Evet canım ya kız kız kız dedi hemde bende ondan şaşırdım zaten bu kadar kesin konuştu diye
Hsnsn...Jale hanım seni diyetisyene yönlendirmedi mi?
Ben jale hanıma kilomdan yani gidişattan memnun olmadığımı söyledim diyetisyene görünebilirsin dedi,,şu karlar kalksın görünücem..
Ben de 2,5 kilo aldım şimdiye kadar ama bence normal değil.
Yönlendirdi ama ben gitmedim.Sıkmak istemıyorum kendımı.bu son gıdışimde kilon durmuş dedi zaten.Şimdilik gitmıcem ama 6. aydan sonra duşunebılırım.çok goruyosan gıt Ama sen nıye karları beklıyon jımerde var dıyetısyen orayı onerdı bana.15 haftada 2,5 kıloyu fazla goruyorsan bencede gıt.Ama ben 51 kilo ile hamıle kaldım.Ve ben sureklı dıyet halındeydım.Bırden bırakınca aldım kıloları.Bakalım 15 gun sonrakı durumuma gore dıyetısyenı düşüncem.Ya böyle guzel bı dönemde kısıtlamak ıstemıyorum kendımı.Normalde doğumdan sonra dıkkat edıcem zaten.Bide zararlı hiç bişey tuketmıyorum.Vitamınlerde çok aldırdı bana kılo
şimdi içmiyorum durdu resmen kılom.
JALE HANIM SÜPER SİN DEMEDİ CANIM YA HAFTAYA BİR DAHA BAKALIM KİLONA EGER ALMAYA DEVAM EDERSEN DİYETİSYENE GİDERSİN DEDİ
Bana da aynısı dedi..Gerçi ilk ben ona dedim ben hızlı gidiyorum diye, o da evet hızlı gidiyorsun diyetisyene uğra dedi..
Henüz uğramadım tabii..
Her yerde karr var, kalbim senin bu geceeeeeeeehihoyyyt
Yönlendirdi ama ben gitmedim.Sıkmak istemıyorum kendımı.bu son gıdışimde kilon durmuş dedi zaten.Şimdilik gitmıcem ama 6. aydan sonra duşunebılırım.çok goruyosan gıt Ama sen nıye karları beklıyon jımerde var dıyetısyen orayı onerdı bana.15 haftada 2,5 kıloyu fazla goruyorsan bencede gıt.Ama ben 51 kilo ile hamıle kaldım.Ve ben sureklı dıyet halındeydım.Bırden bırakınca aldım kıloları.Bakalım 15 gun sonrakı durumuma gore dıyetısyenı düşüncem.Ya böyle guzel bı dönemde kısıtlamak ıstemıyorum kendımı.Normalde doğumdan sonra dıkkat edıcem zaten.Bide zararlı hiç bişey tuketmıyorum.Vitamınlerde çok aldırdı bana kılo
Valla ben çok görüyorum kendime, senin gibi yesem tamam yedim aldım diycem, bulantılardan yemek yemiyorum 15 haftadır ama kilolar geliyor ne alakaaaaaaaaaaaa?bilmiyorumkismile
Gerçi bulantılar geçit gibi 2-3 gündür yemek olayına girdim ama , aması işte..
Zaten Jimer in diyetisyenine gidicem gidersem bana da bizim diyetisyene uğra dedi canım da, ya ters kalıyor bana yani arabam kar altında henüz çıkaramadım:) Üşengeçlik yapıyorum anlayacağın:) haftaya inş.
Valla ben çok görüyorum kendime, senin gibi yesem tamam yedim aldım diycem, bulantılardan yemek yemiyorum 15 haftadır ama kilolar geliyor ne alakaaaaaaaaaaaa?bilmiyorumkismile
Gerçi bulantılar geçit gibi 2-3 gündür yemek olayına girdim ama , aması işte..
Zaten Jimer in diyetisyenine gidicem gidersem bana da bizim diyetisyene uğra dedi canım da, ya ters kalıyor bana yani arabam kar altında henüz çıkaramadım:) Üşengeçlik yapıyorum anlayacağın:) haftaya inş.
Ay sibelede çok demiş kiloyu.Ozamn kızlar hep birlikte gıdelım dıyetısyene.:teytey::teytey:Ben kesın gıtmelıyım ozamn ya.Boşver deniz kocana taşıt kendını.Ben de 1 haftadır kullanmıyom araba.Kızıyo benımki taksi tut dıyo.Ama ben yınede taşıtıyom kendımıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.Jimere yakınım bıde ben ya herkesı oyle sanıyorum canım kusura bakma.Bilmiyosun sandım jimerde dıyetısyen olduğunu opuyorumnanaktan
Ay sibelede çok demiş kiloyu.Ozamn kızlar hep birlikte gıdelım dıyetısyene.:teytey::teytey:Ben kesın gıtmelıyım ozamn ya.Boşver deniz kocana taşıt kendını.Ben de 1 haftadır kullanmıyom araba.Kızıyo benımki taksi tut dıyo.Ama ben yınede taşıtıyom kendımıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.Jimere yakınım bıde ben ya herkesı oyle sanıyorum canım kusura bakma.Bilmiyosun sandım jimerde dıyetısyen olduğunu opuyorumnanaktan
Ben de Jimere yakınım aslında ama diyetisyen olunca benim ki de kendin git dedi...:dilcikar:Ultrasona gelince koşuyor götürüyor ama..
Ay dur bakalım kısmet haftaya gideyim bari offf...
herkese merhaba kızlarrr..........
okuyorum sizi hergün ama katılamıyorum her zaman yoğunluktan kızlar kilo olayını abartmayın bence yaaa........54 tüm hamile kaldığımda şimdi 62 yim.....çok biliyorum yürüyüş yap dedi jale hn bana balık yağı hapımı azalttı vitaminleri bir süre kes dedi ama kesmiyorum ben....bencede sadece biraz hareket yürüyüş...yoksa bilinçliyiz dikkat ediyoruz yediklerimize...
kıslar ayy kilo vallhi hamişlikte asıl kilo 20 den sonra bak sölim oyüzden 20 haftaya kadar mğmkğnse hiç almayaın ondan sonra hiç yemeseniz bile geliyor kilolar görüceksiniz bak
bir de kızlar bir arkadaşım yaptı bu bahsettiğim hastanede hemşireler acayip ilgiliydi bebeği giydirdiler altını onlar aldılar ilk emzirmede yanın daydılar birde bebeğin kıyafetlerini de hastaneden giydirdiler.sonrasında arkadaşımın çıkışı olacağı sırada hemşireler yıkanmasını giyinmesini sağlamış kr gelip fönünü çekmiş prensesler gibi atrıldı hastaneden .....o dönemde moral olarak o kadar iyi gelir bıki bunlar..........
Acı badem oyle yapıyo canım.Acıbademdır o.Benım arkadaşımda aynen oyle.Hiçbişey getırme demişler.Doğuma oylece gıttı.Jımerde oyle değil demekki.Ya şu kuaför olaını tuttum bende.Böyle bişey olsa super olur.Eşim gelir biri saçın için merak etme dıyo ama ozenıyo ınsan işte.Ne bileyim belkıde ağrıdan kovcaz herkesi.Çokda özenmemek gereklı belkıde.Ama fön olayını bende çok duşunuyorum.Hatta doğumdan once çektırsek.Bozulurmu.Ay çok abartıyoz ya.Allah herkese guzel doğumlar nasip etsin ve sağlıklı onemlı olan o gerısı boş
merhaba arkadaşlar ;cumartesi günü kontrolümüz vardı ve artık tam 11 hafta 6 günlük olmuştuk o kadar heyecanla gitttik eşimle fakat bebeğin büyüdüğünü gördük ama kalp sesini duyamadık ve bebeğimi 2. kez kaybetttim senağlama bu sefer herşey yolundaydı ama yine kısmet olmadı .Daha yeni yeni toparlandım pazartesi kürtaj oldum moralim ''0'' zaten...anladımki bu topikte ben çok fazla soru soramayacağım neyse çok fazla yazamayacağım sanırım :çok üzgünüm:
yeşim hemşirem seninle o gün tanışmayı çok istedim ama bu sefer hiç beklemeden hemen aldılar kürtaj için o kıyafetleri giyincede koridora çıkıp seni sormaya gerçekten utandım operasyon sonrasındada zaten hiç kimseyi göresim gelmedi ama seninle tanışmayı çok istiyorum ben sürekli cumartesi günleri geldiğim için bu imkansızdı ama bu sefer inşalllah güzel bir şekilde tanışmak nasip olur.
herkese iyi günler bebişlere iyi bakın ....
merhaba arkadaşlar dün hastane deydim şu ana kadar kız dendi dün erkek oldugunu söyledi doktorum şok oldum.
JALE HANIM SÜPER SİN DEMEDİ CANIM YA HAFTAYA BİR DAHA BAKALIM KİLONA EGER ALMAYA DEVAM EDERSEN DİYETİSYENE GİDERSİN DEDİ
ya bende 23. haftadayım 8 kilo aldım jale hanım banada diyetisten falan diyor ama ben hergün yarım saatte olsa yürümeye çalışıyorum ve hamilelikten önceki dönemimden fazla yemiyorum ama bu kilolar nerden geliyor anlamıyorum :umursamaz: vallahi jimerde her tartıya çıkışım kabus gibi gelmeye başladı sempatiksalakcinni
vallahi bende çok tuttum canım.bende düşünüyorum doğumdan önce ma o heyecan la ne olur bilememm...ama çok iyi bir uygulamaa....bebeği giydirmeleri falanda güzel bencee.....:lepi:
kuaför olayını bende destekliyorum bayanssulusmile
İyi de kızlar bebeği zaten onlar giydirmeyecek mi?
Ben ilk çocuğumu Sigortada doğurdum , doğuma girerken bebeğin kıyafetlerini verin dediler verdik içeri..
Sonra bebeği tam tekmil altı bağlı, zıbınlı, tulumlu ve battaniyesine sarılı çıkardılar..
Jimerde nasılmış okumadım ben?
Fön olayına gelince, doğuma girerken de çektirin bence.
kendim için
1 boydan gecelik
2 adet pijama aldım yanıma
terlik
bolca iç çamaşırı (bedeninizden bir beden büyük çamaşırlar )
ped(mümkünse hasta pedi bezi değilde pedi )
hırka
havlu hem kağıt hem normal
ıslak mendil
göğüs pedi
silikon uç
göğüs kremi
o basit göğüs pompalarından
-bebiş için
3 adet içli dışlı tam takım hastane çıkışı
2 etek bezi deniliyorya ince battaniyelerde n
bir takım alt açma
çorap ,patik
kalın battaniyemiz
15 tane bez
ıslak mendik yeni doğanlardan
pişik kremi
biberonumuzu ne olur ne olmaz die emzik 1 tane
minicik örme yelek aldım üşümesin die çantama
bolca ağız bezi,ter havlusu
tel şarzlarımızı mp3 çalar belki beklemekten sıkılırım die
foto makina şarjı hastaneye geliceklere çikolata kolonya
birde çıkarken kuzuma port bebe veya oto koltuğu yüz bezi
fön olayı ben 1 gece önce zor gelmişti saç düzletirmek inş. bu gece doğurmam dedim son hafta hergün saçlarımı düzledim ne olur ne olmaz diye neyse fönlü gittik ama orda sancı çekerken terlerken tabi ne fön kaldı ne bişe ama idare ettik işte o gece doğumdan sonra ne fön geldi ne bişeyde sbh eşim gelicekti erkenden hemen kalktım giyindim kurdelemi taktım saçımı taradım beni iyi gördü onada moral oldu akşam bayabir kötüydüm çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?