- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
- Konu Sahibi merveeaydin
-
iyiymiş canımm yaaa inşallah gerek kalmazYok canım rapor bitiyo bu devrede. Ama benim şöyle oldu embriyolarım direk donduruldu yani tesaviden sonra teansfer olmadı. Şimdi 15 gün sonra dondurulmuş teansferim olacak ama hiç ucret ödemicem. Eger bundan sonra kalan dondurulmuşlarımı istersem teansfer ğcreti 2000 tl olcak
Evet yaa yeter artik 7 kuzum bekliyo beniHadi yesilinci sıra sendee bebişler bekliyo annelerini yeter artıkkk
Hayat inşallah değerin kat kat artarrr bizlerede uumut oldun şimdi sıra diğer arkadaşlardaabende heyecan yaptım biran önce adet olayım diyorum olmim diye dua eden ben :)))
Kızlarrr adet oldummm..Yarın sabah gidiyorum emre beye... Başlıyoruz yaşasınnnnnnn
Kalbim nasil atiyoHadi bısmıllah cnnlar sıra yesılıncıdee
7 cok ozel bi rakam benceSenin 7 tane var ne guzel benım 7 hucreli bir embriyo tutundu melegım insallah hepımızınn tutunur ben demedımmı 2015 anne olanlar topıgınde yazıscaz hayırlısı ile
7 cok ozel bi rakam bence7 ile baslayan melegin insallah sana omur boyu hayirli evlat olur benimde ilk tedavimde embriyolarimin biri 7 hucreliydi ama ohss olunca beni biraktilar iste. o donem cok uzuldum ama rabbim bizim bilmediklerimizi bilir suphesiz vardir bi hayir
Evet canim vermisti hatta transferden cikarcikmaz hemsire vurmustu. Zaten o igne beni ohss yapmis. Ne guzel denk gelmis evlilik yildonumuEmre bey gobekten igne verdı ıkı tane sonra sanada vermısmıydı cnm transferden sonra
Süper bir haber bu canim tebrik ederimCanlaaaar hamileyiiiiiim
Süper bir haber bu canim tebrik ederim
Bu tebrigi cooook önce yazmistim ama gitmemis :-( simdi farkettim
Evet canim vermisti hatta transferden cikarcikmaz hemsire vurmustu. Zaten o igne beni ohss yapmis. Ne guzel denk gelmis evlilik yildonumu
Ne güzel bi günde olmuuş transfer ve uğurlu gelmiş bende severim 7 rakamını :)
Insallah canim.sagol.Olsun cnm nolcak buralardayız zaten sagolasın Rabbım tez zamanda sanada nasip etsin
Insallah canim.sagol.
Hangi ilaclari kullandin cnm.kisaca tedavini anlatir misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?