- 20 Nisan 2015
- 19
- 4
- 36
- 42
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.501
rapor işi meşakkatli biraz süleymaniye beni çok uğraştırdı yada bilmiyom diğer arkadaşlar nasıl yaptırdı ama baya zaman alıyo. o yüzden hiç acele etme canım zamanı gelince sizinde güzel evlatlarınız olacak inşallah unutmayın moral çok önemli hiçbişey için canınızı sıkmayın ben size tüp bebek maceramı anlatsam burda roman olur belki oturur benimle ağlardınız. ama şuan 6 aylık bir oğlum var dünya tatlısı allah hepinize hayırlısı ile bir evlat nasip etsin inşallah.
sağol canım inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah onun gibi çok sevilen başarılı bi insan olur inşallah :)Ayyy gozunuz aydin canim her ikiside cok guzel ama boyle duyunca insan bi garip oluyor oglun oluyor demek saglikla gelsin minik pasan ismi cok guzel iyi yapmissin emre isminide koymakla emre bey mukemmel bir dr. Cok pozitif enerjisi var yanindan hep mutlu ayriliyorum sabirsizca bekliyorum gideeccegim zamani..
Allah razi olsun ondan
gidip görüş cnm bende pko hastasıyım ama kilom yok yumurtalarım çok dirençliydi şükür sonuç pozitifKizlar merhaba pkos hastasiyim ve tüp bebek dusunuyorum e pkos olunca haliyle biraz da kilo var sizce engel olur mu tup bebege
canım hayat yani emine değil mi doğum yapan bana yazmış yarın doğum var diye dünmaşallah topiğimiz hareketlenmiş yinebu sabah emre beyin hastası olan bi arkadasımız güzel melegini kucağına aldı:) maşallah annesininde bebeğininde sağlığı çok iyi darısı bizlere inşallahhhh.... Bu arada bende süleymaniyede almıştım raporumu 20 günde çıkmıştı...
Canım toplamda hareketli sperm sayısı 5mülyon altındaysa evet veriliyor ama orası her tahlili ordan istiyor bizim ordaki spermiyogramda 6milyon çıkınca alamadıkbenimde eş kaynaklı ama bizim sayımız çok düşük arastırdğm kadaryla bu durumlarla direk tüp bebek için rapor veriliyomuş.inşallah öyle olur.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim seni ve meleğini korusun inşallah onu size bagislasin moralini yuksek tut biliyorum zor ama o seni hisseder unutma güzel haberlerini bekliyorumKızlar merhaba nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım..biraz sıkıntılı durum yaşıyorum plasenta previa parsiyalis diye tabu koyuldu..3pedi dolduracak kadar kanamam olup acil gidince dıktorum hamileliğimi yatarak geçirmem gerektiğini belirtti..ve 3gaftadır sadece yatıyorumçok kan kaybı olup acil bebek alınabilirmiş benim Hayatım tehlikede olduğu için ..24.haftaya kadar plasentası. Rahim Büyüdükçe rahim ağzını açmasını umuyoruz inşallah Allah'ım bize yardım eder.eğer açılmazsa hastanede yatıcakmışım bebek erken gelmesin diye doğuma kadar...sizlerin haberlerini hep oluyor ama moralsizlikyen bi türlü yazamıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?