- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Evet başladım cok şükür... Benim dondurulmuş transferi olacak yaklasık bi 10 yasa 15 gün sonra transferim olacak insallah. Ayyyy çok heycanlandım yineEvet bende izinde oldugunu söylicektim hayata.o yüzden sordum randevu aldin mi diye.sen naptin yesilinci.basladin mi tedaviye.
Canlaaaar evet yok emre bey ilk muayne degerlendirme suzan hnm yapcakEvet bende izinde oldugunu söylicektim hayata.o yüzden sordum randevu aldin mi diye.sen naptin yesilinci.basladin mi tedaviye.
Suzan hanımda cok tatlı bi doktor ohss oldugumda bikerede o çekmişti benden su. Emre bey ankaradaydı ozaman. Baya sohbet etmiştik. Ben işlem sırasında uyanıo uzun uzun umre anılarımı anlatmıştım narkozun etkisiyle kimnilir neler saçmaladımCanlaaaar evet yok emre bey ilk muayne degerlendirme suzan hnm yapcak
Baya muhabbet olmus desene sizin :) yok cnm ya ben ilk gorusecegım suzan hanmka :) emre by olmadıgı için ona GıdıcezSuzan hanımda cok tatlı bi doktor ohss oldugumda bikerede o çekmişti benden su. Emre bey ankaradaydı ozaman. Baya sohbet etmiştik. Ben işlem sırasında uyanıo uzun uzun umre anılarımı anlatmıştım narkozun etkisiyle kimnilir neler saçmaladımyanlız çok iyi hatırlıyorum anlatmaya baslamadan önce müslümanmısınız diye sordum ayyy suzsn hanımla karsılastıgımızda kafamı egiyorum tanımasın diye
Ya sorma vallaBaya muhabbet olmus desene sizin :) yok cnm ya ben ilk gorusecegım suzan hanmka :) emre by olmadıgı için ona Gıdıcez
Hamile misin kiz yoksa ;-)
Deme oyle bende oyle dıyodum gercı yok olmaz ben kalamam falan ama oluyomus :)ahhhh nerde o günlerrr ümitlenmek istemiyorum canımmm nasippp
Evet gercekten hoş hatun... Cuma günüde benim suzan hanımla randevum varYok bısey cok sukur cnm da bız sonuc alınca gitmedik emre beye musait olamadık emre byde dedı gelirsınız son kan tahlili yapılır degerlendırılır ıster beni bekleyın ister suzan hnma gelin bızde bekleyemedık tabı :) eleni guzel kadın ama ben begendim
Ya sorma vallaameliyathanede eleni hemşire hristiyan ya bilinçaltı işte ama çok utandım sen beden ptesi gününü beklemiyosun acil kanaman felan yok dimi
Evet gercekten hoş hatun... Cuma günüde benim suzan hanımla randevum var
ne bileyim kuzum yaa 1 hafta bekleyeceğim artık çok duyuyorum tedaviye başlamadan hamile kalan ama sonra diyorum bana vurmaz o nasip tabi rabbim bilir :)Deme oyle bende oyle dıyodum gercı yok olmaz ben kalamam falan ama oluyomus :)
ne bileyim kuzum yaa 1 hafta bekleyeceğim artık çok duyuyorum tedaviye başlamadan hamile kalan ama sonra diyorum bana vurmaz o nasip tabi rabbim bilir :)
aminnn hayırlısı ile inşallah canımmmİnşallah Rabbim tez zamanda bol gobekli anneler yapsın hepmızıııı
İnşallahHaydı bakalım start veriyorsun hayırlısı inşallah teyze oluruuuz:)
aminnn hayırlısı ile inşallah canımmm
İnşallahilk tedavime göre daha heycanlı ve istekliyim....
sağsağlim kucağına alırsın inşallah cnmmmmHeyecan olmasi cok guzel amin canlar insallah hepınıze dua edıyorum sizlerde bana edın
Sen basla o zaman.yada yazmaya baslamisken ben baslayayim :-DKızlar slm konusuyoruz ama nerden kac yıllık evliyız napıyoruz bunlardan hıc konusmadık tanıyamadık aslında bırbırımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?