günaydın karamukçum günaydın anneler annde adaylarıı:lepi:.bugün çok güzel uyandım yağmurlu havaya bayılıyorum yağmur damlaları odamın camına vuruyor yağmurun sesine uyandım akşam annem bende kaldı aldı yiğit ardamı yanına ohh deliksiz uyudum vallah bugün dinamik gibiyim,hihoyyyt
tutkulu hoş geldin canım 19 haftalıkk ehh yolu yarılamışsın artık ne güzel allah yardımcın olsun,
yeşimciğim buluşma olsun bencede, o zaman bekliyorum bana, ayarlayın bir gün burdan yazışalım bu arada topiği çok sessiz buldum hayırdır kızlar nerelere gittiniz bende 2 gündür gelemiyorum fakat hiç bir şey kaçırmamışım,
naz umarım bir dahaki aya müjdeni alırız, karamuk seninde bu hafta belli olcak desene regl olmassan allahhhhhhh topikte şenlik varr ayy inşallah vallah böyle güzel haberler duymaya ihtiyacımız var.
bu arada kızlar ben regl oldum fakat az geldi bir daha 2 gündür yokk hamileliklerimde de hep böyle hamile kaldığımı anladım allah korusun acaba sezeryan sonrası olduğu içinmi ayy bilmiyorum yoksa size derken benmiidelikafadulden aman allah korusun
gökkuşakalsanaalsanasmile
teşekkür ederim bayanlar... hoşbuldum evet yolu yarıladım şimdilik herşey güzel karamuk sanada geçmiş olsun canım naz inşallah hayırlısı kendinize ve bebişlerinize iyi bakın....
selam kızlar nasılsınız bayadır takip edemedim çok özledimm sizi ya
selam bayanlar... benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. Bende dr. jale hanımın hastasıyım 19 haftalık hamileyim. Şu an için dr. çok memnunum... Herkeze kucak dolusu sevgiler...
KIZLAR BULUŞMA VARRR,,, BU CUMARTESİ GELMEK İSTEYEN HERKEZİ EVİME BEKLİYORUMM ayy antika vallah büyük harfle yazdımki ben görmedim duymadım demesinler diyealkisalkisalkis dedğin gibi canım emri vaki yapmak lazım buradakilere hepsi yapışmış eve, itirazı olan varsa gün değişebilir kızlar,
yeşimi gören varmı yine kaybetti kendini
KIZLAR BULUŞMA VARRR,,, BU CUMARTESİ GELMEK İSTEYEN HERKEZİ EVİME BEKLİYORUMM ayy antika vallah büyük harfle yazdımki ben görmedim duymadım demesinler diyealkisalkisalkis dedğin gibi canım emri vaki yapmak lazım buradakilere hepsi yapışmış eve, itirazı olan varsa gün değişebilir kızlar,
yeşimi gören varmı yine kaybetti kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?