- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.481
Kiz daha cok var daha kucuk hayerlisi neisa u olsun sen kac aya kadar emrebeyda devam ettin ..İnşallah cnm emre bey büyük ihtimal erkek dedi bu doktor kız dedi bilmiyorum
Üç kere gittim cnm transferden sonra üç aya kadar yani devam ettimKiz daha cok var daha kucuk hayerlisi neisa u olsun sen kac aya kadar emrebeyda devam ettin ..
meraba bende tüp bebek yaptrmaya karar verdim emre beyi düşünüyorum çok arastırdım.daha muaneye gitmedim öncelikte rapor cıkarmam gerekiyo devlet hastesinde ondan sonra emre beyle tedaviye başlamayı düşünüyorum inşallah.yalnız rapor cıkaran arkadaslara sorum olcak.ben 2012 yılında evlendim sene olarak 3yıl oldu ama 3.yılı doldurmak gerekiyo mu eylülde dolucak 3.yılımız beklemem gerekiyo mu?
emre bey ne derse uyum kızlar bende iki çok istedim yasak olduğu için kestirip attı bide ikiz hamileliği her vücut kaldıramıyor zor geçiriyor kayıplar daha çok yaşanıyor bişeyde ısrar etmenin manası yok bence hakkınızda hayırlısı benimde daha 6 donmuşum var ilk transferimle hamileyim şükürler olsun darısı başınıza inşallah
teşekkürler cevap için o zman bekliycez.ben bu sürede gdip rapor gerekli evrakları tamamlıyabilirim dimi anca testler felan 3yılımız doluncada evrakları teslim ederim.Uc yil dolmali canim
teşekkürler cevap için o zman bekliycez.ben bu sürede gdip rapor gerekli evrakları tamamlıyabilirim dimi anca testler felan 3yılımız doluncada evrakları teslim ederim.
Çok şükür cnm iyiyim inşallah sabrin sonu selamet kuzum benimde iptallerim ertelenmeler oldu inşallah geleceğini gör cnm bu arada oğlum oluyor ismini de doruk emre vereceğiz :)Selammmm
Canim nasilsin nasil gidiyor bende kist cikti yasmine devam :) insallah onumuzdeki ay olacak kist giderse veee 5. Gun embriyolarim ile cok heyecanliyim
Çok şükür cnm iyiyim inşallah sabrin sonu selamet kuzum benimde iptallerim ertelenmeler oldu inşallah geleceğini gör cnm bu arada oğlum oluyor ismini de doruk emre vereceğiz :)
ewet testler felan maxsimum 1 ay sürer.özelde yapılmıs eşimn spermiogran testleri var ama rapor cıkarılcak hastane tekrar istiyomuş sanırım okudugum kadaryla. evlilk cüzdanı istiyolarmış sene olarak girmek 3.seneye yeterlimi acaba onu ögrenmem gerekiyo..onun içinde gitmem şart sanırım net bilgisi olan yok galibaBi gidip gorusun isterseniz ama zaten uzun surmuyor islemler testler sonucta tedavi zamani lazim simdi sanmiyorum baslatacaklarini cunku evlilik cuzdanini veriyosun bakacaklar..
merhaba pembemsi_merve benim testlerim filan uzun sürmüştü. süleymaniye kadın doğum hastanesinde yaptırmıştım tüp bebek rapor bölümü var. Özellikle kan testlerine çok önem veriyolar tarihi geçince tekrar alıyolar haberiniz olsun. Spermiyogram ve rahim filmine gerek kalmadı benim allahtan 2 sene dolmamıştı. Evlilik cüzdanını ztn onlar hemen sormuyor canım rapor alırken ztn bazı şartlar var. yalnızca raporlular için geçerli o 3 sene evli olmak, arkadaşlar yalnış anlaşılmasın 2 senelik evli olanda gidip yaptırabiliyor ama raporsuz arada fark var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?