- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.941
inş canım ya bu 3. denemem emre beyde ilk tedavim güzel sonuçlanır insallahYe canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır. İnternette narla ilgili yazanları okuma. Emre bey her hastasına nar suyu tavsiye eder:)
kızlar bugün transferin 10.günü 3 gündür açabil bi bel Ağrı'm var sırtıma vuruo sizde de böle olup pozitif sonuç alan varmı benimde Çarşamba test günüm acaba idrarda çıkarım 3. gün embriyosuydu 2 tane konduinş canım ya bu 3. denemem emre beyde ilk tedavim güzel sonuçlanır insallah
amin insalalah kan testi pozitif cıkınca emre bey 2 gün sonra testi tekrarliomu bide muayeneye ne zaman cagirioCanım inşallah hayırlı haber alırsın benimde aynı şekilde bel ve kasık agrilarim cok olmuştu hatta olmadimi diye çok korkmuştum ben idrarda bakmadim hic 12. Gune kadar sabredip kanda baktirdim pozitif çıkti içini ferah tut Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Merhaba. Biliyorum emre beye gidiyorsunuz ama belki aret kamar hakkinda da biseyler duymussundur. Pazartesi gorusneye gidecegim. Eger icime sinerse 3. Tüpe orada aret beyle baslayacagim. Kendisiyle ilgili bir bilgin var mi.amin insalalah kan testi pozitif cıkınca emre bey 2 gün sonra testi tekrarliomu bide muayeneye ne zaman cagirio
malesef canim ya sadece cok yogun oldugunu duymustumMerhaba. Biliyorum emre beye gidiyorsunuz ama belki aret kamar hakkinda da biseyler duymussundur. Pazartesi gorusneye gidecegim. Eger icime sinerse 3. Tüpe orada aret beyle baslayacagim. Kendisiyle ilgili bir bilgin var mi.
Canım merhaba dün test yaptircam diyodun sonuçlarını aldınmikızlar bugün transferin 10.günü 3 gündür açabil bi bel Ağrı'm var sırtıma vuruo sizde de böle olup pozitif sonuç alan varmı benimde Çarşamba test günüm acaba idrarda çıkarım 3. gün embriyosuydu 2 tane kondu
aldim cok sukur pozitif cikti cuma gunu test tekrarlancak bel ve kasik agrilarim oluo ama goguslerde henuz bi hassasiyet yok neden acabaCanım merhaba dün test yaptircam diyodun sonuçlarını aldınmi
Çok sevindim hayırlı olsun:) takılma öyle şeylere şart değilki her belirtiyi yaşaman.. Bebiş karnında tadını çıkar. 9 aylık yolculuk başladı Allahın izniyle:)aldim cok sukur pozitif cikti cuma gunu test tekrarlancak bel ve kasik agrilarim oluo ama goguslerde henuz bi hassasiyet yok neden acaba
ins canim Rabbim sonunu getirirde kucagimiza aliriz ins bakalim yrn testi tekrarlicaz ins ikiye katlarÇok sevindim hayırlı olsun:) takılma öyle şeylere şart değilki her belirtiyi yaşaman.. Bebiş karnında tadını çıkar. 9 aylık yolculuk başladı Allahın izniyle:)
aldim cok sukur pozitif cikti cuma gunu test tekrarlancak bel ve kasik agrilarim oluo ama goguslerde henuz bi hassasiyet yok neden acaba
saglikla gelsinde ins gerisi muhim deilçok sevindim.. bende pozitif sonucu alınca neden göğüslerim ağrımıyor diye şüphelenmiştim ama herkeste aynı olmuyor malesef belirtiler :) ileride zaten göğüsler fazlasıyla ağrıyor ve şişiyor :)
Merhaba canım. Çok sevindim haberine. Darısı başıma inşallah. Bende donmuş tedavisine başladım. Testini tekrarladin misaglikla gelsinde ins gerisi muhim deil
bugun yaptırdım aksam cıkıcak sonuçMerhaba canım. Çok sevindim haberine. Darısı başıma inşallah. Bende donmuş tedavisine başladım. Testini tekrarladin mi
eşim çok pimpirikli bu sefer bu 3. denememizdi cok şükür pozitifi gördük Rabbim tamamına erdirsin inş kucağımızadaBen hiç yatarak gecirmedim cnm aksine emre hocada normal yasamima devam etmem gerektiğini söylemişti ki 9 haftalıkken Marmara turuna çıktık:) bi sıkıntın yoksa doktor yatman gerektiğini soylemediyse tabi yinede kendine dikkat ederek hayatına devam et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?