Canım işte bazı hastanelerde o kıyafetlerıde goturmuyon.Hastane çıkışına gore onlar gıydırıp.Annenın kıyafetınıde onlar verıyo.Gecelık fılan duşunmuyon.Ama ona gore ucretı olduğunda fazla şişiriyolardır bence.Benım için o olay farketmezde.Hazırlarız.Hastane çıkışıyla kendı gecelığımmı sorun.benım derdım bakımlı olabılmek orda.valla ben onceden fön çektırmeyı düşünüyom inş. bı aksılık olmazsa.Kızımla guzel çıkalım fotoda ınş.Makyaj bıle yapabılecek gıbı ıı dılekler beslıyorum ama bakıcaz artık.zaten onlarda verse ben istemezdım.Gönlüme göre alcam geceliği filan.Sezaryan derse onceden gününüde ayarlarız inş.Ne hayaller kuruyom ama demi.Abartmayayım dıyorum dayanamıyorum yaaaAma gönlümden geçen buopuyorumnanaktan
canım çok saol.Baya yol gösterıcı oldu benım için.Refakatçı 1 kişimi kalıyo.Eşimde kalmak istıyo.Ama annemde olması lazım yanımda nasıl oluyo?
slm bayanlar doğumdan önce fön çektiren çok tanıdıklarım oldu fakat doğumhaneden geldikten sonra o saçta fön falan kalmıyor haberiniz olsun . makyaj konusuna gelincede doğuma alırken makyajı ellerdeki ojeyi çıkarıyorlar .benim kuzenim gürkan uncunun hastasıydı o zaman çıkarmadılar yoksa doğuma girerken makyajı kabul etmiyorlar ayrıca üzerinizde yüzük saat kolye istemiyorlar .
ben de jale hanımın hastasıyım ama 18 hafta 4 günlük daha çıtırız yanı aranızda 4 lü test yaptıran var mı 1 hafta sonra çıkıyor dediler de bu kadar çok uzun sürüyor mu bu test ikili testim 1/92000 çıkmıştı
birde şu meşhur yeşim hemşireyi çok merak ediyorum bu sefer gittiğimde özellikle onu arayacağım :)
canım çok saol.Baya yol gösterıcı oldu benım için.Refakatçı 1 kişimi kalıyo.Eşimde kalmak istıyo.Ama annemde olması lazım yanımda nasıl oluyo?
merhaba arkadaşlar ;cumartesi günü kontrolümüz vardı ve artık tam 11 hafta 6 günlük olmuştuk o kadar heyecanla gitttik eşimle fakat bebeğin büyüdüğünü gördük ama kalp sesini duyamadık ve bebeğimi 2. kez kaybetttim senağlama bu sefer herşey yolundaydı ama yine kısmet olmadı .Daha yeni yeni toparlandım pazartesi kürtaj oldum moralim ''0'' zaten...anladımki bu topikte ben çok fazla soru soramayacağım neyse çok fazla yazamayacağım sanırım :çok üzgünüm:
yeşim hemşirem seninle o gün tanışmayı çok istedim ama bu sefer hiç beklemeden hemen aldılar kürtaj için o kıyafetleri giyincede koridora çıkıp seni sormaya gerçekten utandım operasyon sonrasındada zaten hiç kimseyi göresim gelmedi ama seninle tanışmayı çok istiyorum ben sürekli cumartesi günleri geldiğim için bu imkansızdı ama bu sefer inşalllah güzel bir şekilde tanışmak nasip olur.
herkese iyi günler bebişlere iyi bakın ....
sezeryan oldumu öyle ama normal doğumda pek öyle olmuyor o saçlar 13 saat sancı çekip üstelik kendi sancınız değilde suni sancı bende pek öyle olmadı doğumhanede 1 saat kalıp 1,5 saatte dikilince haliniz kalmıyor tabi ama duşunuz odanızda kendinizi iyi hissederseniz fönde çekersiniz makyajda yapar duşta alırsıznı yani yeşim bana duş al deedi ben evimde alıcam dedim bir an evvel evinize gelmek istiyorsunuz çünkü
canım kendini bir an önce toparlamaya bak ve sakın salma unutma ki Rabbim büyük elbet vardır bir bildiği.üstelik sen benden daha şanslısın en azından eşin yanında ve Jale hanım'ın ellerindesin. benim ilk giden bebeğimi ve o celladın ellerinde neler çektiğimi bi Allah bilir bir ben üstelik kimseyede bişey diyemiştim. eşim asker annemlere diyemiyorum durum bu diye aman üzülmesinler diye.ikinci korkuların doruğuydu adeta ama Jale Hanımı tanıdım Allah bin kere razı olsun ondanki herşeyi unutturdu bana hele Düşük deyip kürtaj dediğinde bir elim onun ellerinde bir elim eşimin ellerinde üçümüzde ağlıyorduk. sanki doktor deilde annemdi yanımdıki neler hissetiğimi biliyordu.üçüncüyüyse anlatma gereği bile duymuyorum adeta kalbim taşlaşmıştı.ve Devrim'im canım,kel kurbağam takiii doğuma gidene kadar hatta ondan sonra bile uzun süre inanmadım inanamadım.her gidişimizde. bişey oldu yine bişey olucak diye o kapıdan giriyordum.kucağında bebeğiyle çıkan bir anne gördüğümde yüreğim taş kesiyordu.adeta nefretle bakıyordum sonrada dooooğru lavaboda alıyordum soluğu.ahh ah o girişin lavobalarının ağzı dili olsada sölesede. kaç kere o aynalardaki yüzümü yumruklamak istemişimdir.Jale Hanım her seferinde bak bu sefer herşey yolunda hiç bişey olmucak der başımı okşar hatta vakti varsa ultrasonda daha uzun bırakırdı bizi ama yinede inanamazdım.artık erkende doğsa yaşatabilinicek dediğinde bir nebze rahatlamış çıkmıştım ordan.ama yine de aklımda bin tilki geziyodu.yani jenaratörleri elektrik tesisatı sorma nedenlerimden biride bunlar kızlar.nedense ilk kez Yeşim'le tanıştığım Atatuğ'u ve cimcimemi gördüğüm gün ağlamaıştım bir umut olmuştu bana.fakat o doğduğu gün o iğrenç ses o korkuyla nasıl isyan ettime bir eşim tanık oldu birde bi anda buz gibi olan duvarlar.heleki o ilk evimizde ilk ay. beşiğe arkam dönük uyanırım. bi an uyku sersemi unutum doğum yaptığımı nerde diye fırlarım yataktan.hele bir gece evde ki 4. günümüzdü yanlış hatırlamıyorsam.bızıklıyor diye babam almış gezdiriyor evin içinde bi an bir irkildim döndüm beşik boş aman Allah'ım anlatamam o korkuyu.ama çok şükür artık yanımda kollarımda bi tanem. ve sana şukadarını söyliycem deminkancım zamanı geldiğinde Hayırlı zamanda Rabbim her şeyi yoluna koyuyor ve o mucize sana öyle bir merhaba diyorki geçmişe süngeri çekip sıcacık bir yüreğe sahip oluyorsun. ben inanıyorum canım sende en kısa zamanda böle minik bir kalbin esiri olucaksın. kalplerden zincirleri olan kelpçelerle bağlanacak sana ve gelip benim gibi yaaa nasıl uyur bu diye dert yanıcaksın.:1hug:
Deniz canım süper hazırlanmışın tebrıkler.Süslemede 35 tl epey bı ucuz geldı bana.Neler yapıyolarmış acaba öğrenmek lazım.Ben pahalı olur dıye düşünyodum şahsen.Ozaman uğraşmaya değmez süs işiyle. Ya paulaşalım kızlar neler goturcez dıye.Bişey unutmak ıstemeyiz demi
Deniz canım süper hazırlanmışın tebrıkler.Süslemede 35 tl epey bı ucuz geldı bana.Neler yapıyolarmış acaba öğrenmek lazım.Ben pahalı olur dıye düşünyodum şahsen.Ozaman uğraşmaya değmez süs işiyle. Ya paulaşalım kızlar neler goturcez dıye.Bişey unutmak ıstemeyiz demi
Yok yok süsleme değil ya yanlış yazdım pardon.. kapı süsünü sordum salı günü...35 dedi benim baktıklarıma..
Komple oda süslemesi nasıl oluyor bilmiyorum yani ne süslüyorlar bence de pahalı olur araştırsan yazarsın buraya..
ben geçen gittiğimde sordum kızlar.kapı süsleri 20 ile 45 tl arası.komple oda süsleme 250 tl.sanırım yatağı falan süslüyor odada balonlar oluyor.kapı süsleri güzel ve kaliteli çokda pahalı değil ama oda süsleme pahalı geldi bana
ben geçen gittiğimde sordum kızlar.kapı süsleri 20 ile 45 tl arası.komple oda süsleme 250 tl.sanırım yatağı falan süslüyor odada balonlar oluyor.kapı süsleri güzel ve kaliteli çokda pahalı değil ama oda süsleme pahalı geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?