Ağrı'm var sırtıma vuruo sizde de böle olup pozitif sonuç alan varmı benimde Çarşamba test günüm acaba idrarda çıkarım 3. gün embriyosuydu 2 tane kondu

Canım inşallah hayırlı haber alırsın benimde aynı şekilde bel ve kasık agrilarim cok olmuştu hatta olmadimi diye çok korkmuştum ben idrarda bakmadim hic 12. Gune kadar sabredip kanda baktirdim pozitif çıkti içini ferah tut Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

amin insalalah kan testi pozitif cıkınca emre bey 2 gün sonra testi tekrarliomu bide muayeneye ne zaman cagirio

amin insalalah kan testi pozitif cıkınca emre bey 2 gün sonra testi tekrarliomu bide muayeneye ne zaman cagirio
Merhaba. Biliyorum emre beye gidiyorsunuz ama belki aret kamar hakkinda da biseyler duymussundur. Pazartesi gorusneye gidecegim. Eger icime sinerse 3. Tüpe orada aret beyle baslayacagim. Kendisiyle ilgili bir bilgin var mi.

Aynen canım ilk testin pozitif çıkınca 2 gün sonra tekrardan tahlil istiyo değerin yükselip yükselmedigine bakyo daha sonra 10 gün sonra muayeneye cagriyo keseyi görmek icin

Canım merhaba dün test yaptircam diyodun sonuçlarını aldınmi

Gerçekten mi çok sevindim ya inşallah hayirlisiyla kucağına aldığında gunude gorursun:) herkesin gösterdiği fiziksel tepkiler farklı olyo ilk zamanlar bol bol yat çok kalkma gerisi gelir hayirlisiyla...

aldim cok sukur pozitif cikti cuma gunu test tekrarlancak bel ve kasik agrilarim oluo ama goguslerde henuz bi hassasiyet yok neden acaba
Çok sevindim hayırlı olsun:) takılma öyle şeylere şart değilki her belirtiyi yaşaman.. Bebiş karnında tadını çıkar. 9 aylık yolculuk başladı Allahın izniyle:)

aldim cok sukur pozitif cikti cuma gunu test tekrarlancak bel ve kasik agrilarim oluo ama goguslerde henuz bi hassasiyet yok neden acaba

çok sevindim.. bende pozitif sonucu alınca neden göğüslerim ağrımıyor diye şüphelenmiştim ama herkeste aynı olmuyor malesef belirtiler :) ileride zaten göğüsler fazlasıyla ağrıyor ve şişiyor :)

Ben hiç yatarak gecirmedim cnm aksine emre hocada normal yasamima devam etmem gerektiğini söylemişti ki 9 haftalıkken Marmara turuna çıktık:) bi sıkıntın yoksa doktor yatman gerektiğini soylemediyse tabi yinede kendine dikkat ederek hayatına devam et bence

eşim çok pimpirikli bu sefer bu 3. denememizdi cok şükür pozitifi gördük Rabbim tamamına erdirsin inş kucağımızada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…