Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın karamukçum günaydın anneler annde adaylarıı:lepi:.bugün çok güzel uyandım yağmurlu havaya bayılıyorum yağmur damlaları odamın camına vuruyor yağmurun sesine uyandım akşam annem bende kaldı aldı yiğit ardamı yanına ohh deliksiz uyudum vallah bugün dinamik gibiyim,hihoyyyt
tutkulu hoş geldin canım 19 haftalıkk ehh yolu yarılamışsın artık ne güzel allah yardımcın olsun,
yeşimciğim buluşma olsun bencede, o zaman bekliyorum bana, ayarlayın bir gün burdan yazışalım bu arada topiği çok sessiz buldum hayırdır kızlar nerelere gittiniz bende 2 gündür gelemiyorum fakat hiç bir şey kaçırmamışım,
naz umarım bir dahaki aya müjdeni alırız, karamuk seninde bu hafta belli olcak desene regl olmassan allahhhhhhh topikte şenlik varr ayy inşallah vallah böyle güzel haberler duymaya ihtiyacımız var.
bu arada kızlar ben regl oldum fakat az geldi bir daha 2 gündür yokk hamileliklerimde de hep böyle hamile kaldığımı anladım allah korusun acaba sezeryan sonrası olduğu içinmi ayy bilmiyorum yoksa size derken benmiidelikafadulden aman allah korusun

günaydın canımmm Şeniz
evet valla hava çok güzel yağıyor ohh sana da nini gibi gelmiştir çocukta annede rahat rahat uyumuşsundur canımmmirmirmirmir
ay canım işallah bakalım bende bekliyorum dört gözle olucammı olmucam mı diye kısmet artık ne diyelim :Saruboceq:

teşekkür ederim bayanlar... hoşbuldum evet yolu yarıladım şimdilik herşey güzel karamuk sanada geçmiş olsun canım naz inşallah hayırlısı kendinize ve bebişlerinize iyi bakın....

selam bayanlar... benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. Bende dr. jale hanımın hastasıyım 19 haftalık hamileyim. Şu an için dr. çok memnunum... Herkeze kucak dolusu sevgiler...

Merhaba , bebişinde hayırlı olsun .Ne güzel bir karar vermişsin Jale hanım konusunda ve artık en güzel topiktesin ;hoşgeldin a.s.

günaydınnn hanım hanımcıklar....a.s.
aslında gram uyku uyumadım dün gece ama niyeyse böle bi coşuyom taşıyom aman hepinize yansısın inş. bu arada tutkulu canım hoş geldin aramıza.a.s. buda sana olsun.
kaderim değildir canım emzirmeden dolayı ilk zamanlar az olabiliyormuş ama sen işi garantiye al genede bi test yap aman hem olursa olsun nolcak bide kız olsun :sm_cool: yanlız böyle diye diye hakkatten sonunda ben bağırcam burdan he.aman şu herifi bi kandırabilsem Allah biliyo yaa dakka beklemicem ama oda iyi bildiği için bana bırakmıyo kaydirigubbakcemile3 naz cım karamukcum hade artık güzel haberler verin ama.bu arada kaderim canım benimde ilk ay öyleydi gelem gelmeyem yaptı iki aydırda Devrim'in bezlerine el koymaya başladım.ve herelde doğumunda etkisi oldu hep şaşar beşerdi benim günlerim 3 aydır maşallah saat bile şaşmadı.ay inş. böle gider.
Yeşimcim evet bi buluşma yapalım en kısa zamandada neler oluyo bi anlat meraktan ölüyom doğrusu ama iş saatindede hadi rahatsız etmiyem diye aramıyom senin iş çıkışında benim sıpanın azıtma zamanlarına denk geliyo fırsat bulamıyom. buluşalımda de derdini.belki bi çare buluruz.
kaderim gün deyin demekle toplanamıyo bu gacılar şu gün bendesiniz deyip adresipostalıcan mecbur bırakcan yoksa ıı ııhhh kaldıramazlar koca popolarını bunlar kaydirigubbakcemile3 hatta sizin söyleyebilceniz yok cumartesi için hadiyin diycen. zaten başka günler uymuyo çalışanlar içinde en uygunu cumartesileri.yada sen organizasyonu bana pasla ben toplarım bu uyuşukları. sanki 9 çocuklu karısınız he alın et yumacıklarınızı hamam bohçanıza fırlayın dışarı. kaydirigubbakcemile3
yanlız tam formumdayım bu sabah hee. bu arada kızlar acık gülem güne sırıtarak başlıyem dersniz aşada verdiğim linkede uğrayabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/guzel-yazma-sanati/345764-eglenmek-icin-yazalim.html

bembeyaz bi bursa sabahıyla hepinize merhaba kar yağmış heryer bembeyaz burda nasıl mutlu oldum karı görünce çocuklar gibi sevinenlerdenim ben de..
nasılsınız kızlar

KIZLAR BULUŞMA VARRR,,, BU CUMARTESı GELMEK ıSTEYEN HERKEZı EVıME BEKLıYORUMM ayy antika vallah büyük harfle yazdımki ben görmedim duymadım demesinler diyealkisalkisalkis dedğin gibi canım emri vaki yapmak lazım buradakilere hepsi yapışmış eve, itirazı olan varsa gün değişebilir kızlar,
yeşimi gören varmı yine kaybetti kendini

heh şöle ben ulaşırım Yeşim'e cimcimeyide ararım. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis adresi postala canım kendini kaldırabilen gelsin öğretmen arkadaşlar tamda yarı yıl tatilinede denk geldi hadi mazeret bulunda görelim. CUMARTESİ GÜNÜMÜZ VAR KIZLARRRR kaydirigubbakcemile3
yanlız ben bir kaç saattliğine kaçar akşama doğru uğrarım yine hazır Devrim uyurken bende az estireyim vampirella gibi oldum valla.kötükedihüso böööööğğğğ :roflol:

Şeniz günaydın kızlarrrrr nasılsınızzzopuyorumnanaktan
ay antikacımmm sabah sabah ne çene vallahiii kız seni okurken çoştum inan kaydirigubbakcemile2 maşallah allah neşeni daim etsin hayatım.opuyorumnanaktan
günaydın melekciğim nasıslın opuyorumnanaktan çok güzel yağıyor kar ama bir türlü tutmuyor şöyle oğluşumla oynayamadık doya doyaa opuyorumnanaktan

ok şimdi özelden evimin adresini veriyorum bu arada gözden kaçmış olan kişiler varsa hatırlatın kendinizi özelden adresi veririm anlaşıldımı kızlarr,malum topik kalabalık oldu siz hatırlatırsanız daha iyi olur ben adresi vermeye başlıyorum,

hadi yaaaaaaaaaaa:sinifsinif: ay bende gelemek istiyorum amaa bu sefer çok zorr gelmem ay sonu işlerim çok yoğunn izin almam biraz zor gözüküyoo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

valla burda baya bi tuttu kar ya keşke kızımla oynayabilsem ama daha minik kuş o ya zaten de yeni iğleşti

karamuk itiraz yok lütfenn sensiz olmaz biliyosun,olmazssa sen ver bana patronun tl ben izin alırımm çok üzülürüm gelmessen canım lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…