canım ben cuma günü 11 gibi odama geçtim pazar günü saat 1.30 gibiydi sanrırım çıktım normal doğumda 1 gün sezerayanda 2 gün kalınıyor, yani sezeryan olduğum için 2 gün beni sürekli ayağa kaldırıp yürüttüler gerçi yeşimciğim ayfer her geldiğimde yatıyorsun:hulya: dese bile arada kalkıp yürüdüm bu yürüyüş vs hastanede gözetim altında olmak daha güzel gerçi odamdan çıkmadım yürüyüşlerimide odamda yaptımm,[/QUOTE
Bende sezaryan olursa 2 gun kalcam demekkı.Odaya alışmak lazım ozamn.Saolun kızlar cevaplar için.Biz kamp kurarız artık jimere 2 gunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.Bizim ıkı tarafta şehır dışında,gelen gıdende olur.En iisi suıt oda.Ona baktık zaten ama milletıde rahatsız etmemiş oluruz böylece....kaydirigubbakcemile5Super ya kızlar sız anlattıkça heveslenıyom.Kaderim bıde sezaryan nasıl gectı onu anlatsana canım.Epudralmıydı.Ağrın nasıl oldu.Nekadarda iyleştin.Eşimin arkadaşı normal yapmayın demiş.Oda yaşadıklarından tabı.Saatlerce bekledık sonra doğum zor oldu sonra çocuğun kolu fılan çıkmış doğumda.Aman ne bıleyım ya.Her ıkı durumdada Allah kotuyle karşılaştırmasın inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım anlatmıştım ama yine yazayım genel anestezi ile sezeryanım oldu ağrıya gelince dediğim gibi ne öksürebiliyordum nede gülebiliyordum o kadar feci ağrım vardı 10 gün boyunca ağrım oldu tabi gün günden azaldı ağrılarım, sanırım sen sezeryan istiyorsun hayırlısı canım, bu arada inan heyecanını buradan hissediyorum sorulara verdiğin cevaplarla anlaşılıyor heyecanın ayy bende o günlerimi hatırlıyorumda çok keyifliydi,hihoyyyt
hoş geldin melekçimm nerelerdeydin uzun zamandır yoktun CADIARZU
antika doğrumu okudum kız 40 kiloyamı düştün gerçekten doğumdan hemen sonra kaç kiloya inmiştin şimdi 40 kiloyum deyince kısa sürede verilmiş kilomu bu,sanırım sende iştah falan yok galiba. kilo almak istersen bunu oku canım, üzüm çekirdeğini bal ile uygun kıvamda karıştırıp sabah öğle akşam yemeklerden 15 dakika önce yeniyormuş bu karışım ve artılarıda var tabi en başta vücudu sağlıklı bir şekilde besliyormuş,birde kedi otu çayımı ne varmış bunlar kilo almaya etken birde bol bol pekmezz ye canım bende 57 indim 60kilodan 60 ta kalmak güzeldi eğer inmeye devam edersem bunları deneyeceğim ben inmeye başlarsam kimse tutamaz benidelikafadulden
kızlar kesinlikle korse takın (sezeryan)bana hastahaneden vermişlerdi sezryndaan 8 saat sonra taktılar onun sayesnde cok cabuk toparlandım dktrm 4o gün hiç cıkartma demişti sadece yıkamak için cıkardım sürekli taktım kesinlikle korseniz olsun
korse ne için anlamadım..benim ilk çocuğumda sezeryanla doğdu hiç korse kullanmadım göbek kalmaması için mi?
Neyseki vücut yapım çok zayıf olmamasına rağmen hamilelik dışında hiçbir zaman göbek sorunum olmadı..
korse ne için anlamadım..benim ilk çocuğumda sezeryanla doğdu hiç korse kullanmadım göbek kalmaması için mi?
Neyseki vücut yapım çok zayıf olmamasına rağmen hamilelik dışında hiçbir zaman göbek sorunum olmadı..
gökkuşakalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?