Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Emre beye baslamadımki dahaa (
Rapor almam için asılama yapılcak ya

Merhaba kizlar.
Cumaniz mübarek olsun.su mübarek günde birbirimize yapacagimiz dualar kabul olsun ins.
Hayatt dün randevun vardi.nasil gecti.merakla haberini bekliyorum cnm.

Hepinizin cumasi mübarek olsun kizlar :) evet gittim suzan hnma ii iste degerlendirdi oyle keseyi gorduk coook küçüktü zor buldu vajinal ultrason la bakalim iki hafta sonra kalp atisini duyucaz inşallah tabi ben randevuyu emre beye aldim onun icin :) inşallah duyariz nolurr dua edelim

Emre beye baslamadımki dahaa (
Rapor almam için asılama yapılcak ya
Unuttum kuzucum kusura bakma kafam hic yerinde degil orada dogum yokmus bu arada ben bilmiyodum kalp atisindan sonra bana yakin başka hastane bulup baslicam cok istiyodum doguma kadar dahil doğumda emre bye gidiyim ama dogum yoksa gerekte yok gitmeme dedim cunku çok uzak artik zor oluyo gidip gelmem

Maşallah canim.ins.kalp atisini da göreceksin 9 ay sonra kucaginada alacaksin.darisi bizim basimiza ins.

Hayatcım çok sevindim inşallah herşey çok güzel olr darısı kalp atışına
benim bildiğimde öle orası çoğunlukla gebe kalan evine yakın iyi bi hastaneye gidiyo rutin kontrollere ve doğuma
artık araştır bence zorlanma rahat gidebileceğin biyere devam et
benim tedavimde bugün başladı hayırlısı ile bakalım bi aya sonuçlaanır inşallah tutar aşılamam ama tutmazsa hemen raporumu alıp emre beye :)

Hayırlı olsun canım benim... Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Maşallah canim.ins.kalp atisini da göreceksin 9 ay sonra kucaginada alacaksin.darisi bizim basimiza ins.

Hayırlı olsun canım benim... Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Amin kizlar hepimiz için hayirlisi olsun inşallah tedavileriniz guzel sonuçlar verir sizlerinde fazla tek kaldim bebekle hadi sizlerden iyi haber alalimda beraber yuruyelim bu yolda :)

inşallah kucağınada alırsın tatlımm darısı bizleree

inşallah kucağınada alırsın tatlımm darısı bizleree
Skykapusuz son durumun ne canım?ben 20ekimde regl oldum Emre bey izinliymiş Aret beye verdiler reglimin 5.günüydü bugün gittim ve hiç ilaç verilmedi dondurulmuş transferi olacak ve Emre bey pazartesi geliyormuş teslimin 8.günü oluyor tekrar gideceğim hiç içime sinmedi...herkes estrofem lucrin kullanıyor dondurulmuşlarda bana verilmedi hiçbişey...zaten 2ay ertelendi transfer moralim çok bozuk...pgt yapılacak eğer ilaç kullanmak için geç kalındıysa diye kafama takılıyor...Emre beyin izinde olması denk geldi bu ay da aksi gibi

içini rahat tut canım olumlu düşün bende bugün yarın adet olurum giderim emre beye bakalım canım çok heyecanlıyım nasıl olacak diye sana da dediğim gibi rahat ol stres yapma tatlım

Slm kızlar iyi aksamlar ben bugün adet oldum insan sevinir mi ben sevindim yarın arayacağım bakalım çok heyecanliyim inşallah herşey yolunda gider de bebisime kavusurm kasim benim ayın olur kasım da ask başkadır evlat aşkı Bambaska

Canım hayırlısı olsunnn inşallah olacak bu defa
bende ilk kez sevindim adet olmama benimde aşılamam başladıı çok heyecanlıyım

yesilinci ne yaptı acaba

yesilinci ne yaptı acaba
hepimiz için hayırlı olsun cnm yarın 11 de randevum var çok heyecanlıyım

Canım

yesilinci ne yaptı acaba
canım persembe günü kuzularım çözülecek ama 5. Güne gidip ctesi transfer olacak... 2 değil tek embriyo olacak... Hadi bakalım sende start verdin inşallah tüpe hiç gerek kalmazzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…