Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Anlıyorum cnm katılıyorum da sana eşler bu konuda daha pimpirikli olyo bende kayınvalidemde kaldım ki hala daha orda kalıyoruz bizim ilk denememizde tuttu çok sukur kismetse 5 haftamiz kaldı Rabbim herkese evladını kucağına aldığı günü gormeyi nasip etsin inşallah ben sadece ilk 20 gün yattım sonra emre hoca keseyi gorup kalp atislarini duyduktan sonra hergun yuruyuse ciktim temizlik hariç ev işlerini yapıyorum yanı yemek falan işte:) eğer eşinin içi öyle rahat etcekse annende kal:)

saol canım amin inş ya bu arada transferden sonra emre bey nar ye dedi embriyonun tutunmasına yardımcı oluomus bende yedim ama ptesiden beri yemiom cok şükür pozitifi gördük nar düşüğe yapar diolar ya siz tuttuktan sonrada yedinizmi dra sormayı unuttumda

Bana hiç öle bisey demedi cnm ya ki ben hiç nar yemedim ne öncesinde ne sonrasında o yüzden hiç bi bilgim yok açıkçası cnm

kızlar bişi sorcam bugün transferin 17. günü 12.günü ve 14.gün testlerim güzel cıktı test günü ve sonraları bel agrım ve kasık agrım cok oldu ama bi kaç gündür daha iyiyim sizce normalmi bu bünyem alıştımı yani hamileliğe kese için haftaya ptesi çağırdı dr inş sağlıklı bi şekilde duruodur

Normal cnm korkma hayirli olsun bu arada bende pazartesi arkadasin transferi var ona gelcem oğlum la saat kacta ordasin

kızlar bugün kese görmeye gittik cok şükür keselerimizi gördük dr hersey gayet güzel dedi eve bi geldim kanamam baslamıs adet kanaması gibi dru aradım pruloton iğne verdi bugün vuruldum yrnda progesteron iğne vurulcam kanama yrn durmazsa gel dedi inş bebeklerime bişi olmaz hevesimiz kursagımızda kaldı esimle acaba alttan muayene oldugum içinmi oldu dr onla alakası yok dedi ama ben korkuyorum böle olupta ikizlere bişi olmadan dogum yapan varmı

Çok sevindim hayırlı olsun:) takılma öyle şeylere şart değilki her belirtiyi yaşaman.. Bebiş karnında tadını çıkar. 9 aylık yolculuk başladı Allahın izniyle:)
canım sana bişi sorcam dün kese kontrolüne gittik çok şükür iki kese gördü emre bey ikiside gayet güzel görünüo dedi eve bi geldim kanamam baslamıs hdmen dru aradım proluton iğne verdi vurdurdum kahverengine dönüştü ama baya kanamam oldu bugünde progestan iğne vuruldum hala peçeteye kahve gelio inş bebeklerime bişi olmaz sizce alttan muayene oldugum içinmi oldu persembe kontrole cagırdı bide bugün kahverengi bi parca düştü inş düşük yapmamısımdır

İnşallah bi sıkıntı yoktur cnm ayaklarının altına yastık koyup yat kalkma çok fazla alttan muayene tüp bebeğin ilk haftalarında rutin yapılan şey yanlış bisey söylemek istemem ama ondan kaynaklanmayabilir bol bol yat kalkma Rabbim inşallah bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ben transferden 2 yada 3 gün önce Progestan iğneye başlamıştım 13. Haftaya kadarda vurdurmustum

benimde kese görmeye gidebe kadar lekelenmem bile olmamıstı ne olduysa dün oldu bilmiorum inş bişi olmamıstır bugünde kahverengi bi parca düştü inş düşük deildir persembe gitcem kontrole

benimde kese görmeye gidebe kadar lekelenmem bile olmamıstı ne olduysa dün oldu bilmiorum inş bişi olmamıstır bugünde kahverengi bi parca düştü inş düşük deildir persembe gitcem kontrole
Gittin mi canım kontrole.umarim hersey normaldir. Benimde cuma günü transferim yapıldı. Hakkımızda hayırlısı inşallah

Gittin mi canım kontrole.umarim hersey normaldir. Benimde cuma günü transferim yapıldı. Hakkımızda hayırlısı inşallah
gittim cok şükür hersey iyi pruloton verdi bi tane daha vuruldum progstan iğne vuruluom günde 1 tane bi kaç gündür az bişi lekelenme vardı şimdi yine çoğalmıs koyu kahverengi gelio inş bişi olmadan atlatırım

İnşallah canım. Hayırlısı ile atlatirsin.rabbim seni ve mesleklerini korusun.

Canım sen yazalı çok olmuş ben uzun zamandır giremedim foruma. Alttan muayne bende olmuştum 2-3 kez sıkıntılı bi durum olsa emre bey bakmaz bence aşttan. Şuan nasılsın????

Canım sen yazalı çok olmuş ben uzun zamandır giremedim foruma. Alttan muayne bende olmuştum 2-3 kez sıkıntılı bi durum olsa emre bey bakmaz bence aşttan. Şuan nasılsın????
iyi dielim iyi olsun lekelenmelerim devam ediyo 2 hafta once basladi o zaman dr bisi yok hersey iyi bole kanamalar olabiliomus bide ikiz ya benim ins bisi olmaz korkuyorum ikizlerde olabiliomus bakalim igne kullaniom hergun ptesi cagirdi ins hersey yolundadir dua et

Lekelerin ne renk? Benimde 7. Hafta kahverengi lekelenmem olmştu 2-3 hafta sürmüştü. Emre bey banada iğne vermişti. Korkma Allahın izniyle herşey yolundadır içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…