merhaba arkadaşlar dün hastane deydim şu ana kadar kız dendi dün erkek oldugunu söyledi doktorum şok oldum.
evet arkadaşlar erkenmiş gerçekten birşeyler almak ama ilk bebegim ya çok hevesli oluyor insan o yüzden almıştım tabiki en önemlisi saglıklı olması maşallah 200 gr olmuş paşam benim.allahım saglıklı bir şekilde kucagıma almayı nasip etsin.
günaydın arkadaşlar;
şu anda 17ci haftadayım jale hanım kız dedi bizde baya hazırlık felan yapmıstık fakat dün erkek deyince baya şaşırdım yani o yüzden hala şaşkınlığım var
canım benım ya haklısın.bende kendımı zor tutuyorum eşim frenliyo.ya tuhaf olmuşundur.şimdi paşam diye okuyunca.allahım yarabbım kızım dıyede sevmişindir baya sen onu.hepimizin başına gelebilir canım.kilosunada maşallah bu arada canım.sen kaç kılo aldın peki.benim gibi almamışsındır umarım.kaydirigubbakcemile3
nasıl yani...?kafamçokkarıştı
cinsiyeti ilk ne zaman kız dedi? Yani kaçıncı haftada kız demişti size?
Haydaaaaaaaalaelaelaelaelae
14.hafta söyledi kız diye şimdi 17 ci haftadayız.[/QUOTE]evet canım ya bende aynen böyle oldum[/b]
canım 56 ydım hamile kaldıgımda dün 59 çıktım.[/QUOT
Canım supersın valla.3 kilo almışsın ne guzel.Ben başda cahıllık yaptım aldım kıloları.Ama En son 63,4 oldum.Yani 15 günde hiç almamışım ama bebişim büyümüş maşallah.:lepi:Aslında kısmadım yıne yedıklerımı sadece yuruyuş yaptım.Onun çok faydası var.Ama soğuklardan yurunmuyo şimdi.
Canım supersın valla.3 kilo almışsın ne guzel.Ben başda cahıllık yaptım aldım kıloları.Ama En son 63,4 oldum.Yani 15 günde hiç almamışım ama bebişim büyümüş maşallah.:lepi:Aslında kısmadım yıne yedıklerımı sadece yuruyuş yaptım.Onun çok faydası var.Ama soğuklardan yurunmuyo şimdi.
Hsnsn...Jale hanım seni diyetisyene yönlendirmedi mi?
Ben jale hanıma kilomdan yani gidişattan memnun olmadığımı söyledim diyetisyene görünebilirsin dedi,,şu karlar kalksın görünücem..
Ben de 2,5 kilo aldım şimdiye kadar ama bence normal değil.
günaydın arkadaşlar;
şu anda 17ci haftadayım jale hanım kız dedi bizde baya hazırlık felan yapmıstık fakat dün erkek deyince baya şaşırdım yani o yüzden hala şaşkınlığım var
Valla benım 20+3.Daha bi çorap bıle almadım.Sadece bakınıyorum şuan aklımdan gecırıyorum.Benımkı dıyorum ya gostermedı,belli değildi yanlış hatırlamıyosam 16 ya da 17. haftada kız dedi ve şuan maşallah cadı diye sevıyo jale hoca.Benım eşimde çok erken dıyo yeşimcim.Özeniyorum ama yınede erken almak için diyo bakınıyoruz daha.Ama kafada belirdi herşey.6.ay bıtsın almaya başlıcam Allah izin verirse
günaydın hanımlar cnm benimki 19 hafta göstermedi cinsiyetini 19. haftamda dr ilk önce baktı yine göstermiyor yüksek ihtimal kız derken o anda bir döndü aaa beni bile şaşırtıyordu az kalsın erkewk buya baya erkek falan olduk eşim tabi uçtu o erkek istiyordu çok ben yine içime doğuyordu erkek diye anneler hissediyor ne olduğunu bana yüksek ihtimalle kız dedi dr inanmadım gerçi 1 dk sürmedi o durum ama cnm sağlıklı olsunda bende 5. ayın sonu gibi bir başladım almaya ufaktan sonra 7. ayda çantam dahil hazırdı liste yapmıştım sizlerde yapın çok kolay oluyor en son oyun parkını arabasını son ay aldım beyenmiştim gidip aldık
JALE HANIM SÜPER SİN DEMEDİ CANIM YA HAFTAYA BİR DAHA BAKALIM KİLONA EGER ALMAYA DEVAM EDERSEN DİYETİSYENE GİDERSİN DEDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?