- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.461
merhaba cnım fiyatlar 200 tl bir kerelik muayene ücreti 2500 tüp (raporlu) 5000 tüp (normal) ilaçlar raporlu bin lirayı buluyor raporsuz ikibini cnm emre bey mükkemmel bi doktor sayesinde meleğim benimle ilgisi alakası çok iyi onu tercih ettiğim için çok şanslıyımGünaydın Kızlar
Yazılarınızın çoğunu okudum ne kadar güzel genel bir hamilelik durumu var.Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günü de görmeyi nasip etsin inşallah.
Benim bir yakınım Emre beyi söyledi ama nasıldır bilemiyorum sizlere de sormak istedim.Başka bir hastanede 2 donmuş embriyom var ama yeniden aynı hastaneye gitmek istemiyorum o nedenle bir araştırma yapmak istedim.
Emre bey İstanbul tüp bebek merkezinde değil mi yanılmıyorum.Birde fiyatlar ile ilgili de bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum kızlar.
çok uzakmış canım yaa ben esenyurtta oturuyorumCnm iste o zaman ben emre beyi birakirken bunu buldum sordum cok methetti emre bey gercekten ama onun uzerine dr bulamadim arada baska dr larada baktim ama yok dönüp dolasip mehmet beye gittim zaten emre bey demisti mehmet beyi taniyorum tamamen ona guven ve ondan ayyrilma diye zaten perinatolog oldugu icin butun test ve ayrintili ult. Kendisi yapiyor ozel balat hastanesi or- ahayim de haftanın 3 gunu orada pers.cuma cumt. 100 tl muayenesi ayda bi kere gidiyorum ben hala gecenlerde basima bir akinti yuzundrn bi dunya sey geldi arkadastaydim birden akintim oldu baska hast. Gittim taninan bi kadin dogumcuydu o da ve bebegin suyu dedi eger 30 haftalik olsaydin bebegi alirdik dedi ne uzuldum daha sonra kosa kosa mehmet beye gittim mehmet bey sayesinde akinti oldugu ortaya cikti yani ben kimseye guvenemiyorum bundan sonra dene bir kere derim
Canim nsl bebek nasil iyimi..merhaba cnım fiyatlar 200 tl bir kerelik muayene ücreti 2500 tüp (raporlu) 5000 tüp (normal) ilaçlar raporlu bin lirayı buluyor raporsuz ikibini cnm emre bey mükkemmel bi doktor sayesinde meleğim benimle ilgisi alakası çok iyi onu tercih ettiğim için çok şanslıyım
Canim nsll nasil oldunn.bebek nsllçok uzakmış canım yaa ben esenyurtta oturuyorum
Slm kizlar Emrebey cok iyi bir doktr guler yozli ekibida oyle ben cok mutluim urda basladimaa...tedavimi urda oldum ve sonucum pozitiff Allahima sukrlar olsun hamileyem inslaah keseyeda goricaz 10 kun sonra..
canımmm çokk sevindimm hayırlı olsun ne zaman başladın nezaman sonuç aldın hiç haberim yoktu bizde iyiyiz şükürler olsun 13. haftadayız cuma kontrolümüz var ayyy gerçekten çok mutlu oldum darsı fundayaSlm kizlar Emrebey cok iyi bir doktr guler yozli ekibida oyle ben cok mutluim urda basladimaa...tedavimi urda oldum ve sonucum pozitiff Allahima sukrlar olsun hamileyem inslaah keseyeda goricaz 10 kun sonra..
Darisi senin basina canim..insalah hemen pesimizdan gelirsinCanim benimm allah tamamina erdirsin insallah ikiz bebeklerini :)))))
Darisi Fundaya aminnnn...Canim sonucim dun cikti 12 gun giriorum okiyeb cikiodum sonucim ciksin yazarim dedim bu sefer ...kontrola kima gidiosun sen emrebeyemicanımmm çokk sevindimm hayırlı olsun ne zaman başladın nezaman sonuç aldın hiç haberim yoktu bizde iyiyiz şükürler olsun 13. haftadayız cuma kontrolümüz var ayyy gerçekten çok mutlu oldum darsı fundaya
yok canım emre bey külfetli geliyor artık ama arada gitmek isterim :) sefaköy medipole gideceğim bakalım muayenelerde ücretsiz bu arada kaçıncı gün embriyosu kaç tane trasfer edildi değerin kaç çıktı ayyy ne soru sordumDarisi Fundaya aminnnn...Canim sonucim dun cikti 12 gun giriorum okiyeb cikiodum sonucim ciksin yazarim dedim bu sefer ...kontrola kima gidiosun sen emrebeyemi
3gun embreonsu 2 tane koydular galva gormadim ama doktr koydik ista bebeklerini dedii cok stresli edim gormedim psikolog miray han yanimda edi sakilastiriodu beni bak ista koyduk dedi bende kac tane dedim 2 dedi benimla konusiolardi aamma aklima girmiodu tabiki bide sikisik oliosunya yok sukr kecti transferin 10 guni test yaptik dayanamadim ben 264 cikti dun 2 test yaptik yani 12 kun 814 cikti korktuk cok yoksek deya hemen doktra aradikk normalmiz yokselmesi lazimis 10 kun sonraya randevu verdilar kese gormek icin insallah unida goruruz ...yok canım emre bey külfetli geliyor artık ama arada gitmek isterim :) sefaköy medipole gideceğim bakalım muayenelerde ücretsiz bu arada kaçıncı gün embriyosu kaç tane trasfer edildi değerin kaç çıktı ayyy ne soru sordum
Kiz seniki kactane edi ve degerlerin kac cikmistiiyok canım emre bey külfetli geliyor artık ama arada gitmek isterim :) sefaköy medipole gideceğim bakalım muayenelerde ücretsiz bu arada kaçıncı gün embriyosu kaç tane trasfer edildi değerin kaç çıktı ayyy ne soru sordum
benim bitane idi cnm 12. gün 976,3 çıkmıştı :)Kiz seniki kactane edi ve degerlerin kac cikmistii
A iyi kiz bizimki 800 cikinca panik yaptikk brazz cok yoksek deyaa korktukk cok insalaah kalb atisinida duyariz saglikla dogariz minislarimiz.Fundacimada az kaldi bebisina kavusmasina seni beklioruz canimm..benim bitane idi cnm 12. gün 976,3 çıkmıştı :)
erkekn tutununca da yüksek oluyor cnm korkma duyarsın inşallah dikkat et kendine zor zamanlarA iyi kiz bizimki 800 cikinca panik yaptikk brazz cok yoksek deyaa korktukk cok insalaah kalb atisinida duyariz saglikla dogariz minislarimiz.Fundacimada az kaldi bebisina kavusmasina seni beklioruz canimm..
Ay neguzel Allah saglikli versinn bizda onca kiz bebek sonra erkek bebek yap diyolar sana ilerli zamanda yardamci olujak diyolar...bende haftaya juma giticam doktrimiza keseleri gormeye.inslah unida goruruzz..Kızlar bugün kontrolum vardı bu defa da kız dedi Dr bir ay sonra kesinleşecek alismistim ben ya kaldım öyle
İnşallah cnm emre bey büyük ihtimal erkek dedi bu doktor kız dedi bilmiyorumAy neguzel Allah saglikli versinn bizda onca kiz bebek sonra erkek bebek yap diyolar sana ilerli zamanda yardamci olujak diyolar...bende haftaya juma giticam doktrimiza keseleri gormeye.inslah unida goruruzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?