- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Bende çalismamak istiyorum ama duramiyorum sonrasini düsünüyorum.ya olmazsa birdahaki denemede maddiyati düsünüyorum.kendim çikamayacagim çikartsinlar diye bekliyorumBende 5 yıllık evliyim istanbul da yasıyorum kozmetik firmasında calısıyordumkı ilk tup bebekte calısırken yaptık olmadı dıye ıkıncıyı evde deneyelim dedık ve işten ayrıldım 4 yıldır cocuk istıyoduk kısmet anca zamanı geldi demekkı :)
4 yıllık evliyim 24 yaşındayım www.vipbrands.com.tr de lojistik sorumlusuyum istanbulda yaşıyorum canımKızlar slm konusuyoruz ama nerden kac yıllık evliyız napıyoruz bunlardan hıc konusmadık tanıyamadık aslında bırbırımızı
bi 5 güne olmam lazım canım bilmiyorum ümitleniyorum sonra yıkılıyorum :)Sümeyee hamilemisin yoksaa ayy hadi hayırlısıı değilsede biran evvel adet olda tedavin başlasınnnn
benimde eylülde 4 yılım bitti 5.yılımıza girdik ama bebek isteğimiz 2 yıldır var :)
bi 5 güne olmam lazım canım bilmiyorum ümitleniyorum sonra yıkılıyorum :)
inşallah canımmmm rabbim duysun bizleriInsallah ya Rabbım sesımızı duyar verır belkı ne dersınızz keskeeee bi mucıze olsa :)
:) evet nasip işte canım keşek bizde mucizelerle karşılaşsakUmut hep varrr benimdee adet eli kulağında ahh keşkee olmasadahiç uğraşmasak yaaa
sen ne kadar erken evlenmixsin çok gençsinn ben 32 oldumm :)
Ahh o sorular yok mu o sorular hepimizi yiyip bitiriyor malesef :-(Aynı bennnnbende tedaviler yani ilac takibi ve asılama tutmayınca isin engel olduğunu düsünüp geçen ay isten ayrıldım çok zor oluyordu izin alıp gidip gelmek tedaviye odaklanamıyorum stres oluyorum birde ohss dende yatınca 1 hafta sürekli sorularrr bunaldım hesapmı verecem bunlara dedim tüp raporu içinde çok gitgelli diye çıkayım sakince hazırlanayım dedimmm Bu arada teknikerim
İnşallah çok bekletmez yaaa
h.sonu düğünler vardı arkadaş biride sormasın herkes sordu canım sıkıldı neden yapmıyosun diyolar bide en kötüsüde herkes hamilee ben senin gibi beklemem diyo düğünü olanlardaAnlayan yokkk
Canımcımmmm oldunmu adetYok canım ben kesin değilim belirtiler başladı inşallah gecikmeden gelirde aşılamamı yaptırırım hemencik sonra tutmazsa hemen raporumu alıppp orayaa :)
İlk kez çok istiyorum adet olmayı :)
Canımcımmmm oldunmu adet
Hadi hayirlisi bakalim.heyecanla bekliyorum hayirli haberini.Yok canımmm:)))
Bi olsamda kossam asıyı yaptırsamda nolaacaksa olsa diyorum
Sağ kasığım çok ağrıyo yaa adet öncesi karnım ağrırdıbukez garip bi umut iste :) bide pıtpıtatıyo
Kuzum bellimi olur... Hadi bakalım inşallahhhhYok canımmm:)))
Bi olsamda kossam asıyı yaptırsamda nolaacaksa olsa diyorum
Sağ kasığım çok ağrıyo yaa adet öncesi karnım ağrırdıbukez garip bi umut iste :) bide pıtpıtatıyo
Kızlarrrr çok azz minnacık k.rengi geldi yarın gitsemmii napsam gelmesede hiç ayş çok heycanlandımmm
h.Sonu giriyo yaa ama sökülmedi off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?