Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın hanımlarrrrrrŞeniz
bursa çok güzel bembeyaz karlar altındaaahihoyyyt

günaydın arkadaşlar;

şu anda 17ci haftadayım jale hanım kız dedi bizde baya hazırlık felan yapmıstık fakat dün erkek deyince baya şaşırdım yani o yüzden hala şaşkınlığım var

Bazen son anda doğumda bile kız deniyor erkek oluveriyor şu ultrason insanı vezirde ediyor rezilde ediyor.

Sıkma canını hayatım sağlıklı bir bebeğin var mı ? EEE sorun yok o zaman

Ya kızlar birşey söylüyeceğim sizler ne zaman başladınız bebeklerinize birşeyler yapmaya?Mesela 17. hafta çok erken bence

Valla benım 20+3.Daha bi çorap bıle almadım.Sadece bakınıyorum şuan aklımdan gecırıyorum.Benımkı dıyorum ya gostermedı,belli değildi yanlış hatırlamıyosam 16 ya da 17. haftada kız dedi ve şuan maşallah cadı diye sevıyo jale hoca.Benım eşimde çok erken dıyo yeşimcim.Özeniyorum ama yınede erken almak için diyo bakınıyoruz daha.Ama kafada belirdi herşey.6.ay bıtsın almaya başlıcam Allah izin verirse

evet arkadaşlar erkenmiş gerçekten birşeyler almak ama ilk bebegim ya çok hevesli oluyor insan o yüzden almıştım tabiki en önemlisi saglıklı olması maşallah 200 gr olmuş paşam benim.allahım saglıklı bir şekilde kucagıma almayı nasip etsin.

Canım benım ya haklısın.Bende kendımı zor tutuyorum eşim frenliyo.ya tuhaf olmuşundur.Şimdi paşam diye okuyunca.Allahım yarabbım kızım dıyede sevmişindir baya sen onu.Hepimizin başına gelebilir canım.Kilosunada maşallah bu arada canım.Sen kaç kılo aldın peki.Benim gibi almamışsındır umarım.kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar cnm benimki 19 hafta göstermedi cinsiyetini 19. haftamda dr ilk önce baktı yine göstermiyor yüksek ihtimal kız derken o anda bir döndü aaa beni bile şaşırtıyordu az kalsın erkewk buya baya erkek falan olduk eşim tabi uçtu o erkek istiyordu çok ben yine içime doğuyordu erkek diye anneler hissediyor ne olduğunu bana yüksek ihtimalle kız dedi dr inanmadım gerçi 1 dk sürmedi o durum ama cnm sağlıklı olsunda bende 5. ayın sonu gibi bir başladım almaya ufaktan sonra 7. ayda çantam dahil hazırdı liste yapmıştım sizlerde yapın çok kolay oluyor en son oyun parkını arabasını son ay aldım beyenmiştim gidip aldık

günaydın arkadaşlar;

şu anda 17ci haftadayım jale hanım kız dedi bizde baya hazırlık felan yapmıstık fakat dün erkek deyince baya şaşırdım yani o yüzden hala şaşkınlığım var

Nasıl yani...?kafamçokkarıştı

Cinsiyeti ilk ne zaman kız dedi? Yani kaçıncı haftada kız demişti size?

Haydaaaaaaaalaelaelaelaelae

canım 56 ydım hamile kaldıgımda dün 59 çıktım.

evet canım ya bende aynen böyle oldum[/b]
14.hafta söyledi kız diye şimdi 17 ci haftadayız.[/QUOTE]

Valla çok şaşırdım şimdi..

Ultrasonlar süper, Jale Hanım iyi bir doktor,,

Sana kesin mi demişti, yoksa 14.haftada dediği benzetiyorum tahmin anlamında mı?

Şunun için soruyorum bana 15.haftaya kadar hep benzetiyorum dedi yani kesinlik yok dedi..çünkü göstermiyordu bacaklar kapalıydı hep.

Ama 15 haftada yani 2 gün önce, gösterdi, artık kesin dedi Jale hanımda..

yani demek istediğim acaba baştan sana da tahmini anlamında kız mı dedi?

Son düzenleme:

günaydın arkadaşlar;

hayırlısı olsun canım kız erkek ne farkeder sağlıklı sıhhatli olsunlarda allahın izniyle :Saruboceq:

canım daha çok erken zaten 6. aydan sonra başalrsınız bişeyler almaya a.s

günaydın canımm Şeniz sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…