Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Yani emre by vermedı bunları sırdum hep kullandım ben cok arastırdım ne duyarsam yapmaya calıstım hep transferden sonra kırmızı et ton balıgı yumurta sonra vıtaöın e vıtamıne dondum b 12 de tabı anlıycagın vıtamındrn sıstım he nar suyu ve nar tukettım bol bol dr da dedı nar suyı ıc rahmı kalınlastırıyomus

Emre bey hıc içme demedı bana danıstım hep devam et demişti ettım bende halada ediyorum :)

Masallah baya vitamin deposu olmussunuz.valla benim birsey yaptigim yok biesterona basladim onuda düzenli icemedim :-( kismet artik.hangi ilaclari verdi doktor

Emre bey banada coenz Qh diye bi vitamin vermisti kizlar 2 ay jadar kullandim bide folik asit kullandim. Ama coenzin faydasini gordum ilkvtedavimde 9nyumurtam vardi ve hicbiri 1. Kalite diildi. Ama bu tedavimde 40 yumurta vardi 28 tanesi cok kaliteliydi. Nar suyunu ozellikle soylemisti banada ama en onemlisi bol bol su icmekmis kizlar... gunde 3 litre suuuuu

Puregon 425 unite kullandım canım catlatma ovıtrella iki tane vurundum bıde transferden sonralı ıkı gun gonopeptyl ıgne gobekten vurundum progestan fıtıl 2 ser tane sabah akşam ona hala devam clımarabant kullandım coraspın dr verdikleri bunlar

masallah bol yumurtaa :)

Cnm yaptırdım guzel devam edıyo 60 kusurlerde cıktı daha yaptırmıycam bu persm Dr a gıdıcem iyiyiz sykapusuz sen nasılsın :)
iyiym canım değerin güzel maşallah bende adet olmayı bekliyorum canım yaa bu arada benim kasıklarımda ıkındığımda sancı oluyor adetim bitti kasıklarımdaki ağrı dinmedi göğüslerimde yara olmuş gibi acıyor ilk defa böyletuhaf oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…