Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kızlar kesinlikle korse takın (sezeryan)bana hastahaneden vermişlerdi sezryndaan 8 saat sonra taktılar onun sayesnde cok cabuk toparlandım dktrm 4o gün hiç cıkartma demişti sadece yıkamak için cıkardım sürekli taktım kesinlikle korseniz olsun

selam kızlarrr uzun zamandır yoktum hepinizi çok özledimm şimdi müsayit değilim akşam girer geçmişi okurum hepinizi merak ettim

hoşgeldin melekcimmm a.s.
hsbsnd canım ayarlı agraflı korseler var. 4 beden tek bir korsede. en sona takıldığında normal kilonda kalıcak şekilde yani normal bedenin 36 ysa ona göresini al.zaten ilk agrafa taktığında 40 bedende oluyo. ve durumuna göre onu daraltıp genişletebiliyorsun. ayrıca onlar külotlu ve alttan dikişsiz oluyor o yüzden normal doğumda olsa sezeryanda olsa rahat edersin.yanlız baştan sölim ben çok zor bulmuştum.en son ümidi kestiğim sırada tophane çaybahçelerinin karşısında ortopedi malzemeleri satan bir yer var orası burda pek bulunmuyor ancak kapora bırakırsanız getirtiriz demişlerdi.yada olmadı başka bir çare daha o ara artık bulamazsam diye düşündüğüm bir yöntemdi benim.medikal malzemeler satan yerleden kaburga kırıklarında falan kullanılan fanla korseler var onlardan alıp kesip aynı ayarlı sistemi kendinizde oluşturabilirsiniz.ve yine bir uyarı normal çamaşırcılarda yada yün korseler falan satan yerlerde hiç vakit kaybetmeyin "öle bi ürün yok,ama buda işinizi görür, ama bu daha iyi" gibi saçmalıklarla boğuşmak zorunda kalıyorsunuz.klava:

hoş geldin melekçimm nerelerdeydin uzun zamandır yoktun CADIARZU
antika doğrumu okudum kız 40 kiloyamı düştün gerçekten doğumdan hemen sonra kaç kiloya inmiştin şimdi 40 kiloyum deyince kısa sürede verilmiş kilomu bu,sanırım sende iştah falan yok galiba. kilo almak istersen bunu oku canım, üzüm çekirdeğini bal ile uygun kıvamda karıştırıp sabah öğle akşam yemeklerden 15 dakika önce yeniyormuş bu karışım ve artılarıda var tabi en başta vücudu sağlıklı bir şekilde besliyormuş,birde kedi otu çayımı ne varmış bunlar kilo almaya etken birde bol bol pekmezz ye canım bende 57 indim 60kilodan 60 ta kalmak güzeldi eğer inmeye devam edersem bunları deneyeceğim ben inmeye başlarsam kimse tutamaz benidelikafadulden

doğumdan hemen sonra 45 kiloya indiydim kaydirigubbakcemile3
bu arada günaydınnn hanım hanımcıklarr.........a.s.

kızlarrr günaydınnn Şeniz
ne çok doldurmuşsunuz sayfaları oku oku bitmiyor vallahiii ama tabi hamişlerimiz var aramızda şuan herşeyi öğrenmek isteyen insan bu dönemde biöyle oluyor işte acaba bişeyleirm eksik mi kalıyor diye düşünüyosun hep herkesden fikir alıyosun ne kadar güzella.s
melekcim nerelerdesin sen yoktun bayağıdır öykümüz nasılll Şeniz
valla kızlar ben de sezeryan yaptım ama o zaman bana dedeiler sezeryanlılar korse takamaz diye keşke doktora sorsaymışım hem o kadar canım yanmıyacaktı hemde daha çabuk topoarlanacaktım. ama şimdi allah kısmet eder de ikinciye kalırsam kesinlikle ben de korse takacağımm aman ihmal etmeyin hamişlerr mutlaka takınn korselerinizi doğumdan sonra a.s

korse ne için anlamadım..benim ilk çocuğumda sezeryanla doğdu hiç korse kullanmadım göbek kalmaması için mi?

Neyseki vücut yapım çok zayıf olmamasına rağmen hamilelik dışında hiçbir zaman göbek sorunum olmadı..

canım göbekten mada hem rahatlık hemde acıyı azaltması için.bende hamilelik dışında göbek denen şeyin ne olduğunu bile bilmem ama ben çok çabuk toparlandım.ve ne zamanki korseyi giydim ondan sonra hem rahat rahat yatıp kalktım hemde yürüyebildim.ondan önce birinin yardımı gerekiyordu mutlaka özelliklede yatarken. ki bu sezeryandan 24 saat sonrasına takabül ediyor.

canım göbeğin haricinde korse vücudunu sarıyor ameliyat yerini toparlıyr cok acı hissetmyrsn ben korse sayseinde ayağa kalktım sezeryandan 8 saat sonra takmıstı hemsire bana

Günaydın kızlara.s.Korse için verdiğiniz fikirler için çok teşekkurler.antıka çok saol canım kesınlıkle söylediğin gibi bi korse bulmaya çalışcam.İnş. bulurum.:Saruboceq:

selam hanım hanımcıklarr.....
hsbsnd estafurullan ne teşekkürü deneyimlerimizi paylaşmak için birbirimize yardımcı olabilmek için burdayız canım benim.
kızlar bu arada havalar güzel herkes kaçmış anlaşılan kimsenin sesi sedası çıkmıyo.hoş bende leyleği havada gördüm heralde üç güdür gezip duruyom. şimdide herifi bekliyom gitcem gene :))) hele cumartesi gecesi bıcır durmuyo bizimde canımız sıkılıyo attık bunuda arabaya doğğğğruuu mudanya'ya orda arkadaşlar var gecede orda kaldık pazarıda orda geçirdik pazar sabaha karşı geldik eve.çocuğuda başladık vampirler gibi gece gezmeye alıştırmaya Allah sonumuzu hayır etsin artık.

Kızlar hepinize merhaba.Bu ay da regl oldum.Hayırlısı artık ne yapalım.Bu arada bir görünüp bir kayboluyorum.Benim ufaklık tatil dolayısıyla anneanesinde kalıyor,giderken laptopu da götürdü,işyerimizde de kısıtlama getirildi ancak internette işlerim var diye arasıra açtırınca girebiliyorum.Evinizdeki veya karnınızdaki bebişlerinize iyi bakın.Hepinize sevgiler...a.s.

selam bayanlar... benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. Bende dr. jale hanımın hastasıyım 19 haftalık hamileyim. Şu an için dr. çok memnunum... Herkeze kucak dolusu sevgiler...

günaydın hanımlarrrrrrrŞeniz
nasılsınızzz bebişleriniz nasıllar:ecrin_bebek: hamişler siz de iyisinizidr işallahh
dün rahatsızdım işte değildim giremedim hiçç bugün burdayımmm :lepi:
tutkulu canım hoşgeldin aramıza Şeniz
naz82 canım olsun vardır bir hayır bunda da diyelim işallah umutlar birdahaki aya :Saruboceq: benim de regl olmama 1-2 gün var bekliyorum bakalım bende sabırsızlıkla bu ay nolacak diyeebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…