Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

merhaba bayanlar ; yanımda olan benimle bu duyguyu yaşayan ve anlamaya çalışan herkese çok teşekkür ederim .
Antikacım naptın kız öyle coşmuşsun yine benide coşturdun tabi bu durumda göz yaşlarını tutmak mümkünmü???
Biliyorum ağlatmak için değil sonundaki mutluluğu anlatmışsın inşalllah en kısa zamanda bende sizler kadar mutlu olurum çok sağol iyi moral oldu gerçekten :1hug:

anaa kimse kalmmış ben tospişi yatırınca kıvrıldım uyuyuvermişim bende herkes gelmiş gitmiş

Dekinman Allah sabır versin canım...Allah hayırlısını nasip etsin bundan sonra da.

çok sağol denizcim,amin inşalllah ama bu sefer çok dirençli değilim.sadece nasip ve zamanı değilmiş demekten başka birşey diyemiyorum.
sen nasılsın normale döndümü ağız tadın ve diğer sıkıntılar .Allah yardımcın olsun seninde.

günaydın hanımlar bugün felaket başım ağrıyor 1,5 yattım 5,5 kalktım o oldu uyuyamadım sbh tam uyuycam derken tuğkan uyandı ve bana uyku yalan oldu

günayyyyyyyyyyyyyydddııııııııııııınnnnnnnnn.....
erkencisin leadangelim sıpacık başladı erkenden kalkkıp oyun istemelere demi.aklınızda lsun bu dönemde. eline vereceğiniz top gibi şeyler hem ellerini açmasını hemde keşfetmesini sağlıyormuş.
dekinman canım sen ne demek istediğimi anlamışsın zaten şimdi sıra beklemeye geldi. inanıyorumki çok kısa zamanda sende bizim gibi mutlu sona ereceksin.
bu arada kızlar bu ara Devrim gece saat 12:00 oldumu mayışıp kalıyo.sabah 6-7 de mamaya kalkıyo sonra taaa 12:00'de uyanıyo.öle oluncada giydiriyom doğrrruuu dışarı. sanırım yoruluyo bütün gün çünkü o saatten sonra akşam 20:00 ye kadar hiç uyumuyo o saattede 10 dakka bi şekerleme yapıyo.

günaydın cnm ya ben gece uyanmasada kaldırıyorum cnm 4 te doyuruyorum sanki aç kalıcak gibi geliyor gerçi genelde kalkıyor ama kalkmayıncada ben kaldırıyorum 4 te yiyince sbh 7 de bir tur kalkıyor yine akşam mesela 1 de yattık 5,5 da kalktı ama 11-12 gibi uyursa 4 te kaldırıyorum ya kaldırmasammı acaba küçük daha diyorum
bende ikeadan yumuşak çındırak almıştım eline veriyorum başladı ufaktan tutmaya sallıyo bikaç kere düşürüyor yani bilinçli sallamıyr ama reflek işte el kol kıpırdarken ses çıkınca bayılıyor ama direk ağzına götürüyor :ecrin_bebek:

Ay Allahım ya yerim ben onu.Gözlere bak anlamışda bakmış resmen ekrana ya.Maşallah canım.Allah hepinizinkini nazarlardan saklasın.

Emiyosa bebiş bence gece kalkmalı diye düşünüyorum.Büyümenın çoğu gece gercekleşiyo çünkü ve gece emen çocuklar daha çabuk toparlıyo kendını dıye duydum.Ama deliksiz uyumasıda guzel şey tabi.Bence en iisi doktora sormak sanırım.Ama genelde emzirin diyolar gece.Bende yiğenimden biliyorum çünkü.Süreklı yengem gece emzirıyodu.Evdeydi zaten o uyuduğu zamn uyuyodu.Doktoru oyle demiş onada

günaydın kızlarrrrrŞeniz
ay antikacımm çok kötü oldum okurken yazdıkalrını valla işyerinde olmasam ağlayacatım. ay allahım kimseyi eli boş bırakmasın canım :Saruboceq:şüğkürler olsun sende sağ salim evladına kavuştun opuyorumnanaktan leadangel günaydın tatlım gerçi bugün size gün biraz eken aymış kaydirigubbakcemile3 minik beyefendinin yüzünden napıcaksın işte insan onlar için herşeye katlanıyo :ecrin_bebek: o uyumudu sende şekerleme yap birazcık bari dinlenirisn canım
hsbsnd canım günaydın sana daaaaaaŞeniz

emiyor cnm gündüz nazlanıyor ama gece emiyor çok şükür bütün hem sütün üretimi gece daha fazla oluyormuş vucut dinlendiği için hemde gece emen çocuk dediğin gibi daha çabuk toparlanıyormuş birde çok minik daha 2 ay 10 günlük bugün kan şekeri düşücek gibi geliyor gerçi drlar 24 satte 1 kere 6 satte kadar uyuyabilir diyormuş her drun farklı düşüncesi var bu konuda

günaydın cnm bak şimdi uyudu ama insanda bikere uyandımı bidaha uyuyamıyor işte gün içinde yine şekerleme yapıyorum napayım

Günaydınlar canım.Yine geldik işimizin başına.Tam gaz çalışmaya devamsositososito

saol hsbnsd'cim ayy anlamazmı heleki kamera görmesin çıldırıyo biz asker olcak derken o jön olcak bu gidişle :)))
leadangel canım benim sıpacık ememedi ya mama olduğu içinde her doktordan aynı şeyi duydum uyuyosaellemeyin mama zaten tok tutuyor.lafa bakarmısnız yanlız her doktor :))) ee çocuk 3 ayda 5 doktor gördü.aman nihayet sonuncusunda sorunsuz kaldık bari.doktor deyincede aklıma geldi ayy önümüzdeki ay gene bir sürü aşı var. kabus görmeye başlıyorum aşı denince.
karamuk canım ne utanıyon ağlamak insani bi duygu etrafındakilerin bunu anlamıycaksa bağlayıver :))) şaka bi yana gerçekten öle canım Rabbim hiçbi kadının kollarını boş bırakmasın.tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
bu arada kızlar ben iki gündür resmen aç geziyorum yaa biraz önce farkettim.adet dönemim yaklaştığında deli gibi yer oluncada iştahım azalırdı zaten ama iyicede aç kalmazdım. ama iki gündür sadece meyvayla yaşıyorum.oda masanın üstünde görürsem yoksa onuda yiyemicem.ayy zaten kibrit çöpü gibiydim iyice mısır püskülüne dönücem böle giderse.

Herkese günaydın..

Evt canım ağız tadım normale döndü bulantılar da %90 bitti diyebilirim çok şükür.Şeniz

günaydın cnm bak şimdi uyudu ama insanda bikere uyandımı bidaha uyuyamıyor işte gün içinde yine şekerleme yapıyorum napayım

ee minik adamın keyfi yerinde olsun da canım sen de artık şekerlemelerle idare edecen bugüna.s

Günaydınlar canım.Yine geldik işimizin başına.Tam gaz çalışmaya devamsositososito

ayy evet vallahi yaa geldik yine işe devam çalışmayaaaaaa:hulya:

kız maşallahvallahi nasılda bakıyo böcek gibi ordan sanki analmış gibi foto çekildiğinikaydirigubbakcemile3 işallah canım memnun kalırsınız bu sefer doktorunuzdan içine siner desene devrim beyin huzuru kaçacak yine işallah sorunsuz atlatırısnız canım bu aşıalrını da a.s anacım sen niye aç geziyon kii sanki çok kilo varmış gibi aman ha bugün sakın dışarı falan çıkma çok rüzgar var uçarsın allah korusun kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydın..

günaydın canım sanada Şeniz

Evt canım ağız tadım normale döndü bulantılar da %90 bitti diyebilirim çok şükür.Şeniz

hadi çok şükür canım bundan sonrası işallah daha rahat olur senin için a.s

antikack devrime masallah cok tatlı bakmıss ay yavrummm..çalışan arkadaslar hepinize kolay gelsiiin.antikack devrimi nereye gezmeye götryrsn alışveriş merkezine falanmı biliyrmsnz ben ev gezmeleri hariç daha hiç dısarı cıkartmadım ömerimi..havalara belli olmyr ki ama sanırım hata yapıyrm ısınsın havalr yavastan cıkartcm kültürpark bana cok yakın artık oralarda dolasırız dısarı cıktığımda görüyorum anneleri bebek arabasıyla gezdryrlar ayyy diyorumçcok pipirikli değilim ama korkuyrm hasta olur diye artık 4.5 aylık oldu kızlar siz cıkarıyrmsnz bebişleri dısarıya ve nerelere gdyrsnz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…